Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grega

0 bejegyzést írt és 161 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kubai-amerikai viszony enyhülésével egyre többen fedezik fel maguknak Havannát, és van is mit felfedezni, hiszen a kubai fővárosnak rengeteg arca van. Elképesztő kettősségek jellemzik, hiszen miközben csodálatos épületekkel van tele, rengeteg hihetetlenül romos állapotban van...
Nem feltétlen szeretem a paparazzi fotósokat, sőt. Ahogyan a sztárok sem kedvelik őket túlzottan. Ám olykor azért előfordul, hogy véletlenül sikerül egy-egy remek fotósorozatot összehozniuk. Ilyen eset volt az is, amikor egy hírhedt lesifotós fecskében fényképezte le az éppen sztárrá avanzsált…..
A Corvin mozi újfent műsorra tűzte az amerikai sci-fi film egyik legnagyobb klasszikusát, ami nem csak James Cameron számára hozta meg a komoly elismerést, hanem Arnold Schwarzeneggert is meglökte a szupersztárrá válás útján. Eme remek kezdeményezésnek hála a magamfajta gyökerek, akik mertek a…..
A Vámpír: a Maszkabál/Középkor egy elég jó játék. Ennek ellenére persze itt is előfordulnak (főként a játékosok és a kevés olvasás végett) olyan sztereotípiák, amelyek mérhetetlenül leegyszerűsítenek egy-egy klánt. Elég sok játékot végignyomtam már ebben a világban, így némi tapasztalat összegyűlt…..
Arnoldról már mindenki látott képeket, vannak olyan fotók, amik szinte beleégtek a retináinkba, most mégis sikerült egy olyan gyűjteményre bukkannunk, ami kizárólag privát és talán még soha nem látott felvételeket tartalmaz Schwarzeneggerről. Ezzel az egyveleggel kívánunk mindenkinek jó hétvégét és…..
Grega 2016.03.20 10:29:01
@karandash: főleg az a kemény, hogy alig 4 év házasság után csinálta a zabigyereket. Tehát hamar gondok lehettek a Kennedy-házassággal, a rengeteg mosolygós PR-fotó ellenére.

@andydesign: igen, ezt már az 1977-es könyvében is elmeséli, apja kapcsolatai révén lett tankvezető.
Grega 2016.03.20 10:52:28
@karandash: "Arnold tett le annyit az asztalra, hogy ez a kis botlás nem határozza meg a megítélését."
Az elég kemény, ha ez nálad kis botlásnak számít, mert ennél aligha van nagyobb botlás. Nem véletlen, h a felesége azonnal dobta a bevallása után, és a fiai állítólag elidegenedtek tőle (azóta csak a lányaival fotóztatja magát Arnold). De én így is csípem.
Sokan mondják, hogy a húszas éveink a legszebbek életünk során. Első munkahely, egyetemista évek, bulik. De vajon ez lenne az az időszak, ami meghatározza későbbi életünk? Mindenképp! Hibáiból tanul az ember, ez tény, de leírok 7+1 hibát, amit legtöbben elkövetünk húszas éveinkben...
Egy férfi sem lehet igazi gentleman ha nem tanul a hibáiból, és ha párszor nem fizeti ki annak az árát, hanem fordít kellő figyelmet arra, amit visel. A túlzott piperkőcködés nem tesz stílusossá, de a megfontolt és következetes öltözet egy egészen más benyomást ad viselőjéről. Vigyázat, elrettentő…..
Grega 2016.02.08 14:22:47
@Túrós: pontosan, és felesleges is minden pénzedet divatmajomkodásra költeni. Egy normális csaj már az 1. randin sem (csak) a makulátlan divatkövetésedre fog figyelni, hanem a lelki összhangot keresi. Az igazi barátok meg azért is igazi barátok, mert lesz*rják, milyen szerelésben találkozol velük. A többiek meg nem számítanak. ;)
   Az edzők sorsáról szól(t) főként mostanában a futball világa. Mourinho távozása a Chelsea- től, Zidane kinevezése a Realnál... És persze ne felejtsük el Dárdai Pál elismerését itthon és Németországban. Elsősorban a "Mourinho - jelenséget" és annak hazai visszfényét a "dárdaiságot" próbáljuk…..
Számomra azok az igazán nagyon Hollywoodban, akik folyamatosan nem is csak, hogy a felszínen tudnak maradni, hanem elérnek egy olyan szintet, hogy mindig képesek kivívni az emberek tiszteltét és csodálatát. Szerintem Harrison Ford is ilyen, aki most éppen Az ébredő erőben bizonyít,…..
Boris Johnson? Ugyan már... Az igazán kúl városvezetőket Magyarországon kell keresni! Alexandra szemtelenül fiatalon, alig 27 évesen lett humán területért felelős főpolgármester-helyettes Budapesten, és persze sokan azonnal nekiestek, akik nem bírták elviselni, hogy egy fiatal,…..
Ha hiszik, ha nem, Tímár Péter három év múlva hetven éves lesz. Már építészeti egyetemistaként fényképezett, képei kiállításokon szerepeltek. Előbb fotókollázsokat, szekvenciákat, képelemek ismétléséből, variálásából születő új képminőségekkel, kézzel…..
Grega 2015.12.08 16:14:01
@zafir38: "Szegény magyarok, mindent 30 év késéssel és bénán másolnak."

Ez nettó hülyeség, kivéve esetleg a popzene esetében. A műhipsteres kommersz tetkókat meg a metrosex/lumbersex stílust például 0 év késéssel átvette a releváns korosztály...
Idén 10 éves a blog, ezt tudjátok, és mi most azon merengtünk el, hogy amik akkor voltak 10 évesek, azok ma már 20 évesek. Bizony. A merengést követően nyomban meg is szavaztuk a 20 legjobbat 1995-ből, minekutána arra kellett rájönnünk, hogy ez az egyik legszínesebb esztendő volt, amit fel tudunk…..
Che Guevara, szivarok, szép nők, régi amerikai autók – körülbelül ez jut az ember eszébe, ha Kubára gondol. Ám a turisták előtt mostanában egyre jobban megnyíló ország fővárosának vannak olyan kerületei, ahová külföldi jobb, ha nem teszi be a lábát. Noha a kubai…..
Grega 2015.10.13 12:06:32
@Gour: a "Kedves barátom" szöveggel inkább a modorosblogon lenne sikered. :)) De amúgy én is voltam Kubában és nem "mesélek róla csodákat", mert elég nyomasztó hely tud lenni bűnesetektől függetlenül is.
Képzeljünk el egy lakatlan szigetet, ahová a 90-es évek legtúlértékeltebb zenekarait száműznék kulturális retorzió gyanánt! Lelki szemeinkkel máris látjuk, amint a Bush és az Blur tagjai alkut kötnek, hogy – az éhhalált elkerülendő – titokban megölik és megeszik H.P.…..
Poós Zoltán interjút készített az idén hetvenéves Hobóval a Nullahategyre. Olyan hosszút, hogy két részletben jön le az oldalon. Az első rész már olvasható is, és már ez tele van olyan kijelentésekkel, amiket Hobo kortársai nem nagyon fognak megköszönni. Idézünk: A Trabant…..
Haanchee fut "Nemszeretem" lista 2014.11.21 19:38:09
Vannak dolgok, amiket nem szeretek a futásban. Na jó, nem pont ez a legjobb kifejezés, hogy nem szeretem, inkább úgy fejezném ki magam, hogy nem bánnám, ha ezek nem lennének, nem történnének meg. Persze ezek egyéni dolgok, mert ezek velem fordulnak elő, másoknak nincsenek ilyen…..
Ma ismét egy olyan történet következik, melynek az első fele még jó régen, több mint 3 éve jelent meg (a 27. poszt volt a blog történetében…), szóval folytatódik az a sorozat, melyben régi szerzők folytatják sorsuk elmesélését. Tünde akkor már egy ideje Amerikában élt, egy…..
Nagyon nehéz volna megmondani, melyik a Bud Spencer-Terence Hill-páros legjobb filmje. Nekem személy szerint a '70-es évek végi, '80-as évek eleji pofonosztásaik jönnek be a legjobban, mert az általános iskolai napköziben rongyosra néztük anno VHS-en a Bűnvadászokat ("Te mondd, hogy…..
Pár napja az egész világot lázba hozta Thomas Dagg fekete-fehér képsorozata, amin  a Csillagok háborúja-imádó kanadai fotós azt mutatta be, milyen volna egy olyan élet, ahol a Star Warsban látott kultikus szereplők, tárgyak és járművek a mindennapjaink részei…..
Grega 2014.10.25 21:51:04
@Megyko: pedig bőven bele lehet kötni: én alapvetően SW fan vagyok, de az elég uncsi, h. 40 év után is az első trilógiát böfögi fel (sok)mindenki, ez a fotós is.
persze a 2. trilógia élből kaka, de a KOTOR 1-2 világát például imádom, a Force Unleashed is jó lett.

@AttilaBeregi: Mass Effectből évekkel ezelőtt kellett volna mozifilm, amíg még friss volt és mindenkit lázba hozott. eszméletlen jól kitalált világ, de már a Bioware is kezd leszállni róla, bár ne tenné... :)
Újabb adalékkal szolgált James Cameron, miért játszhatja hitelesen a 67 éves Arnold Schwarzenegger a Terminátort a sorozat következő részében. (A filmet nem Cameron rendezi, de kreatív tanácsadóként részt vesz az elkészítésében.)..
Internetadó, civilek, amerikai ügynökök, kőbunkó képviselők, és ezen rágódó, a semmiben dagonyázó társadalom. Teljesen hülyék vagyunk? Vagy igen? IGEN! Most kicsit destruktív leszek, bár ebben az országban ez szinte érdem. Szóval, mi a francnak kellett elmenni választani. A…..
A milleniumfalcon.com robbantotta éjjel a bombát több mint két tucat vázlatkép publikálásával, amely egy egészen új, a régi háború romjaiból kinőtt galaxis ígéretét hordozza magában. Készülj fel a szájtátásra! A titkolózás hiába forrt egybe JJ Abrams nevével,…..
A híres emberek is csak emberek, és ők is szoktak bulizni. Ettől még persze ugyanolyan meglepő őket ennyire hétköznapi, ennyire felszabadult körülmények között látni, nem a megszokott, begyakorolt mosollyal az arcukon, amit máskor reflexből előkapnak, ha ott a kamera. Itt például…..
A Tankcsapda idén 25 éves. A debreceni zenekar ennek megfelelően egész 2014-ben ünnepelt. Végigjárták a fesztiválokat a jubileumi műsorukkal úgy, hogy szinte az összes dalukat eljátszották, kihoztak egy dedikált sört, de ami a legfontosabb, kiadtak egy sorlemezt Urai vagyunk a…..