Regisztráció Blogot indítok
Adatok
helyettedvasalunk

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sárgás, szinte már-már eltüntethetetlenek látszó izzadságfolt talán az egyik legidegesítőbb dolgok közé tartozik, ami fel tud tűnni egy ruhán. Ezen foltok nemcsak, hogy csúnyán mutatnak a ruhán, de rendszeres viselés mellett még mosás után is kellemetlen szagot árasztanak magukból. Mi lehet hát a…..
"Vajon ki kéne már mosnom? De még csak egyszer volt rajtam..." Ugye nektek is ismerősen hangzik az ilyen, és ehhez hasonló kérdések?  ;-)  Ha igen, akkor az alábbi kisokosból megtudhatjátok, hogy higéniai okokból vagy egyszerűen csak a ruha anyagából kifolyólag mégis mennyiszer ajánlatos felvenni…..
„Levendula,a jó öreg levendula” – nem hiába hangzik ez a mondat manapság is sokak szájából, hiszen a levendula ezer fajta felhasználására már dédanyáink is rájöttek, sőt már jóval előttük is előszeretettel használták. Gyógynövény révén tényleg mindenre jó és sok minden ellen hatásos, gondoljunk csak…..
A meleg hónapok sok esetben kedvezőek a háziasszonyok számára…persze elsősorban nem a főzésre és vasalásra kell itt gondolni :D  Tipikusan ez az az időszak, amikor hajlamosak vagyunk napi 2-3 mosást is berakni, hiszen rettentő gyorsan megszáradnak ruháink. Ebben a jó időben, -ha van rá…..
  Simán csak betűröd a nadrágodba. A probléma ezzel az, hogy csak nagyon kevés ideig marad így...
Nagyon jó kis móka, amikor szülők és gyerekek együtt alkotnak valamit és ezáltal közös programokban vesznek részt. Ígéretünkhöz híven az előző bejegyzést folytatva hoztunk Nektek pár Pinterest-ről szedett közös elfoglaltságot kintre- és bentre is egyaránt, amit garantáltan mind a két fél élvezni…..
Idén is elérkezett a Gyereknap, és habár minden iskolában és óvodában játékos programokat rendeznek ilyenkor, a szülők is szeretnek előrukkolni gyermekeik számára egy kis programmal vagy közösen eltöltött játékos idővel…persze nem kell Gyereknap legyen ahhoz, hogy gyerekek és szülők közös…..
Rengeteg olyan növény létezik, amelyek nemcsak, hogy gyönyörűen mutatnak otthonunkban, hanem szó szerint élettel telítik meg azt. Köztudott tény, hogy számos szobanövény fotoszintézis kibocsátása révén kiválóan tisztítja a levegőt, mely állítást az 1980-as évek végén lefolytatott NASA kutatás is…..
Ruhahajtogatás? Valakinek a vérében van,míg másoknak nem annyira…be kell valljuk, a Helyetted vasalunknál is felmerült ez a probléma, hiszen nem mindegy, hogy elsőre sikerül szépen és ugyanakkora méretűre összehajtogatnunk a ruhákat, vagy csak harmadjára. Éppen ezért megoldás után kellett…..
Ha tetszett a bejegyzésünk, kérünk, oszd meg másokkal is az alább látható közösségi média ikonokra kattintva. Köszönjük!..
A teendős listák nem idejemúltak! Sőt! Egy szépen „karbantartott” otthonhoz és tiszta háztartáshoz elengedhetetlen. Legcélszerűbb, ha a házimunkából minden egyes családtagnak kijut, így sokkal könnyebbé válik minden háziasszony dolga. Mi készítettünk nektek egy letölthető háztartási teendős listát…..
Elvegyszeresedett világunkban öröm olyan természetes és környezetbarát "szert" fogni a kezünkben egy-egy takarítás alkalmával, ami több szempontból is előnyös: nem csípi a szemünket, nem fulladunk meg az erős vegyszerszagtól, sőt még nem is káros a belélegzése, mint azt sok tisztítószernél…..