Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brill111

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak akik egy jó szerep után örök bérletet kapnak a legnagyobb hírességek klubjába és ki a faszagyerek stílusban sétálhatnak végig azon a bizonyos hollywoodi sétányon.Mások viszont innen is akkorát tudnak taknyolni, hogy jobb érzésű ember még a sarki közértben is a szemébe…..
Nos, akkor essünk neki az idei Oscar-szezonra esedékes hadsereg-propagandafilmnek, amelynek hőseivel minden bizonnyal az amerikaiak lelkét akarják majd simogatni. Mondtam látatlanban, majd teljesen lenyűgözött, ahogyan Peter Berg összehozta a legjobb háborús akciófilmet a Sólyom…..
brill111 2017.12.28 19:42:30
 A nagy bukta rovat is eléggé el volt hanyagolva, érkezzen egy újabb poszt. Ezúttal a Háború a Földön sci-firől esik szó, amiről végül kiderült, hogy mégsem volt akkora csőd, mint amilyennek mondják, csak a produkciós cég tornászta fel mesterségesen a büdzsét.L Ron…..
Ezt ha látom, akkor is nehezen hiszem el, annyira szürreális eseménysorról lesz most szó, amelynek egyébként Az ódis volt szemtanúja és osztja most meg veletek a történetet. De onnantól kezdve, hogy egy szélvédőt ököllel be lehet ütni, már ezen sem kéne csodálkoznom. Azt…..
brill111 2017.05.26 19:05:53
Jó régi történet.
De megérdemelte a pofán rúgást. Minek kötekszik?
Amúgy annyira nem vicces, sok az idióta elmebeteg z utcán.
Pl.: buda, hattyú utca, zebrán megy át a gyalogos, de az autós (elöttünk haladt) nem nagyon ért rá, ezért kicsit rá kellett lépnie a fékre el ne gázolja a szabályosan közlekedő gyalogost. Zebrán állt meg a kocsi, kb pár centire a gylogostól, aki eléggé megijedt és ezért zsigerből ráütött (tehát elég közel volt hozzá a kocsi, mert elérte!) a kocsi motorházára.
Erre autós kipattan, hogy most megveri, mert igaz ugyan hogy pár centin mulott az élete, de ő igenis megállt , mit képzel hogy ütögeti a kocsiját?!
Lett egy kis szóvaltás, a gyalogos mégegyszer ráütött a kocsira, de mivel elég nagy volt már a tömeg az autós puffogva vissza ült, és elhajtott. gondolom rájött, hogy ha rendőrt hív valaki, ő huzza a rövidebbet (zebrán (majdnem)elgázolni egy gyalogost...biztos nem ússza meg)...
Szóval van mindenhol..
Mi is jártunk úgy, hogy parolás elöttünk mögöttünk autó. a mögöttünk lévő mögött rengeteg hely volt, és ült benne valaki a kormánynál.
Annyira ránk állt, hogy alig nem birtunk kiállni, percekig nézte, hogy próbálkozunk..kicsit meg is löktük (alig érezhetően) de véletlenül se ment volna hátrébb, hogy ki tudjunk állni. Kipattan a kocsiból, mi is, elnézést kérünk, nézzük mi történt (persze semmi, két parkoló autó, a lökhárítón se lett egy karcolás sem...) mégegyszer elnézést, kérjük menjen kicsit hátrébb..
E közben Ő, végig úgy ugat, hogy nincs elnézést, nem megy sehova, ordít..jön felénk, tiszta ideg, mintha összetörtük volna..

Egyértelmű volt, hogy direkt csinálta! Várta a lehetőséget, hogy valakibe beleköthessen. Semmi sem történt, csak egymásnak billent a két sárhányó/lökhárító, még karcolás sem lett rajta. És látta, hogy nem tudunk kiállni, és nem ment hátrébb egy centit se.
Egyértelmű volt, hogy valakibe bele akart kötni, vagy hogy valamilyen agyi rendellenessége van, idegbeteg.

Mikor láttam, hogy ez a célja elövettem a telefonom, és elkezdtem volna hívni a rendőrséget (nem én vezettem, csak szemtanú voltam) amikor rámmordult, hogy most meg ki a faszt hivok. Mondtam neki, hogy mivel láthatóan idegbeteg, és szándékosan provokálta ki a helyzetet azért hogy kötekedhessen, vagy esetleg verekedhessen, és mivel egyikünk sem egy batár állat, és ezért meri csinálni , kihívom a rendőrséget, mert látom, hogy valakin ki szeretné tombolni a degenerációját.
Elmondott minden hülye kurvának, és vissza ült a kocsiba. E közben elölünk is kiállt az autós, és mi is eljöttünk.

Ezek nem olyan vicces dolgok azért, mert sose tudhatod kibe kötsz bele. Akkor sem ha te vagy a hibás, akkor sem ha vétlen vagy.
Általában a nagydarab, kevés IQ-val rendelkezők csinálják ezt.

Ismerek olyat, aki fegyvert tart a kocsijában. Teljesen legálisan, papírokkal. És az apja sem akárki.
Nyaralni is úgy mentünk, hogy hozta, nem örültem annyira.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem tudhatod soha hogy kibe kötsz bele!
Én is megtehettem volna, hogy a képébe fújom a paprika sprayt (vagy sok rokonom rendőr, hívhattam volna őket is, de minek?)

Sok embernek van szar napja, és így vezeti le a feszültséget, de legtöbbször pár "anyád" stb..-n kívül nincs gond. Csak az ilyenekkel.
Ez pedig veszélyes, a kötekedőre nézve is!! Ezt valahogy mindig elfelejtik.

Mindenképpen szűrni kellene az ilyen delikvenseket, komoly pszichológiai teszteket kellene csinálni, mert van aki nem alkalmas arra, hogy jogosítványt kapjon, mert nem tudja kezelni az indulatait, és valaki megsérülhet emiatt. Ő maga is.