Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kitti G.

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Carla Galli ReJuv életmód program 2019.06.05 12:43:17
Minden korszaknak megvoltak a szellemi és technológiai forradalmai. Ahogy az ideák változtak, emberek csoportjai kezdtek el másként gondolkodni, élni. Minden ember alapvető természete a boldogságra való törekvés, a szenvedés elkerülése. Sok-sok ember szenteli annak életét, hogy segítse az…..
  Aki bízik magában, akinek van önbizalma, tehát helyes az önértékelés, biztos lehet abban, hogy a sors nem kárhoztatja kudarcra.Aki bízik magában, annak nincs igazán szüksége arra, hogy akár állást, akár barátot elkívánjon mástól, mert meg van győződve, hogy megszerezheti magának a kívánt állást,…..
Minden ember egyéniségétől, neveltetésétől, életkörülményeitől függően közelebbi vagy távolabbi ismeretséget köt a félelemmel. A félelemmel, amely érzelem mindig fellép, amikor testi vagy lelki komfortérzetünket veszély fenyegeti. Ezt a komfortérzést, komfortzónát, amely tulajdonképpen egy…..
Carla Galli CoachArt Workshop 2019.04.15 09:36:25
Fesd magad boldoggá!A CoachArt* workshop egy egyedülálló 4 alkalmas program, ahol a festészeti technikák gyakorlata és a mentális coaching eredményeként, a kreatív ÉN felszínre kerülésével sokkal hatékonyabban orvosolhatók a problémák. A program kifejezetten ajánlott az - ÖNFEJLESZTÉS, -…..
A program magában foglalja a “Kiegyensúlyozott élet művészete” (Art of the balance life) akkreditált önfejlesztő képzést, valamint a festészet alkotó elemeit. A CoachArt foglalkozások lehetőséget nyújtanak arra, hogy a művészet eszközeivel megismerhessünk egy új világot magunkban. Az alkotásban…..
A CoachArt életvezetési program a festészetet hívta segítségül, a mélyen benned szunnyadó kreatív Én felszínre kerüléséhez. A program hatása életed minden területére kihat...
Emlékszel még az álmaidra? Hogy mi szerettél volna lenni, ha nagy leszel? Jól menő üzletember vagy orvos, esetleg valamilyen művész? És most nézz körül a jelenben! megvalósultak álmaid? Jó helyen vagy, jól érzed magad? Az álmok, ötletek, tervek, kívánságok megvalósítása, elérése nagyon fontos…..
Carla Galli A Kreatív ÉN 2019.02.17 10:59:48
Carla Galli és csapata kidolgozott egy speciális módszert, amellyel új utak és lehetőségek nyílnak meg azok számára, akik már saját szakmájukban eljutottak a csúcsra.  Emlékezzünk csak vissza önfeledt kisgyermek éveinkre! Legtöbbünk számára megadatott egy megmagyarázhatatlan varázslat, egy…..
Hatalmas érdeklődés kísérte a tegnap megrendezésre került Piac & Profit konferenciát, ahol újszerű megoldásokat, jó tanácsokat, hasznos információkat osztottak meg egymással a generációváltással szembenéző vállalatvezetők, tulajdonosok.    Az esemény egyik érdekessége az a pódiumbeszélgetés…..
 Herczeg Dóra írása Művészek, élsportolók, politikusok, üzletemberek titkos életvezetési tanácsadója immár három évtizede, az orosz származású motivációs előadó, a sikeres coach, Carla Galli. A személyiség-és szervezetfejlesztő tréner, aki számos hazai és külföldi hírességnek nyújtott már…..
Carla Galli Csak egy vélemény 2019.01.24 13:19:45
"Kedves Carla! Írjuk a betűket, egymás mellé tesszük őket, szavakat formálunk, mondatokat mondunk, írunk. Néha csendben, néha hangosan. Nem vagyunk egyformák, ahogy a betűk sem! Van aki párban él, mint a CS vagy a ZS betűk, van aki egyedül, mint a K betű. Néha elhagyják egymást, párt…..
Nehéz napok, nehéz éjszakák. Állandósuló veszekedések, konfliktusok. Elkeseredettség. Vég nélküli küzdelem, vég nélküli ígéretek. Aggódás. Véget nem érő elbeszélgetések. Újabb ígéretek. Remény és csalódás. Alkohol, egyre több alkohol. Tönkrement családi életek és kilátástalanság. Ismerős? De…..
A révész a folyó egyik partjáról a másikra szállítja utasát. A mitológiában élet és halál között viszi át csónakjában az embert. Carla Galli értelmezésében pedig a köztes létből hozza át a lelket az életbe. Mindenki, aki világra hoz egy lelket, bizonyos értelemben a révész szerepét tölti be, és ez…..