Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blossom

0 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon úgy néz ki, a nyár előtti utolsó részekben Joepapa lesz az, aki a legnagyobbat szívja majd a bandából, de emiatt persze mindenki más is szívni fog. A biznisz egyre szarabbul megy, a válság a Joe-Ker-t is elérte, senki nem akar autót szervizeltetni, ráadásul felbukkant az…..
Jayson Fann amerikai művész a Szilícium-völgytől nem messze található Big Sur területére tervezett embernagyságú fészkei tökéletesen megfelelnek a feltöltődésre, spirituális elvonulásra. Minden fészekben legalább egy felnőtt embernek elegendő hely van, de akad akkora…..
Blossom 2013.05.25 21:48:43
Tényleg rohamosan közeledhet a szezonzáró adás, a villában ugyanis pont úgy történnek a dolgok, ahogy azt a néző baromira nem akarná. Ritát gyorsabban szippantotta be a hanyatló kapitalista nyugat, mint Buci a fehér csíkot, így valószínűleg ő az egyetlen, aki simán rávert VV…..
Blossom 2013.05.25 13:38:29
@Torghelle AIR Sándor: Már megint pontosan azt írtad le,ahogy én is érzek.

Általában én is szórakoztatónak tartom a mindenféle reality-szemetet,meg hozzá a jó is megmondós,fikázós hogyvoltokat,de
Ez a sorozat egy:
"atya istenem de undorító ocsmány ronda fos szar g*ci f*sz g*ci undorító szájbak*rt ronda szar fos undorító ocsmány szar f*sz" lett.

Alacsony vérnyomással szoktam volt szenvedni, idonként elkapó szédulés,ájulás kozeli állapot jellemez, de manapság nem is emlékszem,hogy mikor kellett megkapaszkodnom valamiben utoljára. Nem az idegesít fel,ha kavarnak,meg szemetek,meg drogoznak,meg isznak, meg csalnak,lopnak, hazudnak, hanem, hogy ez az egész krva sz.rul van osszerakva. Én ugyan kulfoldon élek és ezt csak a neten nézem,de nem akarom elhinni,hogy ezt fomusor idoben adja a legnagyobb kertévé minden este,és még nem tort ki országos lázadás ellene. Ha én termék szponzor lennék,azt is kirúgnám aki említés szinten felveti,hogy ebbe a sz.r,f.s,moslékba tegyuk bele a termékunket. Azért az amatorségnek is kéne hogy legyen határa egy országos tv-nél. Amator színészek, amator rendezés, amator szinvonal. A forendezo,fo-jóváhagyó fofejes felelos tutira valami protekcios, csókos lehet. Ennél még zene iskolát végzo kozépiskolás tinik is jobb, életszerubb musort csinálnának. Annyira kár érte, pedig eleinte tokre vartam minden részt. Tisztára csalódás.
Sajnálatos módon egyszerre kapott el minket a csömör, a hányinger és az öngyilkossági kísérletek sorozata, ezért kimaradt pár hogyvolt, elnézést kérünk! Most, miután sixx főnök szana meg szÉjjel csapta az arcunkat, az ambulancián ülve, röntgenre várva gyorsan helyükre…..
Blossom 2013.05.25 11:53:50
@Torghelle AIR Sándor: A számból vetted ki a szót, bár én lehet,hogy nem tudtam volna ilyen jól, és pontosan megfogalmazni,hogyan is érzek.

Nemibeteg Kristófot akarok! Olyan gyógyíthatatlan fajtát!
Nemzeti szégyen vagy pozitív országimázs kampány? - vitatkoznak a csehek a londoni olimpia ünnepélyes megnyitója óta a válogatott formaruháján. Rio Ferdinand kiakadt, Jaromir Jagr szerint nevetséges, egyedül a terméket gyártó cég képviselője beszélt eufóriáról. Azzal…..
Egy közösségi portálon bojkottra szólít fel egy bejegyzés, amelyben a Wizzair-t jelölik meg a Malév csődjének elsőszámú okozójaként. Szerinte a fapados légitársaság volt az, aki feljelentette a Malévot az Európai Bizottságnál. Mint ismeretes, tavaly novemberben és decemberben…..
Blossom 2012.02.09 11:55:24
@keptelen kepkeret: Rendszeresen utazom Wizzairel es minden alkalommal szemtanuja vagyok ket-harom "nem-fer-bele-a-keretbe" buntetesnek.
Ami viszont megdobbent,hogy meg mindig akadnak bator utazok azzal a rohadt kerekes boronddel. A f@szert kellenek kerekek egy 10 kilo alatti taskara mar! Alig viszed 100 metert se. Nem,a kerek nem fer bele abba a krv@ keretbe! 5 eve nem hasznalok kerekes borondot, de a kezitaskam mindig 10-en kilo. (tele nehez konyvekkel) A kutya nem keri,hogy merjem le addig,amig belefer a keretbe. Puha oldalu,nagy noi taska,de sport taska is lehetne. Azt ugy hajtod,nyomod,gyomoszkolod,ahogy csak akarod. A muanyag kereket meg nem.
Blossom 2012.02.09 12:34:08
@keptelen kepkeret:
Amugy sajnalom nagyon,hogy igy jartal! Mindig sajnalom azokat,akik igy jarnak. Bár a legtobben némi vita es probalkozas utan csendben kifizetik a buntetest,nem kiabalnak,szitkozodnak. Szegyenlik masok elott,hogy meg lettek buntetve,es hogy nem lehet igazuk akkor sem,ha ugy erzik,igazuk van.
A legjellemzobb oka az igazsagtalansag erzesnek az,hogy maskor,mashol atengedik oket ugyanazzal a boronddel.
Egy baratnom rovid ideig a Wizzairnak dolgozott es mondta,hogy ha nem engedik at a tulmeretes borondoket,jutalmat,ha viszont atengedik,egy belso ellenorzes soran akar buntetest is kaphatnak. Es hogy munkahelyi elvaras minden jaraton peldat statualni,mert a repulon rendszeresen nem tudjak becsukni a tarto ajtajat a tul sok cucc miatt. (foleg telen a kabatok miatt).
Blossom 2012.02.09 14:24:18
@HGM: ... "A kézipoggyászt, pedig oda kell tenni, mivel egy fapadoson bizony szinte minden helyet eladnak, ezért nem marad szabad ülés a csomagoknak (és az balesetveszélyes is lenne pl. egy turbulencia alkalmával). Gondolom senki se szeretné, ha egy jókora turbulencia alkalmával a saját táskája nyomná agyon..."

Hat en mindig a labamhoz rakom a taskam. Benne van a szendvicsem, nasim, konyvem, kisparnam, Ipod-om, vizem, alvos szemuvegem, sálam betakaródzni, napszemuvegem,kistukrom, sminkes taskam, antibakterialis kezkremem stb. erre mindre szuksegem van az utazas alatt. Ja es ablaknal szoktam ulni. Meg is zavaritanam azt a ket ember,akiknek miattam fel orankent fel kellene allni,mert megint ki akarok a csomagombol valamit venni. Pici vagyok,a taska siman elfel a labam alatt a sarokban. Nem tudok olyan eros turbulenciat elkepzelni,hogy az onnan kiesne es agyon nyomna. Meg csak elcsuszni sem tudna. Ha gep fejre allna,meg akkor sem nyomna agyon az a 10 kilo. Egyebkent meg be is mondjak,hogy vagy rakjuk fel a taskat,VAGY a labunk ala helyezzuk el. Nem veszelyes,ez biztos.
Lengyelország nyugati részén, Szczecintől nem messze található az a furcsa jelenség, amin még a sokat látott lengyel erdészek is meglepődtek. Gryfino községtől nem messze ugyanis néhány száz fa egyszerűen "görbén" nő (lásd a képen): a különös rejtélyre senki sem…..
Blossom 2011.10.05 15:21:50
@ThufirHawat: Hat,ezen az "UFOk elloptak"-on hatalmasat rohogtem! Koszonet erte!

Amugy hogy-hogy nem tudjak a lengyel erdeszek mi okozta,itt meg minden masodik kommenteklo szakember? (bar az igaz,hogy ti meg a fak fajtajaban sem egyeztek meg). A lepkefertozes eloszor nekem is hiteles oknak tunt,de a rajzokat tanulmanyozva az lehet, hogy tenyleg feljebb van es gyanus hogy a lepkelarvak nem feltetlen egy iranyba fertoznenek. Igy en is inkabb valamilyen agresszorra tippelnek,mint egy evente tobbszori aradas. Bar en nem vagyok szakember
Az alábbi történet valós problémát vet fel, mivel jár, ha valaki eladja a lakását, és állandó lakcím nélkül marad. Miközben az alkotmányos jogok nem lakástulajdonhoz vagy állandó lakcímhez kötöttek.Udvozlom.Kulonos helyzetben vagyok.Evek ota kulfoldon dolgozom, es mivel csak…..
Ugyan nem friss a hír, hogy Kanadában különösen nyugodt medvékkel őriztek egy kenderfarmot, de minthogy a blogon még nem volt az orosz nőci, aki ezt képtelen vihogás nélkül összefüggően kamerába mondani, egy posztot mindenképpen megér: ..
M.T. monogramot használó olvasónk küldte be ezt a profilunkba (idáig) még nem szereplő "celeblistát" de mivel érdekes, elgondolkodtató és szellemesen megírt, miért ne hoznánk le!? Sőt, kiegészítettük fotókkal, egy kevéske szöveggel és szavazással. Kössz M.T. A…..
Blossom 2011.02.20 13:39:50
@hátsó szándék: Teljesen egyetertek!
Amugy meg:
Benko Daniel a legbolondabb szerintem. Siman bezaratnam egy intezetbe.
A tobbekhez lasd hatso szandek kommentjet...(kb a 10-ik)
Piszok kemény műfaj ez, de valakinek erről is írnia kell. Van az utcánkban egy hajléktalan. Hogy pontos legyek, sok hajléktalan él errefelé, egy azonban kitűnik a közülük, kitűnt. András februárban került utcára, a Ráday és a Kinizsi sarkán található Sparnál tavasz…..
w Magyar Gyermek II. 2010.10.15 06:34:00
Ismét itt a gyerekhírlap. Egy hét Kinder-kapszulában. És ami erőt adott:  Világ okos gyerekei, egyesüljetek!..
Blossom 2010.10.20 11:37:21
Egy régi orosz, tán szovjet mondás szerint az úttörő nem azért keresi a tábortűz körül a kulcsát, mert ott hagyta el, hanem mert ott van világos. Úgy tűnik, ez a gondolkozás kapott mostanában lábra, amikor ismét divat lett a kapitalizmust szidni, vagyis még pontosabban…..