Regisztráció Blogot indítok
Adatok
killthebeast

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a bejegyzést a kiérkezésem egyéves évfordulója környékén kezdtem ez írni, de aztán idő és némi elszántsághiány miatt csak most, a másfél éves évfordulón fogom befejezni. Így ennyi idő után lassan le lehetne vonni mindenféle bölcs tanulságot  az itt töltött…..
Közlekedni muszáj. Az egészségügyről azonban nem szívesen szerez mélyebb benyomásokat az egyszeri ember amíg nem kötelező, akármilyen színvonalú is legyen az. Viszont ha nincs választási lehetősége, akkor nyilván mindenki a létező legmagasabb szintű szolgáltatást szeretné…..
Kiköltözés előtt, amikor még nem tudtam biztosra, hogy kocsival kell járnom, elég sokat nézegettem a távolságokat és az igénybe vehető közlekedési eszközöket. Mivel akkor még az sem volt biztos, hogy az országon belül fogok lakni (ugye a több tízezer ingázó…..
Ez a blog nem azért jött létre, hogy "nyugatra szakadt hazánkfiaként" észt osszon. Nem gondolom, hogy azért mert valaki eljött otthonról, máris jogot formálhat arra, hogy megmondja mi rossz ott, mi jó itt, mit hogyan kellene, mindennek értelme sem lenne, néhány írás nem…..