Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HunVista Lajos

1 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha meg leoktatod munkavédelmen, hogy kollégát nem lógatunk ki lábánál fogva, akkor hülyének néznek, hogy ki az, aki ilyet csinálna...
A Google hivatalos blogján mutatták be a Google Flu Trends nevű új projektet, mely érdekes utakat nyithat a fertőzések követésének világában. Arról van szó, hogy a Google ötletgazdái megfigyelték, az influenza szóra ott és akkor keresnek rá többször, amikor és ahol a CDC…..
Hellas A gólok 2008.05.24 21:19:00
Első görög gól: nem is akart igazán gólt lőni, a labda felmegy és ő beleboltik. Aztán jött három magyar gól, ez most itt nem elemezzük. A második görög gól: betanult figura, gól...
Nos, kedves szurkolótársaim, ezt nevezzük főpróbának! Ha itt minden rosszul megy, akkor a főeladáson minden jól megy majd - régi színházi szabály, ugyebár. Találkozunk a csapattal a svédek elleni meccsen. Addig is, hajrá görögök! Nem lankad bizalmunk!..
A 24/7 Mobile Solutions 26 dolláros kiegészítő chipjével könnyen függetleníthetők a mobilok a szolgáltatótól, ráadásul a garancia elvesztése nélkül, ugyanis egyáltalán nem kell módosítani a készülék szoftverét. A lapkával elég sok csúcskategóriás Nokia, Samsung, Sony…..
w Tűzszínű pizsama 2007.03.14 06:30:00
Fölkúrtam a fejlécbe az árpádsávot, hujhuj. Nesztek. Gondolom, majd jön valami übermagyar, és elmeséli, miért nem való nekem. Addig is megpróbálom kitalálni. Nem fogok a nyilaskereszttel szarozni, jóhiszemű leszek. Nem azért lengetik, megmondták, és ezek becsületes…..
w A szóvivő és az osztálytudat 2007.03.13 05:00:00
Ebbe csúnyán beleszaladt Demcsák Zsuzsa. Szép találat, jó sztori, kajálják. Ahogy az elkényeztetett médiapicsa a kasztjának megfelelő bölcsödét keres, és ahogy jól szituált anyukákkal tologatja a háromkerekű babakocsit a Szent István-parkban. Monnyonle. Méghogy baloldal.…..
w Szün 2007.02.13 10:00:00
Most pedig egy hét szünet következik, pontosabban hétfőig nem lesz post. Mármint hétfőn már igen. Adóbevallás, pihenés, olvasás, család, nyugalom. Ha netalán holmi zászlóshajó próbálna befurakodni a levélbedobó nyíláson, ráverek az orrára seprűvel, és megyek vissza…..
w Fekete zongora 2007.02.02 15:09:00
Ebből lesz egy jogi vita nyilván, oszt jónapot. Az sem lesz érdektelen, csak az nem most van. Nagy-Britanniában egyébként - például - úgy megy ez, hogy nem szabad mindenhol tüntetni, ám amikor a rendőr elvonszolja a grínpíszes hülyegyereket a helyről, ahol nem szabad, konkrét…..
w De profundis 2007.01.29 05:00:00
Túl van Orbán Viktor is a maga teljesen felesleges megszólalásán. Szembenézett magával, elmondta ő is ugyanazt még egyszer. Lehetne most gurulva nevetni, ahogy a bumburnyák Jones gazda a nők felé fordul, és szól, hogy törődjünk többet asszonyainkkal és leányainkkal. Lehetne a…..
Ideje lenne már megköszönni Havas tanárúrnak, hogy állandó témát ad nekünk. Egyébként meg az is tök jól látható, hogy a Mokka-botrányokhoz nem kell Pákó szolizott segge, meg Paudits Béla, elég, ha néha beültetik Havast riporterkedni. Mai bunkósága (A videóoldalon felülről…..
w Rakétaválság 2007.01.23 10:00:00
Ma fiús témánk van, sajnos a hölgyolvasók most hoppon maradnak látszólag; valójában viszont jól teszik, ha leülnek, elpakolják a horgolást, és idefigyelnek. Úgyis csúnyán elhanyagoltam a világháborút, pedig nincs annak vége, sőt még el se kezdődött. Mai vendégünk a Kínai…..
Ötmilliárd forintot fizetett a Parlament a képviselőknek négy év alatt, költségtérítés címén. Dehogyis, nem a Parlament, hanem mi. Számla nélkül, bemondásra, pofára. Ilyenkor érzem, hogy nem kellett volna elkoptatni az ízes magyar trágárságokat. Mert akkor most mit lehet…..
w Maci volt II. 2007.01.18 07:00:00
Ledöntötték Wass Albert szobrát Solymáron. Kényelmes megoldás, hogy a MAGUKFAJTÁK tették, úgyhogy aki inkább a maga kis zsákvilágát ápolná ma, az ne olvasson tovább. Az se, aki hős cheguevarista felkelőket sejdít a bűncselekmény mögött, és titkon örvendezik; utóbbi viszont…..
w Térj meg, Viktor! 2007.01.16 07:00:00
A tegnapi párttabló koccant kissé a Magyar Nemzetben megjelent rágalom- és fenyegetésfüzérrel, miszerint Schmidt Mária, Áder János (?!), valamint barátjuk, Gonosz Nagytőke pártot készül alapítani. Pont olyasmit, mint amivel Pokorni Zoltánt vádolta meg a Pravda pár hónapja:…..
Nem múlhat el a hétvége homályzóna nélkül, és most épp van is aktuális anyag. Ufót láttak Chicagóban, az O'Hare repülőtéren. Az észlelés elég különleges, mint a 21. század minden egyes ufóészlelése. A 21. század ufóészlelései triviális okból különlegesek. Afrikát…..
HunVista Lajos 2007.01.08 09:53:13
Rss: Az időutazással van egy kis gond. Mivel idejöttek és megláttuk őket ezzel máris megváltoztatták a jövőt. Ez gondolom nem igényel magyarázatot.

Various: Lehet, hogy a vallás és az ufózás is parasztvakítás, de az emberek sokaságát érinti ezért beszélni róla nem bűn. Egyébként a földönkívüliek vonatkozásában szerintem annak van a legnagyobb valószinűsége, hogy az egészből semmi nem igaz. De azé jó filózni rajta egy ideig, amíg meg nem unjuk :) Csak nem kell letüdőzni a dógot.
A vallásban is a válaszokat keresem, de nem úgy, hogy 1xűen lebunkózom a hivőket. Próbálnám megérteni őket és rájönni arra, hogy ha mégsem igaz az egészből semmi, akkor miért maradhatott fönt végig az emberiség történelmében napjainkig, hiszen a tudomány már ott tart, ahol tart.

Más.
Eszembe jutott, hogy annak idején láttam MHSZ-es modellezőket (fiataloknak: MHSZ=Magyar Honvédelmi Szövetség, rendszerváltás előtti időkben). Ők készítettek habszivacsból egy kb. 1,5 m-es átmérőjű csészealjat, amit kicsi otto motorok által hajtott propellerek repítettek. Repülés közben olyan messziről is kivehető volt az alakjuk, ahonnan már a hangjukat alig lehetett hallani és elképesztő manőverekre voltak képesek, mivel nem a hagyományos felhajtóerő tartotta őket a levegőben. Semmi következtetés, ez csak érdekesség.

Az pedig nagy poén volt, hogy idejönnek doksi filmet készíteni, aztán visszamennek, hogy civilizációt találtak mire rájuk fogják, hogy photoshop :)))
w Fut, robog a kicsi kocsi 2007.01.09 18:28:00
Kóka János tehát elérte, hogy most már ne a megcsonkított szárnyvonalak miatt kinyúvadó magyar falu jusson róla eszünkbe, hanem ahogy nézi a hógolyózó gyerekeket gombóccal a torkában. Nem baj, az utóbbi még mindig kisebb hülyeség. Viszont van jó hír is a vasútbarátoknak,…..
HunVista Lajos 2007.01.09 19:30:56
Ajánlom mindenki figyelmébe: www.mikulasvonat.hu/ Nem szoci reklámként értelmezendő! Én is voltam tavaly a kislányommal, majd rakok föl vidiót is, ha lesz időm megvágni és konvertálni.
Izrael leatombombázza Iránt! Már leszerelték a fitymát a zsidó atombombáról, szörcsög a nukleáris péniszpumpa, népirtásra készül a cionfasiszta rezsim! A holokausztbiznisz bevételeiből, persze. Ütős szalagcímek, eladják a lapot. Atombombázni, az már valami, talán még…..
w Bádogember szerenádja 2007.01.09 05:37:00
Hát nézd, édes öregem, Janikám. Dzsoni. Merhogy nyilván tegeződünk is, ha már a Szuláksóban elsírtad nekem a szerelmi szálat, meg azt, ahogy a csámpát legyőzted. Fonák egy figura vagy te, hallod. Részemről elnézegetnélek még egy darabig a magyar politikában, ugyanis ott…..
w Megint jönnek, rotyogtatnak 2007.01.08 08:00:00
Rakják már a pokol tüzét, fortyog a végítélet, huj-huj. Sok példányban, különböző variánsokban kaptam meg ezt a levelet; egyes polgártársak imákkal, mások válogatott - és súlyosan keresztényietlen - szitkokkal egészítették ki. A felháborodás tárgya az Isten fasza, illetve…..
w A fehér kocka 2006.11.28 03:35:00
A spanyol választási rendszer, és most már az ukrán is, tartalmaz egy lehetőséget azoknak, akik az induló pártok mindegyikét utálják. Mármint azon kívül, hogy otthon maradnak. Ez a fehér kocka: a mindenkinek a kurva anyját. Az „egyiket sem” opció. A votos en blanco…..
Onlinemarketing blog Rólam, velem 2006.11.27 01:07:54
El kell fogadnunk, hogy az emberek többsége nem szereti a hirdetéseket. Hogy miért, az egy disszertáció témája lehetne, de a reklámot az intim szféra megzavarásaként értékelik. Például képzeld el, hogy a kedvenc kávézódban, ahol gyakran üldögélsz, hirtelen bevezetik, hogy…..