Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tegnaptuska

0 bejegyzést írt és 399 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     A Mandiner az amerikai szélsőjobboldali portálokhoz hasonló modorban írt arról, hogy Alexandria Ocasio-Cortez "hallgatóságából" valaki azt kiabálta, hogy "egyék meg a csecsemőket" (klasszikus sor Swift szerény javaslatából, valamiért ezt nem említették).  A rezsimblog úgy adta elő, hogy AOC…..
tegnaptuska 2019.10.06 19:13:45
@tegnaptuska: Nem, már két éve nem az.
tegnaptuska 2019.10.06 19:42:31
@seol: Így!
          Csak a 164.-ik lett a TheTimesHigherEducation listán a patinás Trinity College Dublin. A University College of Dublin a 201-250. helyezést érte el. Erről a szomorú helyzetről szól az Irish Times cikke.           Én teszem hozzá, hogy a  Royal College of Surgeons in Ireland is a legjobb…..
tegnaptuska 2019.09.12 10:42:47
@jotunder: Köszi! Ezekkel a rangsorokkal kapcsolatban volt valami kitűzött céljuk 2010-ben? Mint például a focival, vagy a népesség növekedéssel, a nyugdíjszámlákkal, stb.
tegnaptuska 2019.09.12 22:44:54
@Hottentottenstottertrottelmutterattentäterlattengi: 2030-ra. Jól haladnak, mert jótündértől tudjuk, hogy most 1000+-osok.
tegnaptuska 2019.09.12 22:45:45
@OoOoOo: Jaja, követem, amolyan költői volt...
De sikerült? ..
tegnaptuska 2019.08.31 15:24:41
@R.V.J.: Nyilván ez a 300-as euronál is így volt, és a fidesz akkori közleménye csakis a felkorbácsolódó szélsőjobb hangulat lehűtésére szolgált, miszerint "mérsékelt európai középpártként fel kell hívjuk a figyelmet arra, hogy a Forint árfolyama csak egy szám, amihez a magyar kormánynak, mint egy törpegazdaság szabályozójának vajmi kevés köze van". És ezt most törölték? De nem is ez a lényeg. Törölgetnek. Retusálnak. Hangyafasznyi logókon jelennek meg. Ez engem örömmel tölt el, mint minden más esetben, amikor kártevők kezdenek visszahúzódni. Van egy másik, aminek örülök: létezik egy csomó olyan korosztály, amelyek az ilyen embereket, mit a fideszesek, csak történelem könyvekből ismerhetik. És most szépen, egyenként rájuk lehet mutogatni. Látod kisfiam, na ilyenek voltak sztálinék, rákosiék, szálasiék, ilyen volt a göring-féle propaganda, ilyen volt, amikor a legszegényebbeket súlytotta a legmagasabb adó, stb. És ilyenek voltak a korabeli seggnyalók, kisfiam.
tegnaptuska 2019.08.31 15:46:52
@R.V.J.: Fideszárvák. Ez qrvajó.
tegnaptuska 2019.08.31 16:09:09
@taga20: Nem kellet volna megmondani neki, hogy unod. Most fontosnak fogja magát érezni, mert megütötte az ingerküszöböt.
Itt valaki alighanem csapdába manőverezte magát. ..
tegnaptuska 2019.07.03 17:57:14
@rallus: Milyen békát? Az miért lenne béka bármely normális embernek is, hogy a maffiafőnök urat hátulról pakolják púderrel, a száján meg bugyog ki saját maga? Ehhez nem energia kell, csak sör meg popcorn.
    Josep Borell jövendő külügyi főképviselő miatt Szíjjártó egyszer berendelte a budapest spanyol követet.        Charles Michel az Európai Tanács elnöke ki akarta dobni Orbánt és haverjait Schengenből.   David Sassoli az Európa Parlament elnöke azzal támadta Tajanit, hogy az védelmezi Orbánt.…..
Érdekes képet kaptunk. Karácsony Gergely mellett kampányolnak aktivisták, ahogy az kell. De a pulton leragasztották az őt jelölő MSZP nevét. Hmm. Vajon miért?..
        Június hetedikén a Frankfurter Allgemeine Zeitung publikált egy videót, amelyen Orbán Viktor felajánlotta Borsod-Abaúj-Zemplén megyét és a teljes magyar vízkészletet Marija Sesztakovának, Grigorij Sesztakov orosz milliárdos lányának, ha az megvásárolja neki az index.hu-t. A mintegy hat órás…..
A hatóságok számára elérhetetlen pártblogot Tarlós István a sajtószabadság napja alkalmából tüntette ki. A javaslattevő Borbély Lénárd csepeli polgármester volt, akiről naponta átlagban hármat posztolnak. ..
tegnaptuska 2019.05.04 16:20:55
@Behaton: Bangóné tényleg egy segg hülye. Szofisztikáltabban kellett volna fogalmaznia, mert tényszerűen nem patkány minden fideszes. Akad közöttük gyakorló idióta és cinikus hazaáruló bűnöző is.
 Az alábbi kép egy Schmidt Mária blogján megjelent posztban található, és nem elítélőleg írt róla a jelenleg orbánista, valamikor keményvonalas kommunista szerző.     Nem patkány, de azért elég érdekes. Prof. Dr. Tornóczky Anitával szólva.,. és ezt így hogy?   P.S  Én a FIDESZ szavazóit nem azért…..
tegnaptuska 2019.04.26 21:37:49
@brunn: Tehát nem alapvetően gazember, csak szimplán idióta. Nekem is vannak ilyen rokonaim, meg vannak gazember rokonaim is. Kerülöm őket, néha a boltban, vagy az orvosnál összefutunk, sajnos.
A Závecz Research és a Medián is rekord magasságba mérte a Demokratikus Koalíciót. A Fidesz erősödésén kívül - ennyit érne a családvédelmi hazugság? - ez az egyik legfőbb tanulsága a frissen közzé tett adatoknak. Úgy látszik, minél jobban nyomja a Fidesz a "Gyurcsányné-projektet", annál jobban…..
Ötvenre emelkedett az új-zélandi mecsetek elleni véres merényletek áldozatainak száma, jelentette be Mike Bush rendőrfelügyelő egy sajtóértekezleten szombaton este, írja az MTI. Eközben a 888 nevű szélsőjobboldali kormányportál kommentelői megmutatták, milyen az igazi fasizmus.    (Köszi a…..
tegnaptuska 2019.03.17 14:16:49
@dare: Majdnem így, akkor Bayer még palesztin kendőben flangált, a hívek meg a zsidókat gyűlölték, az arabokat istenítették, a magyar szélsőjobboldal az iszlámot tekintette az emberiség utolsó reményének. Mára megváltozott a valóban létező és mélyen beágyazott gyűlölet iránya. Lényegében természetesen igazad van. Amúgy a multikulti iránt tapasztalataim szerint a bigott vallásosok nem rajonganak leginkább, legyen az bármilyen vallás.
Az Európai Bizottság tételes cáfolatát a Fidesz értelmezhetetlen plakátkampányára beismerésnek nevezte az állampárt. Azt vajon akkor minek nevezik, amikor egyik politikusuk hazudtolja a másikat. Beugrató kérdés: ki hazudik? Gulyás Gergely vagy Kocsis Máté? Spoiler: mindkettő...
tegnaptuska 2019.03.10 15:58:52
@tegnaptuska: Fellépés
tegnaptuska 2019.03.10 16:09:59
@taga20: :)
tegnaptuska 2019.03.10 17:12:33
@John Brennan: Lézer Jani te vagy az? :)
Igaz-e, hogy nem egy kiképzett őr, hanem egy a BV állományába tartozó, de más beosztásban lévő ember kisérte a vádlottat? Ezzel a kérdéssel kezdtük azt a sort, amelyt a  Büntetésvégrehajtás Országos Parancsnokságának küldtünk, hogy tisztázzuk az esetleges félreértéseket, a minapi fegyveres…..
Először és utoljára foglalkozom ezzel a szurkolónak vagy ultrának hazudott faszival, aki valamiért azt hiszi, hogy neki mindenképpen kamera előtt és mögött kell szerepelnie, és sajnos ebbéli meggyőződésében Bayer Zsolt is megerősítette már párszor. Gondolom, látta benne a rokonlelket, az alkotó- és…..
tegnaptuska 2019.02.16 12:38:26
@Hamihami: Na azért! D
A lázadásra rá lehet fogni, hogy az a "közrend megzavarására irányuló anarchista, államellenes megmozdulás" - és be lehet vetni akár a TEK-et, vagy a hadsereget ellene. Most senkinek nem lehet az érdeke a polgárháború, mert nem vagyunk rá felkészülve és biztos a véres megtorlás. Gyurcsány már ezért…..
tegnaptuska 2019.02.10 11:31:49
@Jacob von Gibbs: Pedig írhatna kibaszott jó könyveket... D
tegnaptuska 2019.02.10 12:31:48
@belevauvau: Azt takarja, hogy mondhat ő bármilyen zseniálisat, a megosztóképessége sokkal nagyobb, mint az integráló képessége. Igen, Hont és Szily az újságírás gyurcsányjai: kibaszott jókat írnak néha, DE...
tegnaptuska 2019.02.10 12:35:18
@havrilla: Fájni fog az ébredés. Vérezni is fogsz. Ennyiben mindenképpen különbözni fog a változás.
    Megszűnik a CEU-matematika doktori képzése. Ez egy amerikai akkreditációjú képzés volt és nem tudják kivinni Bécsbe. Évekig tanítottam ott funkcionálanalízist. Az MTA matematikai intézete állt a tanszék mögött.  Az az intézet, amelyet einstandolni akarnak az Akadémiától. Mert tehetik.    Ebben…..
Karácsony Gergely nagyon elverte Horváth Csabát. A kérdés az, hogy lesz-e elég ereje arra is, hogy az MSZP rászorítsa a változásokra. Hunvald György jelöltsége Karácsony Gergely próbája is lesz egyben...
tegnaptuska 2019.02.04 17:17:46
@ulpius66: Meg kellet volna beszélniük, hogy legyen mondjuk 52-48? Akkor az biztos bunda lett volna.
tegnaptuska 2019.02.04 17:23:54
@ulpius66: A normális vegyes választási rendszer az olyan, hogy vannak ugye az egyéni mandátumok, vannak a listán megszerezhető mandátumok, a listán megszerezhető mandátumok esetén működik a kompenzáció intézménye. Tehát normális esetben győztes kompenzáció nincsen, mert hát minek, az már bejutott. Magyarországon a győztest is kompenzálják. Nóóóórmális???
tegnaptuska 2019.02.04 17:28:48
@Element8: Gép előtt ilyenek, asztalnál tudják. Sápadtak, remeg a lábuk, barna a bokájuk. Pont, mint a komcsik 88-89-ben, imádom őket. (Nálunk az egyik fideszes önkormányzati képviselő a dadogásig retteg, hogy megint el kel takarodnia, mint a tanácsrendszer végén.)
Az LMP két társelnöke közleményben ment neki az Állami Számvevőszéknek, mely szerintük már nem független intézmény, hanem a Fidesz bosszúhadjáratának eszköze. A rezsim az ÁSZ felhasználásával szólt és szól bele a pártok versenyébe, és az újabb támadásokkal bizonyította, hogy mire számíthat…..
A TV2 múlt pénteken jelentkezett be élőben Oszter Sándor házából, ahol a többmilliósnak tűnő kazán beszart, így a színművész és neje kénytelen volt 13 fokban négykezesezni a zongorán, kabátban, sapkában, kesztyűben, mint az állatok. Az ominózus kazánt gyártó cég nem hagyta annyiban a dolgot, és egy…..
Rendkívül hosszú előkészítés után ma végre elindult az úgynevezett ellenzéki előválasztás Budapesten. Két jelölt méretteti meg magát, Horváth Csaba, az MSZP és Karácsony Gergely, a P részéről. Az előválasztás szabályait úgy alkották meg, hogy a Jobbikot tudatosan kizárták a buliból. Aki szavazni…..
       A rendszerváltás utáni évtizedben Magyarország "érdekes" ország volt. Ennek az érdekességnek az egyik következménye az volt, hogy tranzitológia címen rengeteg cikk jelent meg közgazdaság-tudományi és politológiai folyóiratokban, úgy értem, olyanokban, amelyekben való publikálásról magyar…..
Féláron esznek. Ráadásul a királyi vár új lakója fordítva fogja a kést, miközben a Gundel szotyimenzáján a vagdalthúst szeleteli. Kedves #Gundel - ez aztán remekmű. Igazi Fine dining...
Németh Szilárd rezsibiztos, Fidesz-alelnök, birkózó, honvédelmi miniszterhelyettes a Facebookon jelentette be, képekkel illusztrálva, hogy ő bizony kitöltötte a nemzeti konzultációt. A képek alatt a legjobb hozzászólás: "megoldókulcs nélkül?"..
tegnaptuska 2018.11.12 21:40:01
@morph on deer: Csak úgy tudok reagálni, mint az egyszeri fideszes államtitkár az egyszeri fideszes képviselő interpellációjára, miszerint "ugye?" Hát ja.