Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MarketWorld webáruház

149 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az iskolakezdés időszaka mindig izgalmas és kihívásokkal teli a gyerekek és szülők számára egyaránt. Az elektronikai eszközök szerepe ma már nélkülözhetetlen az oktatásban és mindennapi életünkben is. A megfelelő eszközök kiválasztása azonban nem mindig egyszerű feladat. Ebben a cikkben olyan…..
Mikor új tévét szeretnénk vásárolni, néha nem látjuk a fától az erdőt. Ebben a bejegyzésben megpróbáljuk a lehető legvilágosabban elmagyarázni, mit jelentenek ezek a kifejezések és funkciók, hogy segítsünk neked a legjobb TV készükék…..
A legideálisabb porzsák nélküli porszívót megtalálni tudjuk, hogy nem egyszerű feladat, mert hatalmas a kínálat ezen a piacon, ezért összeszedtük egy bejegyzésbe webáruházunk leghatékonyabb és legnépszerűbb modelljeit.     Hogyan válasszuk ki a számunkra legideálisabb készüléket? Elsőkörben…..
Olyan elektromos szőrtelenítőt keresel, amely mindent tud? Ismerd meg a OneBlade elektromos borotvát!   Trimmel.      Formáz.      Borotvál. Trimmeld arcszőrzeted precízen a kívánt hosszúságúra. A OneBlade speciális…..
Ha készen állsz arra, hogy egész nyáron hűvössé és kényelmessé tedd az otthonod, akkor gratulálunk már majdnem ott vagy! Mielőtt azonban rendelnél a webáruházról fontos, hogy tudd, milyen készülék fogja a te igényeid leginkább kielégíteni.        Ha már nem elég a hagyományos ventilátor,…..
A kínai Xiaomi márkát senkinek sem kell bemutatni, a gyártó nagysikerű okoskészülékeivel, elsősorban telefonjaival pillanatokon belül letarolta a piacot 2010-es megjelenésétől kezdve. A Xiaomi azonban nem csak az okostelefonok terén hódít, számos olyan háztartási készülékkel előrukkolt a kezdetek…..
A Philips a legújabb technológiákkal szerelte fel textilápolási termékeit, melyek között nemcsak gőzölős vasalókat, hanem gőzállomásokat és kézi gőzölőket is találsz. Ha te is azok közé tartozol, akik nem akarnak túl sok időt és energiát szánni vasalásra, ugyanakkor magas minőségű eredményre vágysz,…..
A tavasz beköszönésével egyre szaporodik az allergiás panaszok megjelenése az arra hajlamosaknál. Ha te is közéjük tartozol, érdemes elgondolkodnod egy légtisztító berendezés beszerzésén, ugyanis egy ilyen készülékkel nemcsak az allergének távoznak a levegőből, hanem a gép a port és a…..
Ha konyhai gép, akkor Tefal, ez nem is kérdés. A francia gyártó több, mint fél évszázados tapasztalata biztos alapot nyújt a minőségi termékek előállításához. A Tefal szinte minden valamire való háztartásban ott van, ha te korábban nem használtad a gyártó árucikkeit, olvasd el összefoglalónkat az…..
Bár naptár szerint már beléptünk az első tavaszi hónapba, az időjárás egyelőre nem feltétlenül érzékelteti ezt velünk. Ennek ellenére a tavaszi kerti munkálatokba belekezdhetsz, hogy mire mindennapossá válik a jó idő, addigra minden virágba borulva várjon az udvarodon és a kertedben. Ha az alábbi…..
Elhatároztad, hogy egészségesebben fogsz táplálkozni, de nehezen mondasz le a sült ételekről? Egy forrólevegős fritőz beszerzésével ez nem okoz többé problémát, ugyanis a készülék - az olajsütővel szemben - minimális olaj használata mellett süti meg az ételeket. | Hogyan működik a készülék? A…..
Közeleg a nemzetközi nőnap (március 8.), ennek alkalmából ajándékozd meg a szívednek kedves hölgyeket! Alább adunk néhány ötletet, hogy mivel lepheted meg szeretteidet. A konyhai gépekkel sosem nyúlhatsz mellé, így ezek közül válogattunk össze néhányat.     Kismillió oka van annak, hogy miért…..
Február második felében már mindannyiunk szívesen elpakolná a szekrény mélyére a téli ruhákat, és kiülne egy szál pólóban ejtőzni egy parkba a simogató napfényre. Emellett sokan eltöprengenek azon, hogy az újévi fogadalmak, amelyek az egészséges táplálkozásról és a több testmozgásról szóltak, azokat…..
Imádod a beöltözősdit, illetve a finom falatokat? Akkor a farsang bizonyára a szívedhez közel álló ünnep. Az esemény a keresztény naptár szerint egészen vízkereszttől, vagyis január 6-tól húshagyókeddig tart. Ha te is megülöd a farsangot családoddal és barátaiddal, és az ínycsiklandó falatok sem…..
Sokat bajlódsz takarítás közben azzal, hogy cserélgeted a porszívót a felmosófával? A Philips kifejlesztette a megoldást a problémára, a PowerPro Aqua 3 az 1-ben porszívóval lehetőséged van egy készülékkel végezni nemcsak a portalanítást, de a felmosást és a makacs sarkok tisztítását is.Sokat…..
Manapság könnyű elveszni az egyes háztartási készülékek funkciói között. Nincs ez másképp a hűtőkkel sem, hiszen egyre több olyan új technológia lát napvilágot, ami megkönnyíti az élelmiszerek tárolását, tartósítását. Ezek közül veszünk most szemügyre néhány fontosat, ami kiindulási pontot nyújthat…..
Kismama vagy, netán még csak tervezed a babát pároddal, esetleg már újdonsült anyuka vagy, de épp új baba-mama termékekre lenne szükséged háztartásodban? Akkor most jól figyelj, mert bemutatunk néhány hasznos Philips Avent terméket, amelyeknek garantáltan hasznát veszed a mindennapokban. Philips…..
Fontos számodra adataid védelme? Ebben az esetben neked is szól következő posztunk, amelyben a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) új adattörlési szolgáltatását járjuk körbe. Mindenképp olvasd végig a bejegyzést, hogy képbe kerülj a részletekkel! 2021. december 1-től az NMHH díjmentes…..
Biztosan te is fel tudod idézni az émelyítő érzést, ami akkor jön elő, amikor már október, november tájékán felcsendül a bevásárlóközpontokban a Jingle Bells vagy a We Wish You A Merry Christmas dallama. Ennek kioltására állítottunk össze egy listát olyan karácsonyi dalokból, amiktől nem verjük a…..
Karácsonyi ajándékot keresel szeretteidnek? Nem tudod, mit vegyél zenebolond barátodnak vagy barátnődnek? Ne is gondolkozz rajta tovább, mi megoldjuk helyetted a problémát! Szemezgess a Philips magas minőségű audio termékei közül, amelyek kifogástalan hangzást biztosítanak minden felhasználó…..
A kávézás rabja vagy? Ebben az esetben van egy jó hírünk. Alábbi bejegyzésünkben bemutatjuk webáruházunk legnépszerűbb Philips márkájú kávéfőzőit, hogy könnyedén választhass közülük egyet, amelyik leginkább illik háztartásodba. | Automata kávéfőző: Philips EP2221/40 Series 2200 automata kávégép…..
A száraz november kifejezést biztosan nem kell mindenkinek elmagyarázni. Az egyhónapos alkoholböjt ideális alkalom arra az önkéntes résztvevőknek, hogy átgondolják, mit is jelent számukra egy-egy alkoholmámoros buli. Sőt, a merészebbek akár olyasmibe is belevághatnak a kihívás hatására, mint például…..
Faragott töklámpások mindenfele, boszorkány, szellem és zombi alakot öltő dekorelemek, jelmezes bulik – ezek mind-mind a halloween időszakának egyetemes ismertetőjegyei. Ha unod a szürke őszi hétköznapokat, vesd bele magad a buliszervezésbe, és rendezz otthon egy menő halloweeni összeröffenést…..
Sokan feleslegesnek, szinte már luxuscikknek tartják a szárítógépet, ám számos előnye is akad, ami miatt érdemes beruházni egy ilyen berendezésre. Nyáron élvezettel teregetjük a frissen mosott ruhákat, illetve ilyenkor még a lakásban is gyorsabban száradnak a textilneműk. Arról nem is beszélve,…..
Október 1-je a zene világnapja. E jeles nap alkalmából bemutatunk néhány csúcskategóriás audio terméket, illetve azok előnyeit, hogy szuper hangulatban teljes ez a zenével teli nap. A bemutatott árucikkek a tökéletes hangzás, a maximális kényelem és a kiváló minőség hármasát ötvözik magukban.…..