Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pizzarelli

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már jó ideje kötelező gyakorlat a Szigeten a vizespóló-verseny, idén is sikerült abszolválnunk, élelmességünknek köszönhetően ezúttal a színpad mögül. Az egészben az a legkeményebb, hogy adott hét-nyolc kicsit ijedt csaj, akik azzal mennek oda, hogy legfeljebb majd pár liter…..
Liptai Claudia kicsit belefáradt, és inkább egy celebbébivel támogatná a showbizniszt, egyébként is nyár van, ilyenkor Havas Henrik legnagyobb gondja, hogy foltot hagy napozás közben a nyakában lógó aranykereszt, arról nem is beszélve, hogy olyan rossz inget húzni, miközben a…..
comment:com Három királyok 2006.06.15 00:08:00
A forgalmi dugóban ücsörgés a budapestiek közös közérzetjavító délutáni programja, helyi népszokás. De ilyenkor végre van idő borotválkozni, olvasni, orrot túrni, életet átgondolni, de szokás még anyázni, szotyizni és rádiózni is. A dugóban bennragadtak ellátására és…..
Jöjjön közelebb, nézzen a szemembe, és mondja meg őszintén: biztosan érdekli, mondjuk az Argentína- Elefántcsontpart? Jó, ne válaszoljon, tudom, hogy a társadalmi nyomás, és egyébként is miről beszélne este a Szimplakertben, nem is beszélve arról, hogy talán a Tündi is…..
Pizzarelli 2006.06.11 09:33:35
Korábban már írtunk róla, hogy az a hír járta, hogy nem lesz több Shield, azaz Kemény Zsaruk (itthon RTL Klub és AXN), öt szezon, és kész, vége. Úgy állt ugyanis a dolog, hogy az idén leadott 11 rész az 5. szezon első felét jelenti, ezt fogja követni januárban az évad második…..
Megírtuk már, hogy a 24-ben reszelős hangú rettenthetetlen világmegváltót játszó Kiefer Sutherland néhanapján elereszti magát, és alkoholos állapotban baromságokkal szórakoztatja barátait és saját magát - következzen egy bejátszás az egyik ilyen kilengésről:   ..