Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Helga Beauty Salon2

0 bejegyzést írt és 334 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szokásosnál több fotót hoztam ma a Nemzeti Múzeum gyűjteményéből, kizárólag a magyar történelemből. A Tanácsköztársaság bukásától a háború végéig terjedő alig negyed évszázadot nézhetitek végig. Nem éppen az "ántivilág" idilli oldalát fogjátok látni, néhány kép 18+-os is lehetett volna... A…..
Helga Beauty Salon2 2020.11.24 11:04:10
@chrisred: Erre csak Kossuth Cassandra leveléből tudok idézni: .....................................

Te belenézel mások levelezésébe? Tuttad, hogy nem illik? :D
Reális esélyt írtam az elszakadására, nem nemzeti önfeladást, ha nem értesz valamit kérdezz nyugodtan!
Helga Beauty Salon2 2020.11.25 11:36:32
@geegee: wikimapia.org/15008745/hu/Budakeszi-%C3%BAti-laktanya-MN-majd-MH-2983-MH-T%C3%81VKEI-MK-KFH

Én még rádiófelderítő dandár korában időztem ott, kár volt otthagynom őket, mert később a titkosszolgálathoz kerültek és én mindig szerettem volna kém lenni! :D
Helga Beauty Salon2 2020.11.25 12:27:20
@pitcairn2: Hagyjátok már azt az Anschlusst, az osztrákok annyira ártatlanok voltak, hogy később még jóvátételt is követeltek a németektől!
A németek meg azt válaszolták, hogy jó, akkor visszaküldik Hitler hamvait! :DDDDDDDDDDDDDDDD

Nem tudom, hogy pontosan hogy volt ez, tényleg megtörtént e ilyen formában, hiszen Hitler hamvai is ki tudja hol vannak, de az fix, hogy az osztrákok utólag marha nagy ellenállók meg áldozatok lettek, csoda, hogy nem voltak ott is partizánok!
Amúgy ha éppen van kedve az embernek a fingfűrészeléshez, akkor ezzel a chrisreddel értekezni az egyik legjobb móka...egyébként idegesítő a fazon!
bircahang Két vétó 2020.11.22 06:06:00
Két vétó is volt az EU-kapcsán. Az egyik a magyar-lengyel, a másik a bolgár. A magyar-lengyel vétó a jogállami kritériumok miatt történt. Gyorsan utána is néztem mit is jelent brüsszeliül a jogállamiság. Nos, erre jutottam, íme ezt a 8 pontot találtam: az ország népe nem dönthet egy sor…..
Helga Beauty Salon2 2020.11.22 17:08:20
@white999: Forrás az egész net! Nem keresem ki neked, ha nem tudsz ezekről az is baj, ha tagadod, hogy léteznek, akkor pláne!
Helga Beauty Salon2 2020.11.23 12:11:08
@chrisred: A ner valójában nem talál fogást a jogállami elvárásokon, ezért a Csubakka védekezést alkalmazza........................

Mert nincsenek konkrét elvárások, csak van a nagy egész jogállami lózung, amibe majd kényük szerint passzítanak be dolgokat olyanok, akik nincsenek predesztinálva országok és kormányok feletti intézkedések meghozatalára!
Egyszerűen le akarják képezni a szovjetuniót, de ez kost nekünk még rosszabb lesz, mert akkor csak külső csatolósok voltunk, de most belül vagyunk, mint anno a balti államok! Apropó, azokat sem értem, hogy nem szólal meg náluk a vészcsengő, bár ott az orosz szomszédság miatt van egy adag fosás, de közben nem látják, hogy csöbörből vödörbe....
+
Helga Beauty Salon2 2020.11.23 13:10:44
@chrisred: Teljesen konkrét elvárások voltak és vannak is, amit a csatlakozó országok a jogharmonizáció ketetében kötelesek átvenni. ...................................................

Ez ebben a formában hazugság, a mostani elvárások már köszönőviszonyban sincsenek az akkor harmonizálandó jogelvekkel, önkényesen változtatgatják, erre a legremekebb példa a mostani botrány, ugyanis az EU-s pénzek gazdasági támogatások és soha nem voltak kötve ilyen politikai feltételekhez, hanem csak gazdaságiakhoz! A vétójog is a jog része, de most ezt is kétségbe vonják és már ennek az eltörlésén is agyalnak!
Milyen jogállamról ugatnak azok, akik így leszarják egyébként a jogot? Lófaszt mama, itt a teljes gyarmatosításunkról van szó, afrikai mintára el akarják mozdítani a törvényes kormányt, aztán bábokra bíznál a névleges kormányzást és azoknak akár még a szemkilövetés is beleférne a jogállami kritériumokba!
Van egy vicces jelenség a liberális médiákban. Amikor valamilyen, liberális szemszögbúl pozitív ügyért tüntetnek bárhol a világban, mindig előjön, hogy a férfiakból álló rendőrség/csendőrség/katonaság erőszakos a nőkből - sőt gyerekekből - álló békes tüntetőkkel szemben. Lám, micsoda emberek ezek, a…..
bircahang Az álarcok lehullanak 2020.11.16 06:06:00
Az Európai Buzottság Bizottság legújabb terve: az LGBTQIXYZABCWCSTB emberek jogainak védésétől fog függeni az egyes tagállamoknak járó összegek kifizetése. Most legalább megtudtuk mit is jelent brüsszeliül a "jogállamiság" fogalom. Nos, a beteg nemiségű emberek rombolási jogát jelenti a…..
Helga Beauty Salon2 2020.11.17 09:29:27
@chrisred: : Teljesen igazad van, de akkor annak is nézz utána, hogy Európa melyik részén hiányzik legjobban az állami védelem a munkavállalók számára..............................

Tudom,, hogy kelet! Az a bökkenő, hogy önmagától nem változik, ugyanis alapból gyarmatnak vettek fel bennünket az EU-ba, olcsó munkaerőnek, piacnak és a tehetségesek elszipkázására!
At EU gazdagabb felének tehát érdeke, hogy keveset keressenek akiket itt dolgoztatnak, ha maradnak, akkor úgy húzzák le őket, ha meg elmennek nyugatra, akkor a megspórolt képzéssel!
Ezzel párhuzamosan és ezért, a hazai munkavállalók, a kormány és a szakszervezetek kényszerhelyzetben vannak, mert a leromlott iparunk, a nyersanyaghiányunk miatt a saját lábunkon nem tudnánk még ennyire sem megállni, mint íy kiszolgáltatottan, ezért kényszerűségből elfogadják a jelenlegi helyzetet, nehogy elvigyék a nagy cégek a termelést Kínába, vagy a szomszédos "szegény országokba! Ördögi kör, de ez gazdasági kérdés és ha az EU egységesítené, vagy közelebb hozná a belső viszonyait egymáshoz és megregulázná a multikat, egyszóval ha tökös lenne, akkor sokkal jobb lenne minden! Ehelyett ezek a gumicsontok vannak napirenden, pedig ha belegondolsz, pl. a buziproblémába, akkor az is kamu, hiszen a "normáis" buzi elvan jól, nem akar gyereket örökbefogadni, nem kell neki külön klotyó, nem ír mesekönyvet gyerekeknek!----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SZVSZ ez az egész, a globális gazdasági háttérhatalom műve, az oszd meg és uralkodj és ehhez találtak az EU-ban mindenre kapható kollaboránsokat, amiatt ez a helyzet!
Orbán Viktor annak köszönheti több mint 10 éve fennálló hatalmát, hogy átlátszó trükkjein a magyarok többsége a mai napig se lát át. Pedig kezd nagyon kiismerhető lenni a kormányfő, főleg mióta lépéshátrányba került a koronavírus elleni küzdelemben. Úgy tűnik, a Fidesz kommunikációs csapata még…..
Helga Beauty Salon2 2020.11.16 21:49:42
@kvadrillio: .. eztcsakkk akkor teheti meg, ha ő a fórumgazda...da....da...dada......dadadaaaaaaaaaaaaa....:O)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Írta, rendezte és a főszerepet játssza? :DDDDDD Majd átadja az Oscart magának, megköszöni az apjának és az anyjának, aztán nyilvánosan leszopja magát! doktor Brendel Oszkár főbuzi.
bircahang A ballib sportkommentelő 2020.11.15 06:06:00
A magyar-izlandi selejtező alatt a legjobb mulatság a ballib kommentelők követése volt. Íme egy kis ízelítő. A meccs előtt: A foci a bunkók sportja, ezért rajong érte Orbán is. Két tucatnyi ember fut egy labda után, kit érdekel, de drukkolok Izlandnak. Izlandra fogadtam a tippmixen.…..
Helga Beauty Salon2 2020.11.15 11:24:47
@vergyula: Értem, bár a KP nem akar szövetkezni senkivel, ettől persze még megtörténhetne.............................................

Meg ám! Egyből rákényszerítenék, ne félj! Erősebb párttal is megtörtént, ugyebár anno az MSZP közösült az SZDSZ-el és bár az SZDSZ látszott az elvfeladónak, de az akkori USA vezetés bírta rá Hornt erre!
Az MDF egy régi prominense egy visszaemlékezésében utat rá, hogy Mark Palmer a nyakukra járt ugyanezért, be akarta velük vetetni a szadeszt, csa ők beintettek, aztán rá is b.sztak!
Helga Beauty Salon2 2020.11.15 14:10:54
@midnight coder: Nem lenne ezzel az egész focival semmi baj, ha azok fizetnék akiket ez érdekel....................................................

A nőgyógyászokat is fizeted te is a TB-n keresztül, aztán mégsem jársz hüvelykenetet vetetni te tök!
Helga Beauty Salon2 2020.11.16 12:35:46
@midnight coder: Az egészségügy ma állami feladat (legalábbis jórészt). A szórakoztatóipar nem....................

Szerencsére nem a prolik döntik el, hogy mi az állami feladat és mi nem! Amúgy az egészségügy teljesen állami feladat attól függetlenül, hogy létezik mellette egy vállalkozói alapon működő fizetős is!
A magadfajta volt döntési helyzetben, meg is lett az eredménye, elkúrták, amúgy a focitámogatást csak azért kedvelem, mert NEKTEK nem tetszik!
Már megérte, ráadásul most ki is jutottunk az EB-re!!
Már megszokhattátok, hogy időről-időre olyan nosztalgikus témákkal is igyekszem foglalkozni a blogon, ami nem feltétlenül a játékokkal kapcsolatos, viszont a gyerekkorunkat mindenképpen meghatározta.Ilyen téma volt a televíziós műsorokkal foglalkozó sorozat, a zenékkel, reklámokkal, újságokkal…..
Annak idején, úgy 30 éve, egy bolgár politikus rájött, az éhségsztrájk erős, ütős eszköz, de van egy nagy negatívuma: az ember éhes lesz közben. Plusz az is gond vele, hogy a legtöbb éhségsztrájkoló csak kamuzik, azaz amint eltelik 3-4 nap - amennyit egy egészséges ember gond nélkül kibír étel…..
Helga Beauty Salon2 2020.11.13 10:07:47
@Honóriusz:
Megsértette birca a hitSorosodat? :DDDDDDDDDDD
Helga Beauty Salon2 2020.11.13 10:53:54
@Honóriusz: Miért? Mert felette állsz ezeknek, vagy mert akkora tapló vagy, hogy nem érted?
Helga Beauty Salon2 2020.11.13 14:33:10
@MAXVAL birсaman közíró: Haggyad Imre, mindig Soros korával jönnek, meg az elmélettel!
Az meg, hogy a szegény öreg bácsijuk az EU vezetéssel tárgyalgat (a kurva anyjukat azoknak is, mert erre nem hatalmazta fel őket senki) nyíltan kormányellenes civil szervezetei vannak, a nyilatkozatai pedig politikai beavatkozások, arról hallgatnak!
És ezt nyíltan fel is vállalja a vén dög, így még az elméletekhez sem szükséges folyamodni, világos itt minden!
Erre jutott egy jelentés, amely az angol és walesi egyházi méltóságok felelősségét vizsgálta. A bíboros nem mond le...
Valójában ez a kérdés értelmetlen, mert a politikában a mi számít, nem a miért. Én még erősen emlékszem a 2008-as Orbánra, aki akkor még hevesen küzdött a liberális oldalon. Az akkori Fidesz-narratíva az volt, hogy a liberális demokrácia és a nyugati értékrend nagyszerű dolgok, de a rohadt…..
Helga Beauty Salon2 2020.11.12 11:55:14
@chrisred: Nem nő vagyok, ha képtelen vagy egy nicknévtől elvonatkoztatni, akkor is maximum egy helység, ahol szépülni lehet!
A nicknevemnek egy érdekes története van egy másik blogból, azért született, de neked nem mondom el, mert túl hülye vagy és nem érdemelsz meg egy ilyen jó sztorit! :P
Helga Beauty Salon2 2020.11.12 15:20:28
@MAXVAL birсaman közíró: . A házasság jelentése: kapcsolat 1 férfi és 1 nő között. ..............

És ezt még ki sem mondták, mert mi a lófasz lett volna más és kik között, ha nem egy férfi és egy nő között! Csak amióta divat lett az idiotizmus, azóta van ez bővebben kifejtve!
Helga Beauty Salon2 2020.11.12 16:42:54
@lobaszopiatej: Komám, hogy te hova sorolod magad, az irreleváns, ettől nem jön meg az eszed! Ez a libsi intelligenciamítosz is röhej annak fényéében, hogy mekkora baromságok mellett vagytok képesek kiállni, az erőszak pedig szükséges rossz, hiszen nálatok a szép szó szart sem ér, mindig újabb köcsögségekkel basztatjátok a többséget, így nagyon ideje megmutatni, hogy nem a szar húzza le a vécét!
bircahang Egy bukott puccs 2020.11.11 06:06:00
Néha a dolgok jó véget érnek. Majdnem pont egy éve zajlott le a liberális-amerikai puccs Bolíviában, írtam is róla. Időközben - számomra ez kellemes meglepetés - az történt, hogy a puccsisták képtelenek voltak biztosítani hatalmukat, majd a kényszerűen kiírt választáson hatalmasat buktak.…..
Helga Beauty Salon2 2020.11.11 10:22:20
@Deak Tamas: , Biden Ukrajnában már megmutatta, hogy az az aprócska zavarforrás, amit állami szuverenitásnak hívnak, nála semmilyen döccenést nem okoz........................................

Azt hiszem ehhez már nem is kell sok kommentár, tényleg annyira erősnek érzik magukat ezek a "liberális és demokrata" kártevők, hogy még a látszatra sem ügyelnek!
A legfőbb ellenségük, az oroszok tőszomszédságában a szokásos gusztustalan eszközeikkel elfoglaltak egy igencsak nagy országot és ott el merték követni az összes tipikus gazemberségüket, ami rájuk jellemző!
Totális letámadásra számíthatunk!
Helga Beauty Salon2 2020.11.11 10:38:34
@Mr. Hyde: Az USA hatalmi körei egyszerre veszítik el az irányítást a belföldi és a befolyást a külföldi események felett......................

Drága összesküvéselméletező barátom, az USA hatalmi körei nem azok amikre te gondolsz, nem azok amiket te látsz, már réges régen, hanem a háttérhatalom és azok számára ezek az események teljesen megfelelőek, a bolíviai események talán már nem, de biztosan perpill. fontosabb volt nekik az agyalágyulás állapotában leledző Biddent betolni elnöknek, de lesz gondjuk erre a kis indiánra, ne aggódj!
Helga Beauty Salon2 2020.11.12 10:09:10
@Mr. Hyde: Ha igazad van és a háttérhatalom is elveszítette a kontrollt, akkor ott még nagyobb a baj!
15 évesen már volt munkakönyvem. Angyalföldön ez nem számított kirívónak, sok kortársam dolgozott a 8. elvégzése után. Fater lepattant, új családot alapított, anyám meg nem keresett sokat, jól jött a fizetésem. Előtte egy évet lehúztam a MÜM 13-ban, a Murányi utcában, de év végére négy rendőri…..
Jó, ez eldőlt. Hisztizhet még sárgahaj ameddig akar, de el lett hajtva a vérbe, szögezhetjük le szinte 100 százalék bizonyossággal végre. Szavakban nehezen kifejezhető, mekkora károkat okozott az emberiségnek ez az ember, amit pedig a választás napja óta művel, elrettentő példaként kerül be a…..
Szokásom időnként becsléseket tenni a blogon a jövővel kapcsolatban. Nem mintha nagyon bejönnének, de jó játék. Így tettem Trump megválasztásakor, s mivel az amerikai elnökválasztás mostanra gyakorlatilag lefutottnak tekinthető, így teszek most is. Induljunk ki abból, hogy Trump vesztett. És ez…..
Helga Beauty Salon2 2020.11.08 13:47:04
@Gazz: " figyu, világos hogy szeretnél túl lenni ezen, de Trump még elnök, még mindig nem képes elfogadni a vereségét. Orbánról pedig egy szó nem esett a bejegyzésben."

Már megint értem aggódsz? Vazze, ha akkora problémának vélném, amin túl akarok lenni, akkor az nagy baj lenne, mert minimum négy évig lesz elnök Bidden (persze ha le nem váltják notórius hülyeség miatt, mert Putyinra azt hiszi, hogy a mexikói szobalánya :D, vagy meg nem pusztul idejekorán) tehát már a saját nyugalmam miatt sem veszem a lelkemre!
Orbán meg abból az aspektusból került említésre, hogy jobboldalon kisebb a gyász Trump miatt, mint baloldalon az eufória Bidden miatt, akiről a libsik semmit sem tudnak, csak azt, hogy majd ellátja a baját helyettük Orbánnak! Így kerül a képbe Orbán és nem is annyira én hoztam szóba, csak leírtam amit megfigyeltem!
Helga Beauty Salon2 2020.11.08 13:51:22
@Boar.: Ne beszéld le rólam a vitapartneremet helloo! Jól elvagyuk!
Ha meg annyira hülye vagyok, akkor miért nem írsz nekem valami lealázót, hiszen könnyű dolgod lenne!
Helga Beauty Salon2 2020.11.08 13:56:32
@LebensraumamOsten:
Már a legjelentősebb hírhamisító szennycsatornátok is feladta a reménytelen küzdelmet a valóság ellen. Ezen a ponton vége. Kész. Ennyi, mint a szaros kétharmadotoknak is hamarosan.......................

Na megérkezett a szarfaszú lumpenproli archetípusa, akikről beszéltem! Te ebben az agyalágyult vénemberben reménykedsz, hogy elveszi Orbántól a kétharmadot és megnyeri helyettetek a választást, mert saját megállapításod szerint is hülyék vagytok önerőből sikert felmutatnni! Ez afféle Feudi önkritikának is elmegy! :DDDDDDDDDD
Miért drukkolt Orbán nyilvánosan Trumpnak? Kellett ez neki?..
Helga Beauty Salon2 2020.11.08 11:28:42
@p.a: Na sikerült végigolvasni és a vége ismét jó! A közepe a focis cuccal kicsit gelj volt az én ízlésemnek, azt hittem onnantól már csak a csutizó-stadionozók igényeinek a kiszolgálása lesz a műsoron! :D
Szóval úgy gondolod, hogy az az Orbáni taktika ebben, hogy gyakorlatilag a választóknak üzente meg előre a várható és igazságtalan szívatást és kötözködést az USA részéről?
Ez mondjuk elképzelhető.
Helga Beauty Salon2 2020.11.08 11:54:50
@p.a:
"Megjegyzem, a bejegyzés még a "a központosított korrupció, a fékek-egyensúlyok leépítése, a tekintélyuralmi jeleket mutató államépítés vagy Oroszország befogadása" elemeket is csak "vád"-ként említi, mert ebbe itt nem érdemes belemenni, "

:D Pedig jó és pont belemenni érdemes és nem elemzés nélkül azon vitatkozni, hogy valós e, vagy sem!
Létezik a központosított korrupciónak nevezett valami, de nem Orbáni találmány, hanem általános világszintű jelenség, mindenhol a kormányokhoz közelállók kapnak melót elsősorban, (az alelnök fia pl. egy külföldi igazgató tanácsban) itt meg hazai vállalkozói háttér kiépítése folyik, ugyanazt régen mások végezték és ez fáj,.... ennyi! A fékek és ellensúlyok leépítése is valós, mert akadályozza a kormányzást, viszont a fékek, ellensúlyok minimum libsigyanús testületek, minimum libsigyanús értékrend szerinti szemlélettel, magyarul, ott sem a nagy büdös igazság pártján állnak, csak akadályozni akarnak!
A tekintély is mitől probléma, inkább egy tekintéllyel rendelkező vezető irányítson, az elfogadhatóbb, mint aki nem bizonyított és nem s tudja, hogy mit akar! Ez a tekintélyuralom is csak egy elkoptatott lózung, a mögöttes tartalma alapján pedig a kisebbik rossz! (Bidennek szvsz. már most nincs tekintélye)
Oroszországot nem kell befogadni, mert itt van, baszogatni nem tanácsos, mert ahhoz túl erős és jelenleg nagyságrendileg kevésbé agresszívebb, mint az USA, ha tetszik, ha nem, a fokozódó nemzetközi háborús részvételét is a jenkik provokálták! Másrészt külön méltatlan Orbánt az oroszokkal b.szogatni, hiszen az USA azért üzletelt velük az EU-s embargó alatt nagy röhögve, meg a németek is dolgoznak velük gázvezeték ügyben az amcsik ellenében is, de mi bármilyen veszteség árán is tartsuk be azt, amit senki?

Szóval ezek a vádak még alaposak is lehetnének, ha nem lógna ki a lóláb és a kettős mérce, hiszen ellenoldalon ez még nagyobb volumenben folyik különösebb probléma nélkül!
Helga Beauty Salon2 2020.11.08 11:59:33
@p.a: Ellenségképet a média gyárt, jelen példában tökmindegy, hogy jogosan (tények alapján) vagy nem........................

Pont ebben nincs igazad, mert nem tökmindegy! Ha valósak s jogosak a vádak, akkor az nem egy "kép" hanem maga az ellenség!
bircahang A diktatúra elnyom 2020.11.06 06:06:00
Amikor ezt írom, még nincs eredménye az amerikai elnökválasztásnak. (S amikor a cikk látható lesz csütörtök hajnalban, szinte biztosan akkor se lesz.) A fő tényleges eredmény: a liberális médiák és közvéleménykutatások bukása. Ugyanis ezek földcsuszamlásszerű Biden győzelmet jósoltak. Pedig egy…..
Helga Beauty Salon2 2020.11.06 09:12:51
@Mr. Hyde: Hiába lesz Biden az elnök, a neoliberális-globalista elit már soha sem lesz képes maradéktalanul restaurálni a hatalmát......................................................

Basszus, még az unokáinak a nevét sem tudja már, lesz dolga a libsi médiának minden szereplése után, hogy kimosdassa!
Persze attól nem tartok, hogy különösebb felhördülés lesz a plebs részéről, (ugyebár ismerjük az EU-ból a totál hülye részeges bohóc Junckert, aki úgy viselkedett hivatalos eseményeken, hogy azt már egy borsodi kocsmában sem találták volna megfelelőnek és kibasszák, de mégsem kezdte ki a sajtó, sőt, még mosdatta is) majd lenyelik, az USA meg zavartalanul működik majd, hiszen az elnök csak egy báb, nem ő dönt, néha jön egy kisebb báb, mint Trump, vagy Clinton, de a folyamatok a háttérben zajlanak és azokat a gazdaság ugyanazon szereplői irányítják minden esetben!
Megjósolom, hogy Biden elnöksége első három hónapjába történni fog valami, háborút indítanak, vagy egyéb nagy volumenű esemény következik be!
Trumpot elnöksége alatt már ugyanúgy el akarták távolítani, mint Clintont, a Monica gecis blézerével, ergo nem írt alá valamit! Utána hasonló elnökválasztási cécó és gyanús események sorozatával elnök lett Bush, akinek a képességei szakértők szerint rendkívül gyenge volt. A 9/11-et és az utána vívott Iraki háborút az odahazudott tömegpusztító fegyverekkel meg mindenki ismeri, tehát az lehetett az, amibe Clinton nem volt hajlandó belemenni! Persze most nem azt állítom, hogy a 9/11 is benne volt a kívánságlistában, csak a háború, gondolom akkor más lett volna az indok!
Valóban szükség van a további járvány miatti szigorításokra. Nem anyázik! Az eddigi intézkedések kevésnek bizonyultak az ország megmentése érdekében, ezért további szigorú szabályokat kell életbe léptetni. Nem köpköd! A kormány eddig is mindent megtett a normális élet fenntartása, a gazdaság…..
Helga Beauty Salon2 2020.11.05 10:02:59
@midnight coder: Ennek az irománynak van igazsága is, bár úgy a 80%-a faszság............

Kegyes vagy, hogy hagytál 20%-ot, lesz az kevesebb is!
Amúgy ez a libsi taktika, hogy egy komplex témából kiragadják a nekik tetszőt, amin lehet rugózni aztán még azt is félremagyarázzák! Kb. mint amikor be akarnak mutatni egy lovat, ami ugyebár egy csodálatos és nagyszerű állat, viszont nem húsz centiről a lófasz mellől kell szemlélni azt szopogatva, mert az bizony csak róluk árul el néhány jellemhibát!
Járványügyben ezért nem lehet őket komolyan venni, hiszen még egy valós problémát sem a megoldás érdekében vetnek fel, hanem csak a politikai haszonszerzés a cél!
A ballib agytröszt holdudvara hunvejbin* tagozatának egyik "remek" ötlete, hogy nem lehet Orbánt leváltani, ezért a jogállamiság ideiglenes félretétele szükséges. Ezen elmélet klasszikus megfogalmazása még 2016-ból származik, Elek Ignác ballib természettudós tollából. Cikkjének alaplogikáját…..
Helga Beauty Salon2 2020.11.04 16:12:10
@Gery87: Öcsém, te vagy a másik intellektuális matador, hogy visszafordítod az állítás, miszerint a Fidesz is, a Fidesz is! :P Kapjátok be!
Helga Beauty Salon2 2020.11.05 09:10:29
@Gery87: A legkevésbé sem illik rájuk, egyszerű hülye kényszeres belelátás esete forog fenn ismét nálad! Rengeteg paramétert hagytál ki nagyvonalúan, hogy a kis kóros fóbiádnak eleget tudj tenni . Erről a legjobban az általad vizionált (vagy van már ilyen is, ahol tömörülnek a libsiprolik legkreténebbjei? ) O1 G csoport árulkodik, mert ugyebár ki a lófaszt érdekel, hogy mit ugatnának azok a szellemi toprongyok, akiknek ez a jelszavuk!
Hazánk államformája bár hivatalosan demokrácia, azonban egyre kevesebb jel utal arra, hogy ezt a mindenkori hatalom tudomásul veszi. Kicsit az az ember érzése, hogy ebből a fogalomból úgy próbál csúfot űzni, ahogy csak tud...
Helga Beauty Salon2 2020.11.02 10:30:14
@gotenson: És igen, nagyon sok olyan parlament van, a kérdésedre visszatérve, ahol a kormányzó pártok kompromisszumra kényszerülnek ;) csak ez itthon idegen, bár a netadóra talán te is emlékszel..................................................

Leírtad, hogy kényszerülnek, tehát nincs meg hozzá a lehetőségük, hogy egyedül döntsenek! A kompromisszum pedig valami megegyezés féle, amit mindkét félnek valamennyire elfogadható, az itteni ellenzék meg általában teljesen az ellenkezőjét akarja mindennek, nem is keresve a megegyezés lehetőséét, ráadásul úgy viselkedve, mintha ők kormányoznának! Így ezekkel hogy akarsz kompromisszumot? Ha belemenne a kormány, akkor úgy járna, mint a hülye MSZP akik együtt kormányoztak az SZDSZ-el és még elvileg szövetségesek is voltak, de mindig ment az ócska kupeckodás, meg a zsarolás a szadesz részéről és egyhelyben toporogtak!
Helga Beauty Salon2 2020.11.02 10:55:51
@illibernyák:
Ennek ugorj neki még egyszer annak a fényében, hogy az imádott fidesss maffiád vagonokban menekíti ki a budapesti megmérettetések elől a legnagyobb felszopóit, helyettük senkiházi illibernyák nímandokat küld be. Orbán ugyanis tudja, tudja, hogy Budapesten a ballibeknek már rég kétharmaduk van, ráadásul rendre ordítva sül el a támadása, minél jobban akarja Karigerit szivatni, annál jobban nő annak a népszerüsége. Orbán tudja, hogy Budapesten a krumpli osztás nem fog müködni.......................................................

Ez ugyan nagyjából így van, viszont a pesti vereséghez nem társult ilyen szánalmas krumplis magyarázkodás, pest tele van lusta állandóan elégedetlen ostoba prolival és itt soha nem volt fix a fidesz helyzete, mint vidéken! Mondjuk ennek ellenére Gyurcsány miatt nagyon kibaszták még ezek a prolik is egy kis időre pestről is a ballibet, ezt vedd figyelembe és Karigeri népszerűsége egyáltalán nem nő, egye jobban előjön a tehetetlensége, egyre egyértelműbb, hogy nem momentumos politikát folytat, hanem Gyurcsány diktál neki és egyre jobban látszik az is, hogy itt pesten ugyanazt az elkúró politizálást folytatják, ami miatt 2010-ben buktak, tehát semmiből sem tanultak!
Helga Beauty Salon2 2020.11.02 10:58:54
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Te most Brendellel csatázol? Ez még a te szintedhez is méltatlan!
Belgium és Spanyolország után Nagy-Britanniát sújtotta legsúlyosabban a COVID-19 2020-ban Európában. Amennyiben a halálozások számával jellemezzük egy járvány súlyosságát és nem a 80%-ban tünetmentes fertőzöttek nyilvánvalóan pontosan nem is megismerhető száma alapján. Ennek ellenére Angliában és…..
Helga Beauty Salon2 2020.10.31 19:10:30
@tesz-vesz: Volt egy barom, aki képes volt ezt évekig kutatni? :DDDDDDDDDDD
Helga Beauty Salon2 2020.11.02 10:05:35
@sasa22: Sok beszédnek sok az alja. Főleg, ha nincs a végén ellenőrizhető irodalomlista. Statisztikát a járványról egyébként nem érdemes a járvány elején, csak a végén készíteni..............

Persze, hogy akkor érdemes! A statisztikából meg akarsz tudni valamit, ezek meg statisztikának álcázott propaganda eszközök, mert nem kimutatni akarnak valamit, hanem bebizonyítani az álláspontjukat és ehhez igazítják, hogy mely adatokat használják és mik azok, amiket ki kell hagyniuk, hogy az általuk kívánt eredmény kijöjjön! (Remek példa a választási eredmények ellenzék által történő interpretálása, hiszen az egyéb szabályokat figyelmen kívül hagyva, tényleg nincs meg a kétharmad a leadott szavazatok száma alapján! ) Így látszólag statisztikával állunk szemben, az eredménye is reálisnak tűnik és a hülyék meg is megkajálják!
Pár napja téma volt Dúró Dóra öltözkodése, ennek kapcsán érdemes ezt a témát elővenni. Alapvetően - leegyszerűsítve - 5 öltözködési normarendszer ismeretes az európai civilizációban: ünnepélyes: ez ma már kihalóban van, csak kiemelt fogadásokon és eseményeken jellemző, s már ott se…..
bircahang Az eretnek eretnekeskedik 2020.10.26 06:06:00
A népszerű argentín sómen, napjaink félkezes borgiája, aki jelenleg másodállásban az Antikrisztus elsőszámú csicskása, míg főállásban vatikáni terminátor ismét csepegtetett egy újabb adagot eretnekségéből. Krisztus eme celeb ellensége azt találta mondani egy filmben a homoszexuálisokról hogy…..
Helga Beauty Salon2 2020.10.27 21:59:37
@Gery87: Amit ma "buzilobbinak" látsz az normál esetben arról szól:
"szexuálisan felszabadult, szabados a társadalom, így ne kelljen hazudnia a melegeknek se, élhessék meg úgy mint más"

Lásd polgárjogi mozgalom: az emberek boltba járnak, buszoznak, tanulnak, közterekre járnak, utaznak, politizálnak, ez természetes = így lehessen pl a feketéknek is!....

Miben van kevesebb joguk a buziknak és a feketéknek, fel tudod sorolni? Segítek, mindenben egyenlőek, itt ők és a hozzád hasonló hasznos idio-ámokfutók speciális többletjogokat követelnek, ami egyrészt igazságtalan, másrészt még azért is veszélyes, mert nagy ravaszul meg sincsenek határozva a többletjogok, hanem ötletszerűen amikor éppen kedvük tartja, el kezdenek vonyítani valamiért! Egyébként már most is rengeteg többletjoga van mindkettőnek!
Helga Beauty Salon2 2020.10.28 09:01:06
@Gery87: Pl hogy a cölibátus miatt sok a meleg az egyházban akik rejtözködésre használják azt vagy akár a pedofilok...és a szexuális elfojtás eredménye az abúzus....

A cölibátus mit okoz, vagy mit nem, az hajlamfüggő, én ugyanúgy hallottam a női hívőket végigkefélő papokról is!
Egyébként a szexualitás egy biológiai ösztön, amit élettani folyamatok serkentenek (hormonok stb. de nem vagyok szakértő,) tehát a cölibátus nem szerencsés ebből a szempontból, mert titokban kell kielégíteni a vágyakat és innentől előfordulhat, hogy egy alapból nem homoszexuális, vagy nem pedofil alany olyat tesz, amit egyébként nem tenne!
Ne ess nekem, mert egyáltalán nem védek ezzel semmit, csak próbáltam egy objektív magyarázattal szolgálni szerény ismereteim alapján, amit minderről tudok, de szakértő nem vagyok, az ismereteim számomra is nyilvánvalóan hézagosak, nem is nagyon gondolkodtam ezen eddig, mert annyira nem érdekel a téma! Szerintem az egyházi szexualitás magánügy, belső ügy, senkinek semmi köze hozzá, egyedül a gyerekekkel kapcsolatos eseteket kell tárgyalni, de azt sem általánosságban és hisztériakampány keretélben a libsik által, hanem mert bűnügy, ezért a megfelelő hatóságoknak kell kezelni ezeket!
Helga Beauty Salon2 2020.10.28 09:06:20
@Gery87: Jaj, most nézem nem te hoztad fel...aszittem cicman vagy....boccs:)

Az vagyok, csak tiltottak a B1-en és mivel nem szeretem állítgatni a nickeket, ezért mindenhol ezt használom a továbbiakban! Így tulajdonképpen nekem kell bocsánatot kérnem, hogy nem jeleztem!
Egy képsorozat arról, hogy mikor és miért tökéletesen értelmetlen a kötelező maszkviselés. Képmutató politikai bábszínház egy szebb napokat megélt demokráciából a kései kapitalizmus korában...
Emlékszel arra az érzésre, amikor azért aggódsz, hogy a gyereked vajon haza ér-e egy hétvégi buli után? Arra, amikor álmatlanul forgolódsz az ágyban, nézed az órát, figyeled az ajtóhoz vezető lépteket, azt, ahogy fordul a zár és belép? Akkor megnyugszol és egy sóhajjal végre elalszol. Nem számít,…..