Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harmadikharmad

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Soros György gonosz cionista-amerikai multi-milliárdos, tudatta a köztévé a ma esti híradójában. Persze azt, hogy Soros gonosz és cionista, nem a fideszes állami hírműsor szerkesztői állították, hanem csupán beidézték Ali Hámenei ajatollah két héttel ezelőtt Iránban elmondott gondolatait.  Ha…..
harmadikharmad 2017.05.25 07:52:37
harmadikharmad 2017.05.25 07:39:30
@nyugatnepe.blogter.hu: Ennek ellenére mégis itt vagy, az indexen. Vajon miért? Ja, hogy ez a parancs...
harmadikharmad 2017.05.25 07:40:42
@eztkapodd: Ezek aztán érvek, gratulálok! Ennyit bírt kiiazadni reggelre "A Stáb"?
Ha eddig esetleg bárki is szégyenkezett volna amiatt, mert volt egy olyan érzése, hogy a magyar kormány és az általa gründolt cselédmédia a tenyerét dörzsöli, valahányszor egy fanatikus barom felrobbantja magát Nyugat-Európában, most már ne nagyon korholja magát. Már az is szép volt, hogy pár…..
harmadikharmad 2017.05.25 07:37:29
@Orban VikTROLL: Ja, mert az nem demagógia amikor az imádott kormányod nekifutásból terroristáz, erőszakolóz le MINDEN menekültet, hogy ti szerencsétlenek magatok alá fossatok, ha megláttok egy nem fehér bőrű embert.

Kiss László a szerencsétlen? Gondolom akkor is ilyen empatikus lennél vele szemben, ha a te lányodat erőszakolta volna ájultra két cimborájval együtt, és akkor is azt mondanád, hogy 3 kibaszott évvel ő már megbűnhődött. Normális vagy ember? Mellesleg a kezdeti kurvázások után végül bevallotta, hogy igen, megtette, sőt utána további áldozatok is jelentkeztek, szóval ezt beszoptad.

És ezek azért tökéletes példák, mert miközben itt a kultúrák közti különbségről pofáztok, a sajátjaitoknak a legdurvább bűncselekményeket is elnézitek. Még kislányok megerőszakolását is képesek vagytok kimagyarázni, ha a Fidesz érdekéről van szó.
Ez már egyszerűen gusztustalan.