Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zinovij

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Irtsunk nagy bogarakat!  Paul Verhoeven kellett ahhoz, hogy ebből a lássuk be nem túlságosan acélos alapötletből készült alkotásból kultfilm legyen. Habár a bemutató idején hatalmas bukta volt ez a Robert A. Heinlein könyve alapján készült műremek, az évek során mégis…..
Zinovij 2018.06.20 22:30:22
@maxval balcán bircaman: mondjuk ebből a hozzászólásodból az jön le hogy te nem érted ezt az egyszerű szatírát.
Zinovij 2018.06.20 22:39:00
@szepi79: bocs, igazad van, már én is megbántam, hogy hozzászóltam. Tényleg reménytelen eset.
Kicsit szíven ütött, hogy az egyik utolsó filmes legenda, Robert Redford bejelentette a visszavonulását. A Sundance kölyök (mert az maradt a filmrajongók szemében a szőke sztár túl a nyolcadik X-en is) fénykorára én már sajnos nem igazán emlékszem, de azért felnőtt fejjel…..
A megszokottól eltérően kicsit komolytalanabb hangvételben próbálom átfogóan ostorozni a magyar címadások rossz beidegződéseit. Jó szórakozást hozzá!..
Zinovij 2018.06.12 15:52:37
@Terézágyú: te most tenyleg csak azert irsz ide hogy kotozkodjel? Minek ennyit trollkodni?! A tokom kivan mar a trollokkal nekem is...
Annyiszor volt már róla szó, aztán mindig kiderült, hogy vaklárma, aztán év elején Milch elkészült végre a forgatókönyvvel, az HBO állítólag rábólintott, és elkezdték előkészíteni a Deadwoodot lezáró filmet, ami persze kibaszottul nem fogja tudni lezárni az összes feldobott és nyitva hagyott szálat,…..
Csoportok & Csapatok 1. rész A spanyol és a francia labdarúgó-válogatott kerete is több mint egymilliárd eurót ér, ez elegendő lesz-e ahhoz, hogy valamelyikük megnyerje az oroszországi világbajnokságot? /több forrást is felhasználva/ Csoportkör Sorrend meghatározása több szerzett…..
Ma Dunát lehetne rekeszteni magyar gémer youtuberekkel, de bő tíz éve más volt a helyzet: akkor egyetlen valamirevaló videojátékos csatorna volt a YouTube-on, ami még nem volt a Google-é. Ezt a - jó értelemben véve amatőr - csatornát úgy hívták, hogy A Rossz PC Játékok sorozat, és egy időben a…..
Zinovij 2018.06.07 14:15:34
@Zarbon: en meg az ős 576os Zoleera, eleg ertelmesnek tunt anno.
A Nemzeti Sport koporsójába már régen belevertek vagy hatezer szöget, de a legnagyobbat akkor sikerült elhelyezni rajta, amikor az a Szöllősi György került a főszerkesztői székbe, akit a szakmában csak Pogácsás Gyuriként ismernek, és legendás arról, hogy a takonygerinc kifejezés mellett az ő neve…..
Zinovij 2018.05.24 15:31:46
@kispufi: szoval szerinted rendben van egy regnalo miniszterelnokot, aki a kozt (gyk. teged es engem is) szolgalja, legendanak titulalni, es igy nyalni barmifele emberi tartas nelkul?!
Zinovij 2018.05.24 15:42:14
@sixx gerinctelen geci: nem tudsz bizonyitani, ezzel be is araztad magadat es a kommentedet.
Zinovij 2018.05.24 16:31:12
@fran7: mi van ha az elso bekezdes nem a valosag, csak a te kepzeletedben letezik? A masodikat alairom.
Az utóbbi évek legjobb sci-fi-sorozata, az Expanse alól a hónap elején húzta ki a szőnyeget a SyFy, de a gyártó már akkor eltökélt volt, hogy a harmadik évadát futó sorozatot megpóbálják elpasszolni valakinek. Akkor a nemzetközi terjesztésre vonatkozó jogokat birtokló Netflix tűnt a leglogikusabb…..
Zinovij 2018.05.23 07:12:22
@Muad\\\'Dib: en ezt is meg az altered carbont is birom. Mindkettonek vannak hibai, ebben a dramaturgia nem all mindig a helyzet magaslatan, a carbonban meg a lazadas meg a dzsungel maca ami teljesen klisses, es hiteltelen.
Felháborodtam. Nem kicsit, nagyon. A világ tele van fiatalokkal, akik nem tudnak mit kezdeni magukkal, és az életükkel. A világ tele van fiatalokkal, akik hozzászoktak, hogy következmények nélkül megtehetnek mindent, és bármit.  Igen! Tudom! Liberális nevelés! De ez a szóösszetétel is magában…..
Zinovij 2018.05.16 18:58:29
@levente11: en nem kedvelem a pc ujbeszelt, hulyet kapok az sjw tulkapasoktol, de amit itt osszeirkalsz annak semmi koze a jelen esethez, inkabb monomanianak tunik. Ezzel tobbet artasz az ervelesednek mint hasznalsz. Szerenyseg elvtarsak, szerenyseg...
Döglött csincsillának nevezi Lőrinc barátot...
Zinovij 2018.05.13 00:17:13
@nick papagiorgo: ekkora mertekben csak keleti feldiktatura orszagokban van. Anno egy 800 millios tocsik ugybe belebukott az mszp szdsz, most meg ezerszer akkoraba sem mert mindig azzal mentegetik hogy mashol is van ilyen.
Egres Béla neve sokaknak ismerős lehet. Ő az a pécsi férfiú, aki rendszeresen fenyeget és zaklat olyanokat (sokszor hivatalos szervek nevében), akik felemelik a szavukat a kormány ellen, és mindezt előszeretettel fűszerezi magánéleti rágalmakkal. Szele Tamásnak a Huppa-n már egész cikkgyűjteménye…..
Zinovij 2018.05.08 16:44:43
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: nem tullihegi, hanem valami nem stimmel nala, de amig nem on- es kozveszelyes addig nincs mit tenni.
Zinovij 2018.05.08 16:55:30
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: ezt te se hiszed el, csak trollkodsz. Nagyon jol tudod hogy mit csinalnak az oroszok csak neked ez tetszik. Az is tetszene ha megint visszamennenk a szocializmusba a nagy szovjet testver olelo karjai koze. Ez nem gond, de engedd meg nekem hogy undoritson egy ilyen jovokep.
       Nyugalom.... Mondom, nyugalom. Még el sem kezdtem a posztot.      A kérdés az, hogy konszolidálhatja-e úgy Orbán a hatalmát, hogy azzal már egy tisztességes ember teljes önfeladás nélkül együtt tudjon élni.       Macron és Merkel válaszút elé állíthatja Orbánt. Vagy elkezd többé-kevésbé…..
Az információáramlás elromlott. Nemcsak arról van szó, hogy különböző emberek teljesen eltérő következtetésre jutnak ugyanabból a bizonyítékból. Úgy tűnik, különböző intellektuális közösségek többé nem osztják ugyanazokat az alapvető hiedelmeket. Talán többé már senkit nem érdekel az igazság ­…..
 A kettészakadt társadalom jómódúbb felének tudatában megszületett a Soros-ügynök és idegen kultúrájú betelepülő legfrisebb ellenpéldánya: a vidéki szegény-magyarországi félanalfabéta, agymosott fasiszta falusi, aki nem tiszteli a kultúránkat, képtelen domesztikálódni liberális demokrácia…..
Zinovij 2018.04.13 20:15:10
@zokogjatok: nincs olyan bakloves amit ne unnepelnenek a fidesz szavazoi.
Úgy hívják: Budapest...
Zinovij 2018.04.09 07:48:52
@Jakab.gipsz: jobbagy lesz az nem paraszt
A gimiben imádtam a tornatanárt. Hótt laza volt, nem szólt be, ha cigizésen kapott, adott a söréből, és az osztálykiránduláson állítólag nagyon megdugta azt a szemüveges irodalom kistanárt, akiről mindenki tudta, hogy a kinyúlt pulcsi alatt embertelen jó testet rejteget. Mindenki mesél hasonlókat a…..
Zinovij 2018.03.31 11:03:09
@SmittyB: pl azt hogy Magyarorszag egyik (hanem a) legjobb szinhazanak a szinesze majd husz eve, de ketsegtelen legjobban a bekepzelt ostoba ficsurokat tudja hozni. A bajnokban is jo volt kosa lalikent :)
Zinovij 2018.03.31 11:07:47
@szociál: a kameleon nekem sem tetszett, szerintem rosszul fogtak meg a figurat.
Zinovij 2018.03.31 13:33:12
@zuhanorepulesss: nezd meg az alinda interjut, ott pont a csajrol jott az le, hogy egy akaratos torteto. Aztan valoszinu egyik sem igaz, a szineszek impulziv emberek..
Mikor a magyarországi tévék belevágtak a hazai sorozatgyártásba, akkor valószínűleg mindenkinek A mi kis falunkéhoz hasonló siker lebegett a szeme előtt. A már az első évadban is kifejezetten népszerű sorozat a második évadra tovább tudta növelni egyébként is óriási…..
         Nem szeretnék egy igazán liberális Magyarországot.        Egy igazán liberális Magyarországon nagyon sokan éreznék magukat rosszul azok közül, akik lényegesen konzervatívabbak az európai átlagnál, tisztességes emberek, akikkel a legtöbb kérdésben szót lehet érteni, pár dologban meg nem.…..
Zinovij 2018.03.24 12:13:52
@kisa: most hallkan jegyzem meg, de a fiatalok elvandorlasa minden kornyezo orszagra jellemzo + ennek koze van hogy nyugaton magasabb az eletszinvonal. Persze lehet megint alvalosagot krealni abbol hogy mind orban miatt koltozott kulfoldre, de talan eredmenyesebb lenne ha figyelembe vennenk a nyugati orszagok szivoerejet is, amit leginkabb tortenelmi szerencsejuknek koszonhetnek. Szoval amig a jovedelmi kulonbsegekre nem tud egy gyakorlatban megvalosithato megoldast vagy legalabb celt adni az ellenzek es csak ilyen demagog sehova sem vezeto lozungokat tol addig nem lesz itt erdemi valtozas. Sajnos. Pedig nem artana elszedni a gyeplot orbantol.
A Magyar Narancs legutóbbi számában találtam egy nagyon érdekes cikket. Szerzője nyelvész, Cseresnyési László évek óta él Japánban, és csak látogatóba jár haza. Legutóbb két hetet töltött itthon, és a közhangulatot azzal jellemzi, hogy három utcai verekedést látott. Aránylag csekély, mintegy öt…..
Zinovij 2018.03.22 08:32:24
@zord íjász: nem vitatom el a vincent jogat a sajat moderalasra, de a szolasszabadsag feltetlen hivekent a megboldogult mandiner blog hozzaallasat helyesebbnek tartom. Az elethez hozzatartoznak az ellenvelemenyek, a bunkosagok, a sertodesek. Ezeket lehet torolni de attol meg leteznek, es magat csapja be az aki elzarja magat ezek megtapasztalasatol. A komment amugy is az irojat minositi nem azt akinek szol.
Zinovij 2018.03.22 10:49:32
@zord íjász: en meg mindig nem latom nagyobb nyeresegnek a moderalt blogot a maderalatlanhoz kepest. Onmagaban a velemenyek szelektalasa barmilyen okbol a valosag torzitasahoz vezet. Ezt meg megfejelve a blogger szubjektiv dontesevel szerintem olyan parhuzamos vilagot alkot amivel tobbet veszitunk mint nyerunk. Persze csak akkor, ha a cel nem a sajat ego megnyugtatasa/fenyezese, hanem a valosag megismerese. Ami meg a manipulaciot, dezinformaciot stb. illeti, azt nem hiszem hogy egy blogger fogja tudni megfeleloen kiszurni. Sajnos ez is a valosag resze, be kell ezt is kalkulalni. Valoszinu soha nem foguno ebben egyeterteni, de mar az is haladas, hogy az erveinket megoszthattuk egymassal :)
IDDQD Checkpont 4x05: A Gamestar 2018.03.04 22:38:51
A PC ZED-adás után volt egy olyan felelőtlen ígéretünk, hogy lesznek még a magyar játéksajtó régi lapjaival foglalkozó adások. Nem is kellett sokáig várni a következőre, gyakorlatilag a múltkori sztorit folytatjuk, vagyis  a Gamestarról beszéltünk, ami ugye a PC ZED és a PC-X összeolvadásából…..
            A Mandiner ügyeletes hülyéje delirált egy jót Jordan Peterson kanadai pszichológus professzorról, az amerikai alt-right idoljáról.           Jordan Petersonról el szokták mondani, hogy nagyon okos ember. Az.         Súlyos depressziós (az ok talán az, hogy lánya-  akit Mikhail…..
Zinovij 2018.03.19 14:29:22
Zinovij 2018.03.19 15:44:07
@jotunder: en ugy gondolom a szolasszabadsag elorebb valo mint az egyen szubjektiv erzekenysege. A buntetojogi eseteket teljesen lefedi most is a becsuletsertes es a ragalmazas, ami ezen kivuli (igen a naci es kommunista bunok tagadasat bunteto torvenyhelyet is ilyennek gondolom) az mar szerintem tarsadalmilag karos. Az hogy lassan mindent ala akarunk rendelni az egyen szubjektiv erzekenysegenek, az tabusitashoz es velemenydiktaturahoz vezet szvsz. Elfogadom ha valaki maskepp gondolja, csak a kategorikus erzekenyseghivoket nem tudom megerteni.
     TGM ma elmagyarázta, hogyan kell helyesen gondolkodnom valamiről. Jelentős igényem van arra, hogy TGM intőleg világítsa meg nekem a dolgok állását. Kora gyermekkoromtól  kifejezetten vágyakozom arra, hogy aszázalékszámítás áltudománya által meg nem fertőzött entellektüellek ereszkedjekek le…..
Zinovij 2018.03.01 22:50:11
Dr. Márki-Zay Péter egyszerűen és nyíltan feltörölte Hódmezővásárhelyt a Fidesszel. Ezen nincs mit szépíteni. Ez szép siker, elsősorban neki, a családjának, a kampánycsapatának, másrészről az ellenzéki pártok türelmének és bölcsességének köszönhető. Ami nyilvánvaló: ha a teljes ellenzék összefog, a…..
Zinovij 2018.02.28 07:58:13
Nem túl kellemes dolog manapság nyugat-európai fiatalnak lenni, legalábbis ha azt vesszük alapul, mekkorát zuhant a 30 év alattiak keresete az elmúlt tíz évben. Ráadásul míg a görögök visszaesése érthető, akad ennél furcsább válság is...