Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angela Krupinski

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kakukk fiókák Várakozás 2017.11.15 22:20:25
Valójában még várakozom, de már remélem, nem sokáig. <3 Megkezdődtek az előkészületek, először az otthonom felszabadítása gondozási hely céljából. Sokat beszélgetek anyukámmal, aki szerencsére mindenben támogat. Imádom!! <3 Jó anya volt, tudom, hogy jó nagymama is válik belőle. Kb. olyan, mint…..
Ha meghalljuk vagy olvassuk azt a kifejezést, hogy „amerikai film”, rögtön Hollywoodra és a nyugati partra asszociálunk, pedig már a kezdetektől sem kizárólag tömegfilm volt az amerikai film. Sőt radikális kísérletek születtek Orson Welles 1934-től Hearts of Age-jétől Andy…..
Kakukk fiókák Elindulunk 2017.06.15 20:35:17
Elhatároztam magam... Nevelőszülő leszek. Eddig is a gyermekvédelemben dolgoztam, és most, sajnos, azt kell mondjam, egy kicsit átállok a "másik" oldalra. Pedig egy oldalon kellene állnunk. Mert egyfelé toljuk a szekeret. Olvasgatok a neten sok mindent. Ezt-azt. Lehetne mondani, hogy aki már…..
Évek óta figyelem a magyar álláslehetőségeket és a helyzet napról napra siralmasabb. Inkorrekt, hiteltelen szavú munkáltatók keresnek bepalizható, éhbérért is munkát vállaló embereket, valamint „muszájból” meghirdetett állásajánlatokkal kápráztatják el a keresőket. Országunk a…..
Angela Krupinski 2017.05.21 08:12:43
@Evamaria:

Nagyon remélem, hogy már nem sokáig tűrik az emberek.
Vajon mi kellene hozzá, hogy felébredjen Magyarország?
Egy nyílt harmadik világháború, amikor mindenki észrevenné, hogy ez az? Egy kedves ismerősöm azt szokta mondani, hogy mindenkivel azt lehet megtenni, amit megenged. Azt is mondják, hogy sokat panaszkodó nép vagyunk mi, magyarok. Én úgy gondolom, hogy csak annak van joga panaszkodni, aki már mindent megtett, hogy megváltoztassa a helyzetet, amely a panaszát kiváltotta.