Regisztráció Blogot indítok
Adatok
budai sellő

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Oké, bevallom, nagy a pofám. Nem vagyok teljesen túl a dolgon, mivel még nem váltam el, és nem osztottuk szét a vagyont, amit kizárólag és egyes egyedül én teremtettem meg. De. Az elmúlt egy évben egy ízben találkoztam a…..
budai sellő 2017.05.24 15:53:09
@100x: Én is azt érzem, hogy Te nem vagy nárcisztikus ragadozó. Azoknak o megbánásuk sincs, nem akarnak a házastársukkal vagy a tartós partnerükkel szép kapcsolatban élni. Felfalnak,a köpetet ürítik, mint egy bagoly és továbblépnek.
Örülj, hogy nem vagy nárci!
budai sellő 2017.05.24 16:19:54
@Oceaneye: Nagyon megértem a helyzetedet. Én egy kimagaslóan sikeres kedves, kellemes emberrel voltam együtt, hosszú-hosszú évekig. Az első 3-4 évben azt hittem, én vagyok a legszerencsésebb nő a világon.
A számomra az óvatosság volt, hogy előtte már volt két olyan komoly kapcsolatom, amiből megtanultam,hogy az önálló lakás, jövedelem és a saját barátok a legfontosabbak.
KÖvetkezetesen tarom a no contact szabályt. De majd meghalok bele, a heti egy pszichoterápia mellett is szenvedek.
Az a szerencse, hogy úgy lett vége, talált helyettem valaki mást, aki eleinte csak egy mellék nő volt, de felküzdötte velem szemben magát fő és kirakat nővé.
NAgyon tetű módon viselkedett a nárci és és a nőci is, ami a szakításhoz vezetett.
A nagyon sikeres, kedves nárcival az a gond, hogy a környezete imádja, a barátaim nem is értenek. Az a drága ember, aki olyan kedves, okos, sikeres, bla-bla-bla.
Közben hazudik mindenkinek, 6-8 arca és énje van, amit senki sem ismerhet teljesen. Nők hada, akiket évekig párhuzamosan kefél. A végjátékban tudtam meg, hogy mindig párhozamosan több nője van.
A mostani elsődleges nője szegény azt hiszi, hogy megütötte a főnyereményt és kiharcolta élete státuszát, élete férfiját és boldogságát.
Jó lenne egy varázstabletta, amit beveszünk és elfelejtjük a nárcit!