Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FeminaMedia

24 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Decembertől kapható a Mentes Anyu szakácskönyve, melyet a Dívány egyik újságírója, Nemes Dóra írt. A receptgyűjtemény Dóri első saját - és egyben a Dívány első önálló kiadású - könyve. A mentes receptek már majdnem egy éve futnak a Díványon, és nagy népszerűségnek örvendenek, de ahogy Dóri is…..
  Az adatok azt mutatják, hogy a mostani időszakban a hírek mellett több gasztro témájú cikkeket olvasnak az emberek. Akár ennek a kialakult helyzetnek a sajátossága is lehetne a Sóbors látogatottságának növekedése, de nem csak ez áll a már napi szinten 51 ezer valós felhasználót elérő kiadvány…..
Erősen indítja a 2020-at a Femina.hu. A januári adatok után a februári számok is szépen alakultak a női kiadványunknál. Volt olyan nap, amikor az ország legolvasottabb piacvezető női site-ja volt úgy, hogy az Index állt az első helyen.  Február 22-én az Indexet 785 856 egyéni látogató olvasta,…..
Olyan jól sikerült az év vége, hogy 2019. december 28. minden idők rekordját hozta a Feminának. Ezen a napon egész pontosan 673 ezer 159 egyéni felhasználó volt az oldalon. Ezt sikerült is egyből megdönteni 2020 első hetében, amikor január 4-én 699 ezer 372 olvasó volt az oldalon.¹ Az egész évre…..
Femina Media Sóbors.hu profil 2019.09.04 16:08:00
Eszünk, iszunk, jól vagyunk. Ha van helytálló szlogen, akkor ez bizony az, hiszen a Sóbors hitvallása nem más, mint az örömfőzés. Az Indamedia csoport gasztromagazinja színes tartalommal – a hagyományos receptektől kezdve a konyhatechnológiai trükkökön át a tudatos, mentes ételekig – kiszolgálja a…..
Femina Media Dívány.hu profil 2019.09.04 15:33:00
  A Dívány a testi és lelki egészségről, a párkapcsolati vagy éppen szülői szerepekről, de a kultúra, az utazás és a gasztronómia területeiről is alapos, színvonalas írásokkal szolgál az olvasóknak. A portál célcsoportja Az AB státuszú tudatos, okos és érdeklődő nő: A Dívány olvasói életüket…..
Hihetetlennek tűnhet, de igaz, elvégre 2019-et írunk, nem tegnap gurult le az első Ford T-modell a futószalagról, szóval az a felvetés, hogy autós cikkeket csak férfiak olvasnak, az egy az egyben fake news. Ezért is vagyunk olyan büszkék a női kiadványainkra, ahol megjelennek ilyen macsó témák is. A…..
Femina Media Tavasz a Díványon! 2019.04.04 16:45:39
Érezhetően beköszöntött a tavasz a Díványon (is)! Szerencsére a 203 046 egyedi látogató nem csak áprilisi tréfa volt hétfőn, hanem valóban egy új, nem is akármilyen rekordról beszélünk. Nézzük, milyen újdonságokkal hasít a Dívány húsztizenkilenc tavaszán: Elindultak Instagramon az infografikák,…..
A Dívány hatalmas figyelmet fordít arra, hogy rászolgáljon minden egyes nap a mottójára: Tudatos, okos, érdeklődő. Az elsők között dolgozza fel az aktuális, közéleti témákat és magabiztosan áll bele a megosztó kérdésekbe is. Idáig is nagy hangsúlyt fektettek a pszichológiai vonalra, de ez most…..
A Só&Bors megjelenésében inkább az újhullámos receptoldalakhoz húz, míg karakterében az áttekinthetőség és az egyszerűség dominál. Az oldal születésétől a fő célkitűzés: eltérni a haute cousine emelkedett hangvételétől, és fesztelen lazaságot hozni a hétköznapi konyhaművészetbe. Az “Eszünk.…..
... újra meg újra. Ezt teszi a Dívány is, aki múlt héten újabb rekordot ... évnek nézünk elébe, idén is megéri Díványon hirdetni...
A Dívány nem vacakolt az évkezdéssel...már 2019 első hetében gyönyörű szép számokat produkált, amit most meg is mutatunk nektek. Múlthéten a napi átlagos RU (=real user, értsd egyedi látogatószám) 107 187 volt.  A Dívány tudatos, okos, érdeklődő. Idén is. ..
A hazai női célközönség jelentős részét elérő, önállóan pedig igen erős karakterekkel rendelkező női portáljaink, a Femina, a Női Friss, a Retikül, a Dívány és a Só&Bors tartalom- és szolgáltatásfejlesztési feladatait Rácz Brigitta irányítja lapigazgatóként.   Rácz Brigitta, az Indamedia…..
A 11 éve működő kiadó új pozíciót nyitott, összevonta a B2B és B2C marketingterületeket. Rácz Brigitta, a kiadó portfólió igazgatója fontos stratégiai lépésnek tartja a pozíció kialakítását. - Ma már egyre inkább összefonódik a két szakterületet, mi pedig igyekszünk minél hatékonyabban kihasználni…..
Az elmúlt két-három évben a hirdetésblokkolók megjelenésével kiemelt fókuszba került a natív hirdetés, mely tulajdonképpen egy hirdetői igényre létrejövő, de a szerkesztőségi elveket betartó és ahhoz teljes mértékig illeszkedő tartalmat jelent. Még mindig nem teljes az összhang a piacon a natív háza…..
A Diego számára indított egyedi natív mellékletünk, az Otthontrend rovat szeptembertől 5 héten keresztül mindennap friss tartalommal jelentkezett a legújabb lakberendezési trendekkel, tippekkel, ajánlókkal és érdekességekkel olvasóink számára. A rovatban megjelenő cikkeket a Femina szerkesztősége…..
Diana Toth, Marketing Manager of Femina.hu, has been a member of the Femina Media team for 4 years. She started her career at the company as an assistant, than she became the portfolio’s Marketing Coordinator. Passing through this position, she is responsible for the magazine’s social media activity…..
Tegnap rendezték meg a Brand Excellence Gálát, ahol kiosztották a 2017. évi Superbrands-díjakat. Bata Viktória, a Femina Média sales-marketing munkatársa, és Fehér Ági, a Femina.hu vezető szerkesztője Nagyon büszkék vagyunk, hogy hatodik alkalommal ismét odaítélték Femina.hu márkánknak a díjat,…..
2012 második negyedévét értékeltük: az össz. UU és PI tekintetében ugyanaz maradt a helyzet, mint az első negyedévben, de tartalomfogyasztásban megelőztük a piacvezetőt. 2012 májusában jelentkeztük először értékeléssel, akkor 2012 januárjától az áprilisig tartó négy hónapot vizsgáltuk több…..
2012 nyarán is igyekeztünk változatos tartalmakkal kiszolgálni olvasóink igényeit: volt receptfeltöltésre épülő Receptolimpiánk, 100% nyár különrovatunk és két hétig az iskolakezdésre fókuszáltunk. A Feminán nyáron sem állt meg az élet, éppen ellenkezőleg: olvasóinkat a már meglévő tartalmakon…..
Femina Media Femina.hu profil 2010.05.29 12:24:00
Az indulás óta eltelt évek alatt figyelemre méltó növekedéssel erős pozíciót vívtunk ki a női site-ok piacán. A merész újításoknak, az egyedi és minőségi tartalomnak köszönhetően egyre több nőt vonzunk nap, mint nap a monitorok elé. Folyamatos tartalomfejlesztés A női célcsoportot leginkább…..
Femina Media Nőifriss.hu profil 2010.05.29 12:24:00
A hírgyűjtő site a nőket leginkább érdeklő tartalmakat tematikusan gyűjti csokorba. A Nőifriss.hu letisztult módon, könnyen átláthatóan és barátságos színvilággal tálalja a legaktuálisabb híreket, a szépségápolástól kezdve a bulváron és az ezotérián keresztül egészen a politikai témákig. Az oldalon…..
Femina Media Retikül.hu profil 2010.05.29 12:24:00
A 2011 decemberében indított site az első olyan hiánypótló női portál, mely koncentráltan a divat és a szépségápolás iránt érdeklődő női olvasókra koncentrál. A trendi és fiatalos megjelenés, a magas minőségű tartalom és az exkluzív hirdetési környezet lehetővé teszi, hogy a Retikül.hu segítségével…..
Femina Media FeminaShop profil 2010.05.05 15:39:00
A FeminaShop webáruház 2012. óta működik, és folyamatosan bővülő termékkínálatával mindent kiszolgál, amelyre a nők érdeklődése kiterjed. A kezdetben ékszer webshopként működő oldal termékpalettájában ma már magas minőségű szépségápolási termékek, divattal kapcsolatos kiegészítők, konyhai eszközök,…..