Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FerencJózsef

387 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Arra, hogy Baranyi Krisztinát csak a saját hatalmi pozíciója érdekli, már a ferencvárosi baloldal is régen rájött. Miután rendre átveri a saját politikai oldalát is megelégelték a dolgot, és lemondásra szólították fel a polgármester asszonyt. A hatalmától megrészegedett Baranyi Krisztina évek…..
Miközben a demokráciát félti a baloldal ország- és világszerte, Pikó András és a józsefvárosi baloldali képviselők (Momentumos, MSZP, DK, Párbeszéd) éppen a demokrácia alapjait rengetik helyben és köpik arcul választóikat. Elmaradt a március 23-ai józsefvárosi képviselő-testületi ülés, mert a…..
Pikó András a melegfelvonulások lelkes résztvevője és balliberális haverjai a gyerekeinkre ráerőltetné és az iskolákba vinné az LMBTQ-propagandát. Programba foglalt hivatalos törekvéseik szerint - a könnyen befolyásolható gyerekek esetében - minél előbb meg kell kezdeni az LMBTQ-közösségekre és azok…..
A gyerekeket megrontó, aberrált, „efebofil”, kirúgott pedagógiai asszisztensről, Bite Zsoltról kiderült, hogy nem csak 15 éves fiú szexpartnere volt, és undorító magát mutogató videókkal jelentkezett internetes oldalakon, de 13 éves iskolás fiút is zaklatott. Az elmebeteg, gyerekmolesztáló senki,…..
Szélsőbalos, anarchista, külföldről érkezett antifák randalíroztak a hétvégén a főváros utcáin, és támadtak lesből, 6-8 fős csoportokban védtelen emberekre. Ezek az agresszív barmok nem véletlen érkeztek Magyarországra, és nem a történelmi tudásuknak köszönhető, hogy éppen a február 11-ei, kitörés…..
Gyurcsányék a Fővárosi Közgyűlésben már megszerezték a többséget, 2019 óta két szocialista és egy momentumos polgármestert igazoltak át a DK-hoz. (Sajtóhírek szerint a második kerület vezetője is a DK-felé tart.) ” Gyurcsányék nem akarnak liberálisokkal, zöldekkel és radikálisokkal együtt…..
Jámbor Bandi és mozgalmárai ismét vergődtek hétvégén. Rákosi Mátyás jelmondatát üvöltözve tüntettek, most épp a Corvin negyedben. „Fizessenek a gazdagok” skandálták a testnevelésből felmentett, szója lettén erősödött forradalmárok. Persze azt nem fejtették ki, mégis kinek kéne fizetnie. Esetleg…..
Nagyot ment az elmúlt hónapban Baranyi Krisztina. Az összeférhetetlenségéről híres ferencvárosi polgármesternek sikerült megint kioktatnia, magára haragítania mindenkit, aki nem az ő „elfogadó”, haladó, progresszív liberális táborába tartozik. Újraindulási szándékának bejelentését követően, azonban…..
Józsefvárosban járt a baloldal vezetője, aki meglátogatta Pikó Andrást is. Feri, mint jó főnök be is számoltatta a polgármestert. A megbeszélésről persze csak Pikó facebook posztjából kaphattunk némi információt. Az nem derült ki, hogy vajon miről is tárgyalt a két politikai…..
A magyar oktatási rendszert tönkretevő egykori szabaddemokrata oktatási miniszter Magyar Bálint párt, elv- és harcostársa Pikó András, a rábízott kerületet sem képes elvezetni, de az oktatási rendszert azt megoldaná, persze olyan pikós, liberális módon. Pikó évek óta nem képes a kerület…..
Büszkén hirdetik a józsefvárosi momentumosok, hogy az energiaválságban nem zárnak be kerületi intézményeket. Lehet, hogy nem, mert már megtették... S arra is büszkék, hogy jön a fenntartható parkolási rendszer. Lefordítjuk: érkezik a brutális áremelés és az eddigi ingyenes parkolási kedvezmény…..
Riadt lakosok ébredtek arra augusztus 16-án, hogy bőgnek a láncfűrészek a Haller utca 32-40 társasház udvarán. Tizenhat darab évtizedes, egészséges fát vágtak ki egy építkezés miatt. Az ügy pikantériája, hogy éppen Baranyi Krisztina polgármester szólalt fel a fakivágások ellen egy tüntetésen. A…..
Gyurcsány Ferenc józsefvárosi beosztottjai, a DK-sok, a már lélegeztetőgépen is alig élő MSZP képviselővel együtt elmenekültek a süllyedő Pikó-hajóról. Kiléptek a szivárványkoalíció közös frakciójából és saját képviselőcsoportot alakítottak. Hú, mennyire utálhatják ezek egymást, ha mindezt épp pár…..
Havonta közel kétszázezer forinttal támogatja milliós képviselői fizetéséből Jámbor András saját mozgalmát, a neomarxista Szikrát, juttat egy kis apanázst a saját felesége egyesületének is, és vélhetően korábbi munkahelyét, a nyíltan kommunista Mérce.hu-t is dotálni fogja. Közben előadja a jótékony…..
Két és fél éve nyilvánvaló, hogy a hazudós Pikó nem a munka hőse, hiszen 2019 októbere óta a töredékét sem valósította meg a grandiózus kampányígéreteinek: jobb közbiztonságot ígért, ami romlott, több forrást a köztisztaságra, de egyre koszosabbak a közterek, évenként 5 ezer négyzetméter új…..
Idő előtt vágta ki Pikó András a JKN éléről a vitorlásmutyiba belebuk(tat)ott Gyurcsány-ember, Gőz Gabriella utódjául odaültetett Ivanyos Jánost. Olyan szóbeszédek járják, hogy ez „leszámolás” volt, mert a klubrádiós propagandistából lett polgármesternek komoly ellentétei voltak Ivanyossal. Ami…..
De nem ám, nyíltan, egyenesen, felvállalva teszi ezt, hanem esélyegyenlőségi programba rejtve, nők, gyerekek és kisebbségek mögé bújtatva. Történt ugyanis, hogy Pikó András polgármester a 2/3-os választási eredmény miatti apátiájából felocsúdva, megérezte, hogy az eddigi nagy semmittevés igencsak…..
Meglehetősen érdekes – amolyan Éljünk a mának! – figura a Palotanegyed és Belső-Ferencváros országgyűlési képviselője. Miután felhalmozott többszázezer forintnyi közös költség tartozást az adófizetők pénzén bérelt lakásában, és ráadásul még okiratot is hamisított a tulajdonos szerint, továbbállt, és…..
Szivárványos zászló a Polgármesteri Hivatalon, LMBTQ-szervezetek támogatása ilyen-olyan formában – hívta fel a figyelmet a baloldal minden fórumon, hogy mennyire toleráns, elfogadó, befogadó. Erre jön egy Iványi szimpátiatüntetés és ugyanezek az emberek kórusban skandálják a munkáját végző hatósági…..
Hiába jelezte még a balos médiaelemző is a Pikó szócsövévé silányított Józsefváros Újságnak, hogy vegyenek vissza a propagandából, ők továbbra is fullba tolták a kretént. Így nem is csoda, hogy a legújabb, a baloldal irányába elfogult húzásuk is kiverte a biztosítékot a választási bizottságnál,…..
„A csajt csak megnyomorítottam” – így hencegett Jámbor András haverja, a Párbeszéd nevű gittegylet tagja a Facebook-on, miután elütött egy fiatal párt az Andrássy úton. A balesetbe a 19 éves fiú belehalt, de Gér Mihálynak csak az nyomta a kis „lelkét”, hogy a kocsija tiszta velő lett, és ez „tök…..
Azt hazudta a kommunista mérce.hu nevű propagandalap alapítója, Jámbor András, hogy ő gyűjtötte össze elsőként a képviselő-jelöltséghez szükséges ajánlásokat. Aztán az a konok valóság ráborította az asztalt, még a Pikó-szócső Józsefváros újság is az igazat írta meg (hogy ezért kirúgtak-e valakit, az…..
Elképesztő pofátlanság: a közpénzből készülő önkormányzati lap mellé tűzve kerül postáldákba Jámbor András, a baloldali összeborulás jelöltjének szórólapja Ferencvárosban. Nem volt elég, hogy egy propagandalappá silányították a IX. kerületi önkormányzati lapot, újabb szintet lépet a ferencvárosi…..
A Pikó szócsövévé züllesztett propagandisztikus Józsefváros Újság nekiesett Szakcsi Lakatos Bélának, amiért a Magyar Zene Háza átadóján le merte játszani zongorán a „Piros volt paradicsom, nem sárga” nóta dallamát. Értjük? Az elfogadó haladárok ezért magyarázkodásra próbálták kényszeríteni a…..
Pénzszagra gyűlik a balos vad Ferencvárosban – a szivárványkoalíció képviselői megkétszereznék havi apanázsukat, hogy 70 százalékkal magasabb keresetük legyen, mint a magyar átlagbér. Ez még akkor is kiverné a biztosítékot, ha legalább leraktak volna bármi érdemi teljesítményt az elmúlt két évben… A…..