Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gorthaur

3 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre nehezebb teli gyomorral követni a TV2 sajtótörténeti mélyrepülését, de hiába próbáljuk tényleg leszarni azt, amit Szalai Vivien és csapata művelnek a Tényekben, egyszerűen vannak olyan dolgok, amik mellett egyenes gerincű ember képtelen szó nélkül elmenni. A 24.hu szúrta ki (mondom, mi…..
Gorthaur 2016.11.15 12:32:33
@Gorthaur: az első kép linkje helyesen: m.cdn.blog.hu/co/comment/image/unnamed_3.png
és a másodiké: emanuellevy.com/wp-content/uploads/2013/11/ben_hur_heston_5.jpg

(csak hogy ne legyen hiányérzet senkiben sem)
Gorthaur 2016.11.15 15:07:18
@dr. mesterséges színezék: LOL!!!! Touché!!!
Gorthaur 2016.11.15 15:22:41
@Bobby Newmark:

A meleg szál történetét ismertem, és mivel Gore Vidal is dolgozott a forgatókönyvön így hihető is a dolog, bár szegény Charlton Heston eléggé kiakadt azon, hogy ő aztán sosem és csak gyerekkori barátok voltak. A férfibarátságba abban a korban azért elég sok minden belefért.

Amúgy ezt a történetet ismerve érdekes lehet, hogy Vona a képet lehet pont olyan ártatlannak tarthatta vagy tarthatja, mint Heston a filmben a szerepét (ő ugyanis nem tudott a Judah és Messala közti fiatalkori meleg barátságról, legalábbis, hogy annak konkrét altesti vonzatai is lehettek).

Amúgy véleményem szerint az, hogy ki meleg, biszex egyáltalán nem kellene hogy ennyire téma legyen politikailag. Magánügy. Ez tényleg az. Politikailag irreleváns. Kellene, hogy legyen. De mivel nem az, ezért a Jobbik közismerten hangoztatott homofób vonalát is tekintetbe véve elmondható, hogy a Jóisten azért nem ver bottal.
Amúgy a Jobbik Szegedi Csanád esetéből tanulva visszavehetne kicsit ezekből a vonalakból, és talán még arra is rájöhetne, hogy így is lehet működni, mert az élet természetesen sokszínű.
Attól, hogy ön szép, még nem következik, hogy ön okos.Egyesével kell visszautasítanom azt a sok butaságot és baromságot, amit ön itt elmondott az elmúlt öt percben.Én ott voltam másokkal egyetemben, (…), amikor lépések tömkelegét tette meg Orbán Viktor a nagybányai…..
Gorthaur 2013.09.11 07:09:42
hmmmm ...

nem szeretnék komolyan belemenni, az érzelmi jellegű megközelítésbe... némi adalék az egészhez:
www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+TA+P7-TA-2010-0145+0+DOC+XML+V0//HU
és
www.euromines.org/news/eu-commission-confirms-sufficient-legislation-place-gold

Azok kedvéért, akik az EU jogalkotási procedúráját annyira nem ismerik a fenti két cikk summázata a következő:
A Parlamnet szeretné ha be lenne tiltva a ciános technológia teljesen erről elfogad egy állásfoglalást, ez egy óhaj, nem jelent tilalmat. Ahhoz hogy tilalom legyen generálisan ahhoz el kell fogadni egy rendeletet, ami kötelező erővel fog bírni. Ilyen rendelet nincs.

Ezekből következik, hogy bár rosszallott dolog a ciános technológiával való aranybányászat, korántsem tilos.

Ha lenne is rendelet, ami kötelező erővel bír, azt is meg lehet szegni. Vannak kötelező erővel bíró szabályok amiket, bár mindenki elfogadja őket mégsem tartanak vagy tartatnak be (lásd: Ne ölj!).

Ami a parlamentben lezajlottakról a véleményemet illeti: a stílus maga az ember.
Alföldi Róbert az RTL Klub Fókusz című műsorának nyilatkozva mondta el, hogy az augusztus végén, Szentendrén bemutatott Bánk bán junior című előadása után (melyet ő rendezett) hárman is rátámadtak, és egy közeli múzeumba kellett berohannia. Alföldi elmondta, hogy nagyon…..
Gorthaur 2013.09.02 21:30:05
@Jock Ewing: ha a Mefisztóra gondolsz, az az ifjabbik Manntól van, Klaustól
Antonius szájából hangzik el az utóbbi közismert kijelentés Shakespeare drámájában, Cézár temetésén. A Kurucinfo elhantolásának kontextusában viszont ez a mondat kissé nagyképűen hangzik, hiszen azért egy másik Cézár (Nero Claudius Caesar Augustus Germanicus),mégis csak egy…..
hát hmmm tegnap ígértem hog írni fogok este.... ehelyett elaludtam majd éjjel felébredtem de nem volt kedvem írni szóval inkább olvasgattam mindenfele a neten.... ja találtam egy jó site-ot az angol nyelvet bíró zen (nem elírás... csak zen aki tudja tudja aki meg nem az nem de…..
hát lehet hogy egyik sem lesz, sem kedvem sem  időm.... egy pettyes depressziós lettem... illetve vagyok... süthetne a nap egy kicsit... attól talán jobb lenne a kedvem..
ahogy fent írtam meg a blog címéből is kiderülhet ez itten valami tesztféleség lesz amivel majd kísérletezni fogok.... még az is lehet ez lesz a legjobb (lásd Frankeinstein - volt egy ismerősöm aki amikor kijött a film Keneth Branagh-val és Deniroval (a fiatalabbak kedvéért mondom…..