Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egészség világ

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyára neked is van olyan ismerősöd (,szomszédod, vagy annak a kiskutyája), aki vette a bátorságot (mert ugye ehhez hatalmas bátorság is kell) fiatalként (Y generáció tagjai) székhelyet váltani angliába. Eleinte nem retúr, csak oda. Aztán a városi legendák elkezdtek terjedni, ahogyan a Londonban…..
Jaj, mennyire gyorsan elment ez a nyár is! Nálunk annyira, hogy befőzni sem maradt idő, mert mindig volt valami éppen aktuálisabb, fontosabb dolog. Pedig az otthon készült lekvár… A szilvalekvárra találtam egy meglepően gyors, kevés munkával és mosogatnivalóval járó készítési…..
Már csak néhány nap és kezdődik a tízórai szezon, ami sok fejtörést okoz azoknak az anyukáknak, akik szeretnének egészséges, változatos harapnivalót csomagolni a kisiskolásnak. Én is sokat kísérletezgetek a nagylány és az osztálytársak örömére. Szeptember 1-jére is sütök majd neki, na nem az…..
Kép-tér Blog Andrássy út 83-85. 2017.08.29 07:55:01
A Körönd az Andrássy út legfestőibb része. Itt áll az a ház, ami fennállása óta kétszer került a címlapokra tűzeset kapcsán, először 1929-ben, majd 2014-ben. Sok szó esett már a pár évvel ezelőtti tragikus tűzvészt kiváltó okokról, a társasház és a lakók kálváriájáról a beruházóval, de az épület…..
doux bisou Étcsokoládé mousse 2017.08.26 09:21:42
Folytatódik a csokoládé mánia.. Ha valaki nem szereti a tejcsokoládés ízt, hanem inkább a kesernyés palettát kedveli, annak ez a recept tökéletes. A hozzáadott kávé, nemcsak kiemeli a csokoládé zamatát, de egy egészen új ízt ad a mousse-nak. Hozzávalók: (4 fő részére) 4 tojássárgája 1/4…..
„Lehet, hogy valaki nem lesz a legnagyobb abban, amit csinál, ám ha megtesz minden tőle telhetőt, van oka az elégedettségre.” (Louis Zamperini) A kimagasló teljesítmény kevesek kiváltsága. Legalábbis így tűnik, amikor mondjuk sportban kiváló eredményt elérő illetőt, csapatot látunk. Hosszú,…..
Juncker be akar keményíteni a lengyelekkel szemben, de Merkel tart attól, hogy a magyar vétó megszégyenítené az uniót. Trumpnak egy provokáció elég, hogy Orbán példáját követe bedarálja a demokratikus intézményeket és túszul ejtse a demokráciát...
Az Ungár Péter-ügy az ellenzéki pártok és szavazóik teljes csődjét jelenti.(Kép: Ungár Péter és Szél Bernadett - Ungár Péter fb-oldala) Az LMP elnökségi tagjának, Ungár Péternek a Momentum párt bodajki kampánytáborában tanúsított botrányos magatartását követően a zöld párt kivizsgálást ígért, ám…..
Németh Szilárd, a miniszterelnök nagy tisztelője, elkötelezett harcostársa, valamint Soros György kíméletlen bírálója, a magyar politikai élet legstabilabb pontja. Minden körülmény adva van tehát ahhoz, hogy fényes, sikerekben gazdag karriert fusson be Magyarország határain belül.Pesszimista…..
A holland-magyar diplomáciai konfliktus kapcsán egyesek felvetik, hogy íme, itt a kezdete annak, ahogyan Orbán kivezeti országát az Unióból (vagy Európából). Közben a kormánypárti és konzervatív véleményvezérek éppenséggel azt harsogják évek óta, hogy az ilyen izmozásokkal épp bevezet minket…..
Az illetlen kifejezést körülírva ezt kérdezte tőlem néhány napja egy rádiós műsorvezető. Mindjárt előre is bocsátotta a véleményét: eldurvult a köznyelv, a digitális sajtó révén például csúnya szavak szüremlettek be az úgynevezett kultúrnyelvbe. Csak részben értettem egyet vele, jó kis vita…..
A nemrég újraszervezett szakképzési rendszer sajátos módon bizonyítja sikerességét. Ahogy Woody Allen sem lenne tagja olyan klubnak, amely felvenné őt, úgy a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal alá tartozó szakképző intézmények sem szívesen foglalkoztatnának olyan…..
Úgy tűnik, egyelőre nincs meg a kellő kreativitás Botka László stábjában. Elkezdték szó szerint lenyúlni a DK szlogenjét, miszerint a jövő évi választás tétje: Orbán vagy Európa? (Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Botka László szegedi polgármester közösen avatja a Kecskemét-Szeged közötti…..
Vannak országok, amelyekben az ökölvívás nem kapja meg a neki járó tiszteletet és figyelmet a televíziós társaságoktól. Ezekben az országokban egy bokszpromóternek két választása van: vagy pályát vált, és másból keresi a kenyerét, vagy komoly pénzeket pumpál bele abba, hogy az ökölvívóit helyzetbe…..
Az előző két posztban arról írtam, hogy milyen a közlekedés és a gasztronómia Michoacán tartományban, legalábbis, ahogy én láttam. Egy nagyon apró kis kitérő: írtam, hogy nem sokat hallottam ezelőtt erről a tartományról, de egyeseknek ismerős lehet. Honnan? Hát onnan, hogy egy bizonyos pillangófajta…..
Még a kormánypárti politikusok egy része sem tagadja, hogy komoly alkotmányossági aggályokat vet fel az új plakáttörvény, mely száműzi a politikai jellegű hirdetéseket az utcákról. Nem is az volt a célja a Fidesznek, hogy jogkövető legyen, hanem, hogy időt nyerjen, így legalább néhány hónapra…..
Merüljünk el a polcok világában! Ma már olvashattatok a rendkívül izgalmas polctartókról. Posztunkban leginkább a különböző fajtájú és diszkréciójú megoldásokat vettük sorra. A polcok világa azonban nem ér itt véget. Ez az alapvető tárolóalkalmatosság, bármennyire is…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Sziasztok! Egy nagy magyarországi műszaki cégtől jöttem el nemrég, miután elegem lett abból, hogy bánnak azokból az alkalmazottakból s azokból a vásárlókból, akikből élnek (zárójel: a boltban 36-an kezdtünk dolgozni a…..
  Amikor az AMC 2015-ben bejelentette, hogy testvérsorozatot forgat a The Walking Dead mellé, örültem, mint közmondásos majom a nemi szervének, mert az volt az ígéret, hogy két család sorsán keresztül láttatják majd a járvány(?) kitörését, és arról az időszakról kapunk képet, amikor Rick Grimes, a…..
Egészség világ 2017.06.05 18:16:06
Sajnos nálunk a Frito-Lay nem forgalmazza a Tostitos tortilla csipszet, de ettől még nekünk is érdekes a cég legújabb akciója, amivel igyekeznek meghekkelni egy kicsit a közelgő Super Bowl-t. A Goodby Silverstein & Partners ötlete abból indult ki, hogy az amerikai foci ünnepén a szurkolók vagy…..