Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IIIIIII

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor elérkezik az idő, hogy kialakításra vagy némi áttervezésre kerüljön a gyerekszoba gyakran tanácstalanok a felnőttek, hogy milyen is lenne az ideális lakrész. Praktikus is legyen, meg persze bírja a strapát, de ugyanakkor az is jó lenne, ha nem egy feldobbant csillámpónira vagy…..
Novemberben Budapesten jártak és 1200 milliárd forint összértékű közbeszerzést vizsgáltak meg az Európai Bizottság auditorai a 2015 és 2017 közötti időszakból. A 29 vizsgált projekt fele olyan építési beruházás volt, melynek végső ára rendre 20-70 százalékkal meghaladta a felhívásban becsült…..
IIIIIII 2018.06.22 02:23:57
@DONÁLD TRAMP: Az szép
Tóbiás József MSZP pártigazgató: „Megkérdezhetem, hogy mi a szakmája… ami, ami…. tehát, hogy mi a civil szakmája?” Márki-Zay Péter polgármester: „Választási szakértő.” Tóbiás József: „Ja, hogy azzá vált? Akkor rendben van.” Márki-Zay Péter: Csak vicceltem.”  Márki-Zay Péter az…..
IIIIIII 2018.04.11 16:53:06
@Kivlov: Sajnos ti is szoptok, csak egyelőre tapsoltok hozzá
Most, hogy egy egész ország töri azon a fejét, vajon Kósa Lajos az évszázad szélhámosa, vagy az évszázad nemzeti idiótája – jóllehet e sorok írója a fenti „vagy” (diszjunktív) szerkezet helyett inkább az „és” konjunktív alakot preferálja –, nem árt két dolgot tisztázni, akár még azt megelőzően is,…..
IIIIIII 2018.03.14 17:18:09
@teéjesenmindegy: @$pi$: Srácok, mindketten tudjátok, hogy Kunhallmi Agnes is veletek van, ne próbáljátok már úgy beállítani itt a népnek, mintha nem trollkodásból írta volna...
Tavaly nagy port kavartak az ibuprofennel kapcsolatos kutatások. Szinte az összes szakértő, vagy magát szakértőnek tartó fitnesz-celeb hozzászólt a témához. Én kicsit úgy voltam vele akkor, hogy „értem, hogy gőzgép, de mi hajtja?” Az lejött, hogy hatással lehet az izom és…..
Mégis, mennyire kell félni, remegni, rettegni a hatalom elvesztésétől ahhoz, hogy egy párt úgy űzzön csúfot a demokráciából, a szabad választásokból, ahogy ezt a Fidesz teszi?..
IIIIIII 2018.03.11 18:58:23
@sinus67: Helyesen: "ez kizárt dolog, mer' nem tudom". Idézni csak pontosan ;)
Az Asparkról valószínűleg az autórajongókon kívül nem sokan hallottak eddig Magyarországon (őszintén bevallva mi sem ismertük), ám a japán gyártó most tényleg világraszólót alkotott...
IIIIIII 2018.02.22 11:38:24
@Online Távmunkás: Erre a Roadsterre gondolt a cikkíró: www.caranddriver.com/tesla/roadster.
Amúgy nagyon igénytelen az Asperk formaterve, csodálkoznék, ha lenne 50 vevőjük, még úgy is, ha 1,9 mp alatt gyorsul 100-ra
IIIIIII 2018.02.22 11:40:23
www.caranddriver.com/tesla/roadster a helyes link
(az előző végére véletlenül tettem egy pontot :D)
IIIIIII 2018.02.22 13:17:21
@Könnyen elkaptuk, uram!: @Albert Ejstejn: Nem a 10 éves roadsterhez hasonlítja az író, hanem ahhoz, ami 2020-ra kerül gyártásba.

www.tesla.com/roadster

Amúgy a régi meg elsősorban a Lotus Elise-re hajaz, mert arra épül (a szélvédő, tető, tükrök pl ugyanazok).
Tegnap írtam a Valami Amerika 3.-ról, meg is kaptam a szokásos mantrát miszerint nekem semmi sem jó. Ez olyannyira nem igaz, hogy sokakkal ellentétben úgy gondolom, nem csupán jó filmek, egyenesen világraszóló munkák készültek a rendszerváltás óta itthon. Lássuk a listát! Csinibaba Ez nem csupán…..
Lapos és unalmas beszédet mondott, de egy figyelemreméltó újdonság azért csak mégiscsak volt benne...
IIIIIII 2018.02.19 14:03:59
@Csaba Szikora: Kim Dzsong Unnak is mindig állva tapsolnak, sőt, ott még sírnak is gyönyörükben. Orbánnak van még hova fejlődni, de alakul...
Látványos a szervilizmus térnyerése a magyar kormánypárton belül és azon kívül is. Úgy tűnik, a miniszterelnök először a hívei fölött szeretné biztosítani egyeduralmát, utána pedig a választások révén az egész országra kiterjesztené ezt. Olyan zsigeri ösztönökre épít ezzel Orbán Viktor, melyeknek…..
IIIIIII 2018.01.17 02:05:26
@Muzsikok közt: Csak hát jobb helyeken a választásnak nem az a lényege, hogy eltaláljuk-e, kire szavaznak legtöbben...
Alig ocsúdtunk fel a Las-Vegas-i tömegmészárlás sokkjából, máris jött egy újabb, megmagyarázhatatlan tragédia. Néhány napja egy templomba sétált be valaki Amerikában, szisztematikusan haladva megölt nem egy, nem két embert. Mégis miért? A lehetséges magyarázatok között nyilván mindig előkerül a…..
Madonna Portugáliába költözik, egészen pontosan Lisszabon mellé, ahol egy 18. századi mór-stílusban megépített kastélyt vásárolt...
Rengeteg forrásból halljuk nap, mint nap, hogy ezernyi különféle módon tesszük tönkre bolygónkat. Ez igaz is, azonban egyetlen percre sem szabad megfeledkezni az egyik legnagyobb közellenségről... a tehénről, pontosabban annak húsáról. A lenti infografika azt mutatja meg, hogy mekkora ökológiai…..