Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kyokei

104 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A masszázságyakra általában 12 hónap garnciát kapunk. Ez megfelel a magyar törvények által, elektromos készülékekre előírt garancia időtartamának.Egyes cégek korlátozzák a kötelező garancia iőtartamát (pl. csak az első vásárlót illet meg a garancia). A garancia azonban nem…..
   Körülbelül 7000 éve ismerik ezt a zöldes feketés színű, csillogó féldrágakövet a világon. Meghatározását tekintve kalcium-magnézium-szilikát. A kínai kultúrában olyan nagy becsben tartották, hogy Kr.e. 3000-től az uralkodócsaládok köve lett. Értékét a…..
    Az akupresszúra mellékhatásoktól mentes, természetes gyógymód, melynek alapja a szervezetben rejlő, önmagunkat gyógyító energiák tudatos felhasználása, erősítése. A gerinc melletti akupresszúrás pontok stimulálása fájdalomcsillapító hatással bír,…..
 Bár a masszázságy számtalan jótékony hatással rendelkezik, és a legkülönbözőbb pozitív tapasztalatokról olvashatunk beszámolókat, mégis vannak olyan betegségek, illetve állapotok, melyek ellenjavallotá teszik a kezelést. Kérjük, amennyibben hasonló problémája van,…..
 Akár otthon, akár masszázsszalonban használja a masszázságyat, bizonyos szabályokat be kell tartania!A masszázságy használata közben viseljen könnyű, világos ruházatot, amely nem műszálas. Mivel a masszázságy hőterápiát is használ, így a műszálas ruha rontja a…..
 A masszázságyakban általában masszázsgörgőket használnak. Ennek jádeterápiás hatása nagyon kedvező, és kényelmes. Fel kell feküdni a masszázságyra, és a görgők a gerinc két oldalán végighaladva kezelik a hátat. A masszázs természetesen kifejt egyfajta akupresszúrás…..
 Erre a kérdésre nehéz válaszolni. Mi megadunk minden segítséget, hogy felelősséggel dönthessen egy ilyen vásárlásról. Itt néhány szempontot emelnék ki, ami segíthet a döntésben:Gondoljuk végig, milyen panaszaink vannak, amire a masszázságyas kezelés segítséget…..
 A jáde kő egy olyan féldrágakő, melynek hatásait évszázados tapasztalatok bizonyították.A jádeit kevesebb, mint 12 helyen bányászható világszerte! A jáde kő ritkasága miatt vált különlegessé főleg a keleti kultúrákban. Használják ékszerként is, de legtöbben mégis…..
 Nyaki, háti, deréki fájdalmak, ferde nyak (pl. elfekvés, huzat miatt) Gerincsérv, gerincferdülés Térd-, keresztcsont- és csípőfájdalmak Végtagok fájdalma, zsibbadása Fejfájás (migrén), fülcsengés, fülzúgás Szédülés Arc-, áll-, fogfájdalmak Gombócérzés Kábultság…..
A kiropraktika ellazítja csigolyák közül kilépő összenyomódott idegeket a gerinc kiegyenesítésével, porckorongok regenerálásával. A rendellenes gerinc gátolja a központi idegrendszer működését, a kapcsolódó szervekben betegség alakulhat ki. A megfelelően kiegyenesítet gerinc…..
 A masszázságy programja kb. 40 percig tart. A jáde masszázságynak számtalan előnyös tulajdonsága van, azonban a használat során itt is be kell tartani a fokozatosság elvét. Kezdetben heti 3-4 kezelés ajánlott. Ez megoldható úgy is, hogy eljárunk masszázsszalonban. Ha…..
  A besugárzott hő elnyelődik az érintett testrészben, így az izomszövetek megnyugodnak, enyhül a fájdalom és feléled a test. A hőterápia serkenti a hajszálerekben a vér körforgását. Meleg hatására élénkülnek az anyagcsere folyamatok, javul az emésztés, a légzés,…..
Az Európai Unióban minden terméknek rendelkeznie kell CE jelöléssel, így a masszázságyaknak is. A CE a legfontosabb tanúsítvány. A CE jelöléssel ellátott termékek megfelelnek az Európai Unió által előírt biztonsági követelményeknek.  Mivel az ma már a legkülönbözőbb…..
A masszázságyak árát több tényező befolyásolja. A garancia, illetve a minőség miatt fontos, hogy milyen márkát vásárolunk. Mindenképpen csakis olyan masszázságyat válasszunk, amelyet üzletben árulják. Kizárólag hivatalos forgalmazótól vásároljunk…..
  A legtöbb automatikus program a hőterápia és a nyomás mellett akupresszúrás pontjainkat is stimulálja ezzel elősegítve a testenergiáink áramlását. Vannak olyan programok a masszázságyakon melyek folyamatos nyújtó masszázsukkal, gerinc melleti izomcsoportok…..
A kézi melegítőkben hélium-ion izzók vannak, melyek a fény teljes spektrumában sugároznak. Az infravörös fény ennek a fénynek csak egy szűrt változata, tehát kevesebb, mint a fehér fény. Az infravörös fény előállítása gyakorlatilag annyit jelent, hogy adunk egy…..
"A Fényterápia legfontosabb szervezetre gyakorolt hatása a biostimuláció élettani folyamatok serkentése. Ha ezt a bőr élettani működésére vetítjük, a bőr szinte valamennyi működésére hatást gyakorol. Ezért a bőr ápolásának minden fázisában használható....A…..
Ha elromlik a masszázságy először is győződjünk meg róla, hogy nem áramkimaradás történt.  Ha nem áramkimaradás volt, akkor kapcsoljuk ki a masszázságyat és pihentessük kb. 30 percig, majd próbáljuk meg bekapcsolni elindítani egy programot.  Független szakszervízzel…..
Általában a masszázságy első használata során keménynek érezzük a görgőket, fájdalmat érzünk. Igazából a szervezetünknek, a szöveteknek hozzá kell szokniuk ehhez az erős nyomáshoz. Javaslom eleinte masszázsfotelek használatát és utána rátérni a masszázságyra.…..
A különböző masszázságyak különböző terhelésre vannak tervezve.  Az otthon használatra ajánlott készülékeknél általában 100 kg a súlyhatár. Nagyobb terhelést bírnak a megerősített mechanikával rendelkező masszázságyak, ezeket általában 120-130 kg súlyhatárig…..
A jáde masszázságyak összeszerelése bizony nem olyan egyszerű. Annak érdekében, hogy masszázságya a lehető legtovább szolgálja az Ön egészségét, javasolt szakemberre bízni annak összeszerelését és beüzemelését. Egyes forgalmazók a masszázságyat egy dobozban…..
Az egyszerűbb masszázságyakban a jáde görgők a hát alatt találhatóak. Ezek a gerinc masszírozásával, illetve kezelésével fejtik ki azt a jótékony hatást, mely az egész testre kihat. A drágább készülékekben jáde görgők vannak a lábak alatt is. Ez kellemes meleget ad,…..
Ne aludjon el masszázságy használat közben!  Ha elalszik a masszázságyon a kezelés közben, az mindenképpen veszélye, hiszen bármi  rendellenesség történik az ággyal nem észleli (például túlmelegedhet). A kis kézi kezelő ha olyan testrészeinkre helyezzük ahol közben…..
  A Hagyományos Kínai Orvoslás gyógymódjai azon a felismerésen alapulnak, hogy a szervi fájdalom és azok valós eredete elkülönül, oka pedig valamilyen energiaáramlási zavar, így a helyi zavarok más, távoli testrészekre is kihathatnak. Szervezetünk egyes területei az…..
Ezzel a különleges összetételű kővel a negatív ionokat és távoli infra hősugarakat állíthatunk elő, melyek növelik a fehér vérsejtek számát és ellenálló képességét.A touramin kerámia egy mesterséges kőfajta, ami turmalinból, germániumból, elanból, és vulkanikus…..