Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Róbert Gyirán

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Voltak a nemzet életében daliás idők. Daliás idők, amikor így szavalt a költő: Sehonnai bitang ember, Ki most, ha kell, halni nem mer, Kinek drágább rongy élete, Mint a haza becsülete.   Hova lett a haza becsülete? Mennyit ér ma egy magyar ember? Vácon 5 kiló krumplit, Zuglóban 2 liter tejet,…..
JogÁsz Bírói szolidaritás 2018.12.01 22:01:52
„Az egyik legfontosabb elvem a bírói szolidaritás.” Így fogalmazta meg szakmai hitvallását Balla Lajos, a Debreceni Ítélőtábla elnöke egy interjú során még 2014-ben. Úgy tűnik, négy év annyira hosszú idő, hogy Balla nem csak az akkori nyilatkozatát, de a régi elveit is elfelejtette. Balla Lajos …..
Róbert Gyirán 2018.12.02 23:20:19
@Éhesló: Mondd, te teljesen hülye vagy? Polt Péter, Handó Tünde és társaik mikor voltak Soros emberei? Itt csak szimplán arról van szó, hogy a felülről kinevezett Fidesz-seggnyaló wannabe-bírófőnökök törvényellenesen próbálják ráerőltetni a Főnök akaratát az igazságszolgáltatásra.

De tudod mit? Bánom is én, ha Sorosról, érzékenyítő tanfolyamokról és társaikról hadoválsz. Nem érdekel, hogy mit gondolsz, tisztítsuk meg a bírói kart a Sorosista Polttól, Handótól, a törvényt semmibe vevő Ballától, mit szólsz?
Egy napon lehet, hogy üzenetet kapunk tőlük. Lehet, hog az öregedés elleni formulát, egy korlátlan energia-forrás terveit, egy galaktikus művészeti remeket, vagy csak egyszerű üdvözletet. A baj, hogy nem fogjuk megérteni, nincsen hozzá tolmácsunk, fordítónk – írja a Le Nouvel Observateur. A földön…..
Róbert Gyirán 2018.06.25 14:26:05
@maxval balcán bircaman:

Na de álljunk meg egy percre! Most a gyíkemberek nem alakváltók, akik a világ vezetőinek képében nyomják el az emberiséget?
Róbert Gyirán 2018.06.25 14:38:43
@maxval balcán bircaman:

Megint csak nem értem... azok írnak a gyíkemberekről, akik hisznek a Háttérhatalomban, mert más értelmes ember ügyet se vetne az ilyesmire. Avagy ha a háttérhatalom hitetné el, akkor azt a szokásos csatornákon tenné, hogy elterelje magáról a gyanút. Tehát egy Háttérhatalmat irányító Háttér-háttérhatalomról lenne szó!!!
Fotó: budafokteteny.hu   Szerző: Lukácsi Kriszti Sebes Gábor a budafoki bukta és az országos nagyarányú Fidesz győzelem után tollat ragadott és megírta, hogy mennyire örül annak, hogy győzött a Fidesz, de jajaj, szörnyű, hogy mennyire korrupt a rendszer és bizony ezáltal a nagyfokú korrupció…..
Róbert Gyirán 2018.04.12 15:19:14
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:

Ha ennyire limitált mentális képességekkel rendelkezel, akkor segítek:
Róbert Gyirán 2018.04.12 15:43:32
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:

Látom nem fogod fel a lényeget, de hát na, akinek értelmezési nehézségei vannak, attól nem elvárható, hogy komplexebb problémák megértése során is helyes következtetésre jusson :)

Mindig a nyugati rablóbefektetőket emlegeted, de baszkimár, magasabb bért fizetnek, mint a magyar vállalkozások! Te magad egy külföldi multinál dolgozol, ezt is mondtad korábban. Hát nem sül le a képedről, hogy nem magyar vállalkozás alkalmazásában jobbítod hazánkat? Ez a classic bort iszik és vizet prédikál esete, megszorozva azzal, hogy irgalmatlanul ostoba vagy :D
A Momentum elkezdte a politikai elit ügynökmúltjának feltárását - legalábbis ezt állítják magukról a lánglelkű fiatalok. Ennek keretében lerántották a leplet Medgyessy Péter múltjáról. Épp időben. A kormányt azonban véletlenül sem hozzák kellemetlen helyzetbe...
Mindig különleges érzés konstatálni, hogy a fideszes holdudvar és annak publicistái milyen reálisan és páratlan igazságokat felvonultatva tudnak a politika iránt érdeklődő kisember számára írni akkor, ha olyan személyekről van szó, akik a kormányzati médiagépezet feketelistáján vannak. Azon rég túl…..
Róbert Gyirán 2018.01.29 14:48:24
@BiG74 Bodri:

90-es évjáratú vagyok, köszönöm, de mitől lennék birca? Van arra már itt egy sokkal kompetensebb személy!
Róbert Gyirán 2018.01.29 15:14:17
@BiG74 Bodri:

Nekem szimplán nagyon csípi a szemem, ritkán, de szoktam vele vitázni, nem viszem túlzásba, de szeretek rávilágítani, mennyire ostoba.

Plusz gondolod, hogy képes lenne arra az agyi kapacitásra, hogy ilyen szinten tudjon vitázni saját magával, mint velem? :D Eleve itt megbicsaklik a dolog :D:D:D:D:D:D:D:D Nem vagyok képes a Rákosi-időket felidéző kommentekre sajnos, mint Ő.
Róbert Gyirán 2018.01.29 15:21:37
@BiG74 Bodri:

Hogy gerinctelen féreg, aki képes eladni magát és kiszolgálni mások hülyeségeit és ezt olyan hangosan világgá kürtölni, amennyire csak lehet? Azt hiszem sejtem :)
Amikor egy baráti telefon nyomán tegnap visszatértem e témára, úgy éreztem, hogy ama bizonyos kilencven százalék újbóli feszegetése talán túlzás. S most, íme, harmadszor is nekirugaszkodom, mert A nap híre című ATV-vitaműsorban két vendég összeszólalkozott. Tegnap este Papp Réka Kinga médiatudomány…..
Róbert Gyirán 2018.01.22 10:24:13
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:

esetleg alátámasztanád, amit írsz, vagy megint csak böfögöd a nagyvilágba a hülyeségeid, ahogy szoktad? :)
Róbert Gyirán 2018.01.22 10:27:39
@Rettegek mert ballib vagyok:

tökéletes példa arra, amikor a hülyeség olyan elterjedt, hogy a szabályokat felrúgva akarják elfogadni azt. hát én vállalom, hogy nem vagyok hülye és úgy használom a szavakat, ahogy kell, nem ahogy jólesik, mert megvan erre az értelmi kapacitásom ;)
Most képzeljük el, mi lett volna akkor, ha még látnak is. ..
Róbert Gyirán 2018.01.22 09:04:44
@Rettegek mert ballib vagyok:
lehetne, hogy ne a szar múltban dagonyázz, hanem esetleg előre tekints és a fejlődést tartsd értéknek? :) Persze, szar volt Gyúcsány, szerintem még szarabb Orbán, de a te logikád szerint addig örülhetünk, amíg nem jön valaki szarabb Rákosinál.
A Párt Ökle megnevezte ki a hibás abban, hogy Tiborcz István cége trükközött a közbeszerzésekkel és kilopta a pénzt az uniós támogatásokból. Gyurcsány Ferenc! ..
Róbert Gyirán 2018.01.17 12:04:38
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:

Még jó, hogy van egy ilyen kiváló retorikával megáldott Fidesz-talpnyalónk, aki képes a cikk témáját, miszerint Tiborcz cége sáros is átfordítani komoly, kimunkált, érvekkel és tényekkel alátámasztott retorikájában olyan kommentté, amiből ha a "Brüsszel" szót kicserélnénk "imperialisták"-ra, még Rákosi elvtárs is a seggét verné a földhöz örömében :)
Lázár Jánosnak cigányozás jut eszébe, Csepreghy Nándor teli szájjal vádaskodik, az EMMI meg sértődőst játszik csak éppen egyikük sem a tényekről beszél. Én készséggel elhiszem, hogy még egy kormányzati vezető politikus felesége is szép és jó célokért dolgozhat, küzdhet. Még abban az esetben is ha…..
Róbert Gyirán 2017.09.14 14:35:09
@VaradiJanos:

Végülis, a Fidesz csak tevékenyen teszi tönkre az oktatást, hogy még ostobábbak legyenek az emberek. Vagyis nem... Palkovics szerint minden rendben... csak akkor szóljon már valaki a tanároknak is, hogy ne hagyják ott a pályát "valamiért". Ez szerinted normális?
Róbert Gyirán 2017.09.14 15:34:31
@rasztaszív:
Kár, hogy nem lehet itt a hozzászólásokat lájkolni! :D
Róbert Gyirán 2017.09.14 16:46:56
@Cycmen:
Tökéletes példája vagy az Orbán-hívőknek, akik már nem tagadják, nem is tudják tagadni a lopást, pusztán azt próbáljátok bemesélni, hogy mindenki más többet lopna. A hármas metró egy kiváló freudi elszólás volt a részedről, kívánom, hogy izzadj minél többet rajta légkondi nélkül, már ha nem akadályoz meg egy fakocka, vagy bármi, hogy a túlárazott tömegközlekedési eszközt használd. Amúgy csak szólok, hogy az IMF-hitelt a Viktátorod olyan államkötvényekből fizette vissza, amiknek a kibocsátási kamata 2szerese volt mondjuk a kolumbiai államkötvényeknek... hát persze, hogy vitték, mint a cukrot, de majd ki fogja visszafizetni? Jaaaaaaaa... de a zzországot meg kell védeni az Ájemeftől :)
ras2 A Momentum igazsága 2017.09.04 21:37:24
Mottó: A morbid anekdota szerint 1938-ban a Bécsbe bevonuló Hitlert ezzel üdvözölték a zsidók: „Heraus mit uns!” (Ki velünk!) Kínos látnom, ahogy baloldali, liberális, „balliberális” ismerőseim Facebook-bejegyzésekben, kommentekben okádnak tüzet-vizet a Momentumra, mondván, a Fidesz-segédcsapata,…..
Róbert Gyirán 2017.09.05 13:30:06
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:

Nem akarom kiábrándítani a Fidesz bértollnokát, de mi lenne, ha inkább a valóságra figyelne éppen?

24.hu/kozelet/2017/09/01/a-fidesz-szavazoi-mar-a-jobbikosoktol-is-jobbra-allnak/

Ebből kitűnik, hogy a Momentum nem ballib, de legalább a Fidesz közelebb áll a szélsőjobbhoz, mint a Jobbik :)
Róbert Gyirán 2017.09.05 13:38:57
@Ballib cenzúrázók réme 25:
Hol van az erről szóló kimutatás, hogy a Jobbik "balliberalizálódik", és a radikálisai a bizonytalanok táborát erősíti?
A magyar családok háztartási adataiból készített létminimum-index elkeserítő képet fest a magyarországi helyzetről. A családok egyharmada él a létminimum alatt, tehát a mindennapi létfenntartáshoz szükséges cikkek beszerzése is problémát jelent számukra. A problémákat csak…..
Róbert Gyirán 2017.05.26 13:00:33
@MaxVal BircaMan HJCD:

Valóban, a brüsszelita kizsákmányolás miatt világelsők vagyunk az ÁFA-val, hihetetlenül megadóztatjuk a dolgozóinkat, miközben a szabad versenyre magasról téve mesterségesen felhizlalunk cégeket (amire mi szükség volna, ha eleve érvényesülni tudnának a versenyszektorban?). Sok a szabadidőd barátom, mindenhova odatolod a propagandát. De akkor légyszíves, légy konkrét, mert amit eddig láttam belőled, csak a Sorosozás meg a Brüsszelezés megy.