Regisztráció Blogot indítok
Adatok
F.Bian

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múltkor megbeszéltük, hogy mi van a gépek belsejében, mire kell figyelni vásárláskor...   Most nézzük, hogy ezek milyen formában jelenhetnek meg: Asztali számítógépek: Az asztali számítógépek nagyon hatékonyak és több memóriával és tárolóhellyel rendelkeznek, mint a laptopok. Könnyebben…..
Sokszor fordultak hozzám kérdéssel, hogy milyen számítógépeket vegyenek vállalkozásuknak, cégünknek. Rosszabb esteben hívtak, hogy már megvették a gépeket, de nem jól működik a rendszer..  Sokan beleesnek a hibába, hogy a főnöknek kell a legjobb, legerősebb számítógép. Ez általában nem így van,…..
A magyar KKV-k adatbiztonsági beállításai, ezekre való odafigyelés mondhatjuk csapnivaló! Nyugodtan mondhatom, egyszerűen nem foglalkoznak vele, nem érdekli Őket! Aztán ha gond van, jönnek, hogy csináljak valamit, segítsek, mert baj van! Komolyan, hajmeresztő indokokat hallottam már az elmúlt 15…..
Egyelőre csak 836 tisztán elektromos személygépkocsi van regisztrálva Magyarországon Már csak a töltő hálózat kiépítése, esetleg a napenergia támogatása van hátra..
Alalakult egy csoport a Facebookon, hogy segítse a Tesla magyarországi beruházását Nagy dolog lenne.....