Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SimGuruZoli

119 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! SimGuruZoli vagyok a The Sims Hungary főszerkesztője. Nem is tudom hogyan kezdjek bele ebbe a cikkbe, hiszen a játéktesztekkel és tippekkel ellentétben, most magam sem tudom, hogy mit akarok kihozni ebből az egész bejegyzésből. Mint azt már ti is tapasztalhattátok, szeptember óta az…..
Mivel már csak kevesebb mint egy hét van hátra a nyári szünetből, úgy gondoltunk, hogy segítünk nektek ráhangolódni az iskolára! Ahhoz, hogy a suliidőben se kelljen elhagynotok kedvenc játékotokat, csináltunk nektek nyolc jópofa órarendet, melyet teljesen ingyenes letölthettek, kinyomtathattok, és…..
Rég volt olyan, hogy ilyen hosszú időre, azaz kicsivel több mint két hétre szüneteltessük az oldalt, de most végre visszatérünk teljesen megújult erővel. A mostani cikkben összefoglaljuk, mit történt a The Sims világában, ez alatt a röpke két hét alatt!..
A július 31-én tartott élő adásban szerencsére a jelenlévő SimGuruk nem csak az épp aktuális Galériás frissítésről, hanem a The Sims jövőjéről és a készítők, illetve a közösség közötti kommunikációról is beszéltek...
Végre megérkezett a frissítés amire mindenki várt már egy ideje...vártunk, de nem tudtuk, hogy mire! Ma végre lehullott a lepel, új dizájnt kapott a The Sims 4 Galériája!..
Sokszor megkaptam már a kérdést, hogy szerintem melyik széria lett a jobb, de egy ideig nem tudtam konkrét és biztos lábakon álló választ adni. Aztán pár napja, több mint másfél év kihagyás után újra elővettem a The Sims 3-mat, és hirtelen megszületett a sokáig bujkáló válasz...a cikk végén kiderül,…..
Idén már második alkalommal rendezzük meg nyaraló építő versenyünket, mely a mai napon elért utolsó szakaszához! A szerkesztői zsűri már leadta a szavazatait, most rajtatok a sor! Döntsd el te, hogy melyik ház legyen mindenki álmainak nyaralója!..
Ismét megnyitotta kapuit a The Sims Reality stúdiója, hogy újabb három játékost fogadjon! Ismerd meg Mírát, Laurát és bencét, illetve tudd meg mi történt az első három lakó beköltözése után!..
Köszöntelek kedves olvasó a The Sims Reality - #Sziget! második epizódjában! Felkészültél egy izgalmakkal teli teljesen új részre? Vágjunk bele! Az előző részben kezdetét vette a Show, beköltözött az első három lakó, a jóképű Erik, a hercegnő Lilla és a sármos Alex, ezen kívül pedig…..
Hölgyeim és Uraim, dőljenek hátra, helyezkedjenek kényelembe, ugyanis több mint két év szünet után megérkezett a The Sims Reality újabb évada, a TSR - #Sziget! Még több izgalom, még több szerelem, még több feszültség, mind ezt a The Sims világán belül, egy lakatlan szigeten!..
Hölgyeim és Uraim, dőljenek hátra, helyezkedjenek kényelembe, ugyanis több mint két év szünet után megérkezett a The Sims Reality újabb évada, a TSR - #Sziget! Még több izgalom, még több szerelem, még több feszültség, mind ezt a The Sims világán belül, egy lakatlan szigeten!..
Még a sorozat indulása előtt, minden versenyzőről kaptok egy apró bemutatkozást - csak hogy fokozzuk az izgalmakat! A mai nap Laura következik!  Laura tipikusan az a lány aki mindig befúrja magát a simek szívébe, persze csak azért, hogy hozzájusson pár szaftos titokhoz. Nem ismer határokat…..
Még a sorozat indulása előtt, minden versenyzőről kaptok egy apró bemutatkozást - csak hogy fokozzuk az izgalmakat! Most Bencén a sor! A fiatal srác épp hogy betöltötte 18. életévét, már jelentkezett is a játékba. Elmondása szerint erre a napra várt már mióta megszületett. Nem fél kimondani, hogy…..
A The Sims 4 : Évszakok kiegészítővel nem csak az időjárás és az ünnepek érkeztek, hanem Patchy a Madárijesztő is, aki egészen addig inkognitóban marad, míg egyik simünk életre nem kelti. Patchy-t a Build & Buy menüben tudjátok megvenni §450-ért, és igazán jól jöhet azoknak a simeknek akiknek…..
Még a sorozat indulása előtt, minden versenyzőről kaptok egy apró bemutatkozást - csak hogy fokozzuk az izgalmakat! Imé a Míráé. A fiatal lány hamar belecsöppent az élet sűrűjébe. Már 12 éves korában tudta mivel szeretne foglalkozni és kitartott mellette egészen addig míg el nem érte. Míra korunk…..
Még a sorozat indulása előtt, minden versenyzőről kaptok egy apró bemutatkozást - csak hogy fokozzuk az izgalmakat! A mai nap Alexen a sor. A villa egyik leghelyesebb lakója nagy reményeket fűz a játékhoz. Bíz a mindig kamerakész megjelenésében, kifogástalan stílusában és szolid eleganciájában. A…..
Az EA Lengyelországi csapata valamiért mindig egy fél lépéssel a hivatalos bejelentések előtt jár, ezért szerencsékre sok-sok szaftos információval szoktak szolgálni. Így történt ez ma is, amikor a The Sims hivatalos Instagram oldalán (@simspolska) egy "Ask me Anythinget"-et, azaz Kérdezz tőlem…..
Isten hozott a 10 generációs, Disney hercegnő kihívásban. Infók: Ezeket a szabályokat követheted az eredeti mesének a története alapján vagy akár a leírás alapján is...
SimGuruZoli 2018.07.13 16:49:43
@Zsike12: Szia! Bármikor megváltoztathatod a simed munkáját!:)
Még a sorozat indulása előtt, minden versenyzőről kaptok egy apró bemutatkozást - csak hogy fokozzuk az izgalmakat! Végül de nem utolsó sorban Lilla következik.  A fiatal lányra hamar felfigyeltek szépsége miatt, 16 éves korában már a kifutókon volt. Viszont mára már megunta a folyamatos…..
Még a sorozat indulása előtt, minden versenyzőről kaptok egy apró bemutatkozást - csak hogy fokozzuk az izgalmakat! Erik az első.  Erik a villa szépfiúja. Legalábbis annak vallja magát. Reményei szerint nem egy lányt fog az ujja köré csavarni a játék folyamán. Mixerként dolgozik egy bárban ebből…..
Ha játszottál már a The Sims előző szériáival, biztosan ismerős lehet számodra a Dzsinn karaktere, akit általában egy csodásan fénylő lámpásból tudtunk előidézni. A modderek ismét két lépéssel az EA előtt jártak, így még mielőtt ránk sóztak volna egy több ezer forintos kiegészítőt, @Nyx fogta magát…..
A simek világa tele van furcsábbnál furcsább dolgokkal, amin már meg sem lepődünk. Talán épp ezért szeretjük ezt a játékot, viszont néhány dolog már inkább túlesik az "életszimulátor" határán...
A The Sims 4: City Living kiegészítővel a simeknek már arra is van lehetőségük, hogy énekeljenek...
Sziasztok! Így a közelgő nyári szünet, évzárók, és minden egyéb nyalánkság örömére hoztam nektek egy CC cikket, pár szettel. Remélem, hogy elnyeri majd a tetszéseteket ez a három, általam összeállított szett. A ruhák megkeresésével sem kell bajlódnotok, ami tudok, azt belinkelem Nektek. Na,…..
A The Sims 4 évszakos kiegészítőjéről már legalább február óta hallani lehetett, és május 24-én végre lerántották a leplet a hivatalos előzetesről is. A beharangozó megjelenése óta már lassan egy hónap eltelt, mely idő alatt szinte mindent megtudtunk a pénteken megjelenő új kiegészítőről. Ha…..