Regisztráció Blogot indítok
Adatok
littleprincess

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
UPDATE - 2010.12.30.A vacsorát a viccestwitter, a Hannibál, a Csurtus, a Fish in the Sea, és a lusta szakács bloggerei nyerték.Őket és a kézműves csoki nyerteseit egyaránt értesítjük emailben.Gratulálunk!Üdv, Blog.huDrága Bloggerek!Akár gasztroblogot írtok, akár nem, a hasatokat…..
retro gastro Kakasos nyalóka 2010.03.23 09:56:00
A Keménykalap és krumpliorr nemcsak azért jó gyerekfilm, mert jó, hanem azért is, mert megőriz sok-sok emléket a ’70-es évekből, mint például a kakasos nyalókát. Bagaméri vérebét piros kakasos nyalókára cseppentett altatóval kábítják el a gyerekek a filmben, mit sem…..
hogyvolt Caprica 1x02 - Rebirth 2011.07.29 09:00:00
Villódzó, digitális zajos képek, köztük egy-egy bevillanó emlék -- Zoe Graystone éppen bootol? Újra átéli az első virtuálisvalóság-beli találkozását a hús-vér önmagával és Ben Starkkal. Ő egy ajándék, akinek köszönhetően minden megváltozik majd, állítják misztikus…..
Némi infó csepegtettek a TV2-től az idei sorozattermésre vonatkozóan (biztos lesz még valami nagyobb durranás, de egyelőre erről nem volt szó): jön az NCIS testvérsorozata, az NCIS: Los Angeles, lesz Hősök harmadik és Shark második évad is, érkezik majd lassan a Férjem…..
A magyar humorcsatorna újabb amerikai sitcomot zsákolt be magának, ezúttal a nyolc évadot megélt According to Jim (Jim szerint a világ) című ABC-sorozatot, ami egy családról szól, apuval, anyuval és a gyerekekkel, oszt jónapot, ennyi az egész, van benne egy nappali, meg egy kanapé. A…..
Az év első felének egyik legjobban várt premierje érkezett el, magyar idő szerint ma éjjel rajtol a Damages harmadik évada. Az FX egyik üdvöskéje a jelenlegi mezőny egyik legaprólékosabban felépített sorozata, melynek kapcsán a több szálon és időben futó cselekmény mellett az…..
Az elmúlt évtized mozgalmasan telt a fantasztikum kedvelői számára. A science-fiction átvette az uralmat a popkultúrában, a fantasy pedig túlnőtt a geek szerepjátékosok rajongásán, és meghódította az egész világot. Mese- és szuperhősök, robotok, űr- és időutazók lopakodtak…..
Rövid leszek és összecsapott (a mai nap elég fontos az életemben, és sajnos, időhöz vagyok kötve), de igyekszem este alaposan átrágni magamat az esélyi ruhákon, mint a moly. Egyelőre addig egy kis galéria és néhány benyomás... Elegáns, de unalmas volt az idei felhozatal a Golden…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.12.23 09:37:00
Deanne Bray, a Hősök siket szereplője azt írta a Facebookon, hogy további öt epizódban fog szerepelni, beleértve a téli visszatérő részt is. Carrie Bradshaw valóban példakép lenne a feministáknak?Nahát, Jamie Lynn Sigler (Meadow Soprano) szakított Jerry Ferrarával (Turtle a…..
littleprincess 2009.12.23 10:08:14
Llew kollegának köszönhetően megvan a listája azoknak a hogyvoltoknak, melyeket elkezdett, aztán abbahagyott a kollektíva, így ezeket ismét bedobjuk a Nagy Közös Kalapba, tessék válogatni közülük, küldeni egy-egy próbaírást, és meglátjuk mi sül ki a dologból.Tehát amikre…..
littleprincess 2009.12.22 23:14:19
Benkő ma megtalálja a neki való menyecskét (RTL Klub, 21:20), de még elé bőven befér két egész hétre ajánlott retrósorozatunk, a Kojak (Filmmúzeum, 20:00) és a Charlie angyalai (AXN Crime, 20:05) mai epizódja, vagy akár a Nancy ül a fűben 5x06 (HBO Comedy, 20:30), sőt…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.11.30 09:22:00
Az USA még csak most ébredezik a Hálaadásból, normális mennyiségű hírre holnap lehet inkább számítani.December 3-án az MTV egy élő kerekasztal-beszélgetést prezentál majd a neten, melynek keretein belül James Cameron, az Avatar rendezője, a film ptoducere és két főszereplője…..
Csecsebecse Sandra Bullock redesign 2009.11.26 00:50:19
Egy beszélgetős műsorban igazi cholát (mexikói ganglédit)csináltak belőle... ..
"Ő a mi cicánk, sajnos jobb nevet nem találtunk rá, mint Dagadtka. A képeken még kicsi volt, azóta megnőtt, és nagyon rossz lett. A második képen már látszik is ez a rosszaság" - írta nekünk Viktor. És valóban, de mintha ez az arc nem csak azt üzenné, hogy rossz vagyok.…..
Blake Lively izgalmas, merész módon értelmezte újra a fekete-fehér klasszikus kombinációját. Miért is ne vállaljon kockázatot, ha az eredmény ennyire tökéletes?Kabátka és short: Marchesa..
Megint ő :-) Egyedül a dekoltázsával van bajom, elég természetellenesnek tűnnek a mellei (és biztos elég kellemetlen is, érzésre), de minden más nagyon tetszik. A ruha színe is jobb, mint a korábbi piros, mert nem annyira élénkvörös. Ha mindenáron kötözködni akarnék, akkor…..
35. születésnapját ünnepelte a Hello Kitty cicafigura - a kultikus japán állatka (?) meglehetősen illusztris társaságba került, ám a "vendégek" nem nagyon illeszkednek abba a kategóriába, ahogy az átlagember egy HelloKitty-rajongót elképzel... Ott volt Tera Patrick…..
A fotós azért jobban is odafigyelhetett volna, Summernek ugyanis az életben nincs akkora feje, mint egy közepes méretű zsámoly. ..
Csecsebecse Parfümpéntek - hírek 2009.10.16 09:19:24
Fergie lesz az Avon legújabb sztárillatának arca - Reese Witherspoon, Patrick Dempsey, Courtney Cox Arquette, Jennifer Hudson, Salma Hayek és Derek Jeter után. A parfümről még nagyon keveset lehet tudni (Fergie nyilatkozata szerint "friss, vonzó illat, olyan nőnek, aki nem fél…..
Ma Pamela Andersoné minden figyelmem! Ennek a ruhaszerű képződménynek, ami megtámadta Ms. Andersont, egyszerűen nem tudtam ellenállni. A színe jól áll neki, a sminkje is klassz, hiszen egyértelmű, hogy egy öregedő Barbie-t szeretett volna magából készíteni. A kedvencem azonban a…..
A mostanában modellkedő Pamela Anderson régi, Baywatchos fürdőduhájában - a fura rendőri szalagokat nem értem -, egészen tűrhetően néz ki. Persze, ettől még úgy gondolom, hogy neki már nem kellene, pláne nem ezt...  ..
littleprincess 2009.10.16 13:11:30
Taylor Momsen a Pletykafészek (Gossip Girl) című sorozat egyik üdvöskéje - számomra egy iszonyatosan antipatikus, szakadtnak és koravénnek látszó, feltűnni vágyó fiatal lány -, csajok és pasik millióinak kedvence és példaképe. Itt éppen hosszúlábú gót-babának öltözött,…..
Annyi rossz hír után végre valami pozitívummal tudunk szolgálni az üresfejű jócsajokból szexrabszolgát (is) készítő Dollhouse rajongóinak: megállni látszik a nézettség zuhanása, legalábbis átmenetileg, hiszen a pénteki, elég közepesen induló, de a végére egész jó kis…..
comment:com Pilotok górcső alatt 2009.10.06 14:00:00
Hülye egy cím, de nem jutott eszembe semmi jobb - arról lesz itt most szó, hogy szigorúan szubjektív szempontokból kiindulva (tehát nem elsősorban a nézettséget szem előtt tartva), milyennek tartom a 2009/10-es tévés évad kezdetét az USA-ban, különös hangsúlyt fektetve az…..