Regisztráció Blogot indítok
Adatok
norbert.farkas

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Xiaomi Oclean X az új generációs szónikus fogkefe széria csúcsa. Applikáció vezérelt, fogmosást támogató funkciók, érintőképernyős kijelző, 20 napos üzemidő, indukciós töltés, mágneses tartó, vagyis nagyjából mindent felvonultat a gyártó, amit ebben a témában fel lehet. Meg is kell küzdenie a…..
Több mint 3 hét használat után már azt hiszem bátran leírhatom a tapasztalataimat a Polar M430 ról. A kapcsolatunk viharosan indult. Amikor bedöglött a szeretett M400-asom mindenképp olyan órát akartam, amiben van optikai pulzusmérő. Az álmom egy M400-as volt beépített optiaki szenzorral, de erről…..
A Polar M400-as az első és egyben egyetlen futásra használt órám volt. 2 éve vettem és imádtam, mert egyszerű, és szeintem ár / érték arányban a legjobb volt a piacon. Meg merem kockáztatni, hogy talán ez még mindig így van, a Polar tehát ezzel az órával magasra tette a lécet. Sajnos azonban egyszer…..
norbert.farkas 2017.05.25 20:41:20
@Rehlaci: Szia Laci, az az igazság hogy én abszolút hobbifutó vagyok, max egy félmaratont érzek magamban ahhoz keresek órát. Pont azért mert hobbifutok nem akarok "sima" futóórára ennyi pénzt kiadni, akkor már legyen okosabb. :)
Szóval nézegetem az M600 at, mert nagyon jó edzéstervet lehet összerakni a flowban.
Még kérdezhetek párat?
Ha intervallumos futás van akkor mutatja a tartományt amiben kell futnom esetleg rezeg ha túllépem?
Kár hogy nem mondja az utolsó kmt mondjuk ha magam felé fordítom akkor kiírja ha jól értem.
Okés írj ha megvan a 430 as aztán beszélünk. Sok sikert a továbbiakban. Norbi