Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thessa

267 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reklámmodell, a telenovellák királynője. Három stúdióalbum szerzője, amelyekkel beutazta Amerika, Európa és Ázsia országait. Nemzetközi filmeknek a színésznője és vezetője, amelyek kacérkodnak az Oscarral. A recept? „Dolgozni.” – mondja Natalia Oreiro. Ez a feladat.…..
A Miradas magazin most ünnepli 10. születésnapját, és a novemberi számának címlapján Natalia látható! forrás: venenososdesiempre.com..
A tegnapi napon (október 30.) két szerencsés rajongónak sikerült találkoznia Nataliával, amelyet képek is megörökítettek. forrás: venenososdesiempre.com..
A tegnapi napon (október 30.) az argentin Sedal hivatalos oldalára felkerült egy exkluzív interjú Nataliával, amelyben a fiatal színésznő és egyben a Sedal márka képviselője arról beszél, hogy mennyire fontos szerepet játszanak az életében a különböző fazonú frizurák. "A…..
A tegnapi napon (október 26.) néhány kép jelent meg Natyról a Solamente Vos forgatása közben, amint a kozmetikus és a sminkes elkészíti a jelenet felvételére őt. forrás: Twitter.com/paurey2 ..
Megjelent egy still kép a Solamente Vos következő epizódjából, a 171. részből: forrás: eltrecetv.com.ar..
A tegnapi napon jelent meg ez a videó, amelyben Natalia a lengyel rajongóknak küldi üdvözletét, és kéri őket, hogy nézzék a Vad Angyal ismétlését, illetve felkéri őket, hogy csatlakozzanak hozzá a december 14.-i koncertre Wroclawban, az Orbita stadionban! Nézzétek meg ti…..
Tegnap megjelent a Solamente Vos mai, 168. részéből egy kép a Trece csatorna hivatalos oldalán. forrás: eltrecetv.com.ar..
Majdnem 15 éve, hogy a Muñeca Brava - Vad Angyal - első része debütált az argentin televízióban, és most, Európa több országában ismét figyelemmel kísérhetik a rajongók Milagros és Ivo történetét. A Cseh Köztársaság, Románia, Oroszország, és a mai naptól…..
Pár nappal ezelőtt (október 18.) készült ez a kép. Natalia éppen végzett a stúdióban, és hazafele tartott, amikor az egyik rajongójának sikerült közös képet készítenie vele. forrás: nataliaoreiro.cz..
Az egyik havi, kulturális magazin - La Garganta Poderosa - interjút készített Nataliával a hét folyamán, amelynek rövid összefoglalóját a hivatalos facebook oldalon is olvasni lehet tegnap óta: Natalia nem hagyta magát manipulálni, mint egy tárgy a kirakatban, és nem engedte, hogy…..
Natalia a tegnapi napon (október 18.) fotózáson volt az argentin, Planeta Urbano magazin következő számában megjelenő cikkhez. A képeket Machado Cicala Morassut készíti. Egy kép is napvilágot látott még ezen a napon, amint a sminkasztalnál készülődik Natalia a…..
Muriel Santa Ana legrosszabb perceivel szembesül a Solamente Vos stábja - írja az egyik argentin internetes lap. A színésznő, aki "La Polaca" szerepét alakítja a telenovellában már sok pillanatot élt meg a Pol-ka stúdiójában történő felvételekkor, és úgy érzi, túl sok órát…..
A tegnapi napon (október 17.) két still kép jelent meg a Solamente Vos következő, 164. részéből. forrás: Facebook.com/solamentevos.eltrece; eltrecetv.com.ar..
Conrado Monteleone csak 14 éves, de súlyos betegségben szenved, ám ez nem akadályozta meg abban, hogy egy álma váljon valóra. A Make a Wish Argentina keretei között találkozhatott Natalia Oreiróval és a Solamente Vos többi szereplőjével az egyik forgatási napon (október 16.) a…..
A zenész volt a győztese a Democracia díjnak, amelyet a Nemzeti Tanácsház épületében adtak át. A felesége, Natalia Oreiro és a kisfia, Merlín kísérték el. - írja az egyik argentin portál. Ricardo Mollo (56) egy nagy zenész, aki a Divididos frontembere 1989 óta, de ezt megelőzően…..
A tegnapi napon, október 15-én rendezték meg az úgynevezett Democracia díjátadót, és az idei év győztese Ricardo Mollo lett! Natalia elkísérte férjét a kisfiúkkal, Merlínnel a karján. Az egész család megjelent: - írja az infobae.com - Natalia Oreiro, és a kicsi Merlín, aki…..
Megjelent két still kép a Solamente Vos következő részéből, amelyre holnap, 21:30-kor kerül sor a Trece csatornán.       forrás: Facebook.com/solamentevos.eltrece; eltrecetv.com.ar..
A Wakolda kiérdemelte a Goya-n való képviseletet is, így egyre közelebb kerül ahhoz, hogy az Oscaron is jelen legyen! A mai nappal bezárólag lezárták a szavazást a legjobb latin-amerikai film kategóriájában, és a szavazatok 50.65%-a szerint a Lucía Puenzo rendezésében…..
Múlt hét csütörtökről (október 10.) néhány kép került elő, a Pol-ka stúdiójából, a Solamente Vos forgatása közben.   forrás: nataliaoreiro.cz..
Két kép jelent meg három nappal ezelőttről, amelyeken Naty egy-egy rajongójával pózol a telefon kamerájának. forrás: nataliaoreiro.cz ..
Natalia az év utolsó hónapjában, decemberben megkezdi negyedik turnéját nyolc év után! Két országot fog érinteni: Oroszországot és Lengyelországot. A mai napon újabb dátumok és helyszínek láttak napvilágot: 2013.12.09. 19:30 Oroszország, Moszkva, Crocus stadion2013.12.10. 19:30…..
Megjelent néhány still kép a Solamente Vos következő, 160. részéből. Vajon Juan és Aurora, az álmaiknak megfelelően egy családnak mondhatja majd magát?      forrás: Facebook.com/eltrecetv; natyoreiro.com..
Egy szerencsés rajongó találkozott Natyval az utcán a múlt hónapban, és ezt a találkozást a telefonjával is megörökítette az egyik barátja, majd posztolta a twitteren. De a kép csak nemrégiben jelent meg máshol is a világhálón. forrás: Twitter.com/Luuchii_Fredes..
A tegnapi napon (október 11.) jelent meg a Semanario magazin legújabb száma, amelyben egy cikk foglalkozik Natalia Oreiróval, aki beszél az év végi és a jövőévi terveiről egyaránt. Szó esik a hónap elején megrendezett Cóndor de Plata díjátadóról, illetve Merlínről is. A cikk a…..