Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tengericsillag

3 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A clickbait vádját elkerülve rögtön megválaszolom a kérdést: De, lehet! Mivel tűkön ültök, hogy minden idők legizgalmasabbnak ígérkező tesztjét olvassátok, azonnal a lényegre térek. Ez egy kulcstartó. Alkalmas kulcs tartására. Ezenkívül megfelelő táskadísznek is. A…..
  Kedves Hölgytársaim, kik konfekcióméret fölötti adottságokkal rendelkeztek!  Ismeritek azt a vívódást, könnyen lehet, hogy frusztrációt, amikor azon pörögnek az agykerekeid, hogy új fürdőruhát kellene venned a nyári pancsolásokhoz? De hol? A plázák üzletsorain sajnos ritkán találni 42-44-es…..
Tengericsillag 2017.07.02 14:57:25
@D2: Nem én voltam a cikkíró, de a modellnél a méret feliratok biztosan nem stimmelnek. Egy 173 cm magas nő 52 kg-al biztosan nem ilyen testalkatú. :)
A táblázat számai sem stimmelhetnek, mivel ott a 3XL-t 90 cm körfogatú csípőre ajánlják, míg a teszter leírta, hogy 52-54-es mérettel rendelkezik, vagyis 125-130 cm a csípőkörfogata. Ez európai 3XL-es méret egyértelműen.
Tengericsillag 2017.07.06 21:36:39
@D2: A tesztelő egyértelműen leírta a méreteit és látom, hogy ráment a bikini, ami a mérettábla alapján képtelenség lett volna. Ez elég egyszerű összefüggés. :)
Mennyi pénz kell az esti csajozáshoz? Tettem fel a kérdést öt évvel ezelőtt. Sosem tudtuk meg igazán. Öt év távlatából viszont könnyű okosnak lenni, így az is leszek. Első jelentés, avagy hirtelen ölbe pottyant vagyon... címen írtam meg első posztomat, amit eleinte érdeklődésmentesen posztoltam, a…..
Tengericsillag 2017.07.04 15:37:09
@Average John Doe: Én is. Azt hittem egyedül vagyok ezzel.
@Szerda Úr: Azért mert nyomorultul lehangoló.
"Kaptam egy üzit a Facen, rámírt egy tök állati pasi, hogy menjek el velük a Soundra. Húztam az agyát, de aztán felmentem hozzá bulizni, és tudod, kicsit elfajultak a dolgok :) Ittunk, aztán dugtunk hármasban a haverjával, két pasival szekszeltem a belépőért, de behoztak ingyen egész hétre! Duplán…..
  Előszeretettel nézem a Youtube beauty vloggerek videóit, főként amerikai, angol és koreai csatornákon. A legnépszerűbb amerikai szépségguruk több szponzorral rendelkeznek, a felsőkategóriás márkák termékeit is ingyen kapják, csak hogy népszerűsítsék pozitív nagy…..
Újratöltve:   Egy zenélő doboz mindig felcsendül, lehetőleg már a főcímzenében. A gyerek (leginkább tíz év alatti kislány) véres jeleneteket rajzol. Akasztófát, kést, ledöfött, fekvő testeket. A főszereplőhöz becsengetnek, és valahonnan, csak úgy kap egy dobozt, amiben furcsa dolgok vannak. Egy…..
Tengericsillag 2017.06.27 21:36:49
@body_andras: :D :D
  Nem húzódik le. De egy milliméternyit sem. Ő nem, majd te. És amikor elmentek egymás mellett, majdhogynem súrolva egymás autóját, összepöccintve a visszapillantókat a szűk úton, nem néz rád, nem int, nem bólint. Ő magasabb kasztba tartozik, neki egyenes az útja, nem rángatja jobbra-balra a…..
Nincs ember, akinek ne esne jól a masszázs, vagy ne érte volna olyan sérülés, aminek maradandó fájdalmán csak ez segíthet. Én mindkét csoportba beletartozok, így hetente járok masszőrhöz. A létező összes kezelés típust kipróbáltam már, amit nem, az nincs is. Most egy kis…..
Tengericsillag 2017.06.23 01:01:15
@zoltankiricsi:
Ez még bőven a vámolási árhatár alatt van, ezért is jó, hogy olcsó. :D Meglepően sokszor használható a tappancs, én még mindig az első párat nyúzom, pedig tényleg rendszeresen használom a teszt óta, annyira megtetszett. Nem kopott még meg egy kicsit sem.
A lényeg, hogy tiszta bőrön használd, ilyenkor nyáron amikor az ember könnyen megizzad, érdemes fürdés után, akkor minden olajosság lekerül a bőrről és még kevésbé szennyeződik a tapi. :) Olyan 5 alkalom után érdemes gyengéden lemosni szappanos langyos vízzel, de nem dörzsölni, hogy ne szedjük le róla a tapadós részt. De a 8 pár tappancs elég sokáig ki fog tartani az biztos. :)
Igen, használtam tv-zés közben is. :D Hason fekve, tappancsok a hátamon és a fejem felpolcolva, illetve vállaimon és ülve.
Tengericsillag 2017.06.20 16:33:27
@Bergyilkos Bohoc: Abból a fajta a masszíozóból is van két fajtám, de nem vált be igazán. Nehéz pont a fájós részhez tenni és számomra elég gyenge is a hatása. Ebben kifejezetten az tetszik, hogy oda helyezem, ahol a probléma van és olyan erősségre állítom, amire éppen szükségem van. :)
A Rub és a Press nem "rángatja" kifejezetten az izmot, de alacsony intenzitáson még a Vibrate sem.
Ez a bikini szerelem volt első látásra. Noha nem tudnám elképzelni, hogy a strandon hogy lehetne ezt viselni.  Sokak számára szintén szokatlan lehet, mert az elmúlt évtizedekben a fürdőruha divat inkább afelé hajlott, hogy minél kevesebbet takarjon viselőjéből. Idén ez máshogy lesz. Visszatértek a…..
Tengericsillag 2017.06.16 00:24:54
@Kristopher: Köszönjük a drukkolást.