Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FeminaMedia

45 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Parádésra sikerült az év vége a Sóborsnál: a karácsonyi időszakban az eddigi legerősebb napját hozta az Indamedia gasztromagazinja. 2022. december 23-án csaknem 200 ezer egyedi látogató böngészte a Sóbors ünnepi receptjeit és hasznos gasztro tippjeit, amivel az oldal all time rekordot…..
Ha a karácsonyra gondolunk, egészen biztosan eszünkbe jutnak olyan különleges ízek és illatok, amelyek valamilyen kedves emléket idéznek fel. A készülődés és a várakozás időszakát belengi a sütemény és a karácsonyi fűszerek illata. Az adventi időszakban több időt töltünk a konyhában, és szívesen…..
Másfél évtized telt el a Femina indulása óta, amely rengeteg történetet, leütött karaktert, izgalmas vagy megható sztorit, érdekes hírt, mozgalmas napot jelentett a szerkesztőségnek. A 15. születésnapon egy új videós interjúsorozattal, illetve egy  különleges visszatekintéssel ünnepli meg…..
Óriási érdeklődés övezi a Femina Klub következő évadát, az első előadásra már napokkal a kezdés előtt minden jegy elkelt. A várakozás nem véletlen, hiszen Szily Nóra vendégével, Csányi Vilmos etológus professzorral egy igazán izgalmas és aktuális témával várja a közönséget november 21-én. Nem…..
All time rekordot döntött a Dívány! A prémium online magazin újabb fordulatszámra kapcsolt, és október 26-án átlépte a bűvös 300 ezret a valós látogatók száma. Folytatódik a Dívány idei menetelése: az év legerősebb napja után most fennállásának leglátogatottabb napját hozta. A DKT hivatalos…..
Mentes Anyu immáron a harmadik ősszel jelentkezik új receptkönyvével, ami a hétköznapi mentes gasztronómia csúcskategóriájába invitálja olvasóit. Elismert szakmai csapatával együtt nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy összeállítsa a mentes étkezések 50 legjobb receptjét, és multikulináris…..
Magabiztosan vezeti a női oldalak látogatottsági toplistáját a Femina. Az Indamedia női portfóliójának zászlóshajó kiadványa megőrizve augusztusi első helyét, szeptemberben is az élen zárt a női tematikájú portálok között. A közönségmérési brand adatok szerint a napi átlagos 519 831 valós…..
Nyári kimagasló teljesítményét is felülmúlva újabb sikert könyvelhetett el a Dívány. Az Indamedia prémium online magazinja megdöntötte idei látogatottsági rekordját, a hivatalos közönségmérés adatai szerint több mint 246 700 olvasó kereste fel az oldalt szeptember 27-én. Az idei év fejlesztései és…..
Immár tizedik alkalommal rendezték meg a Városmajori Színházi Szemlét, az itt bemutatott produkciókat számos kategóriában díjazták. Az idei esemény igazán különleges volt számunkra, mivel a legnépszerűbb előadásnak járó közönségdíjat a Femina főszerkesztője adta át.   A közönség szavazatai alapján…..
Kiemelten népszerűek a Sóbors tartalmai a húsvéti időszakban, a gasztromagazin receptjeit tavaly a napi átlagos látogatószámhoz képest 70 százalékkal többen böngészték, az oldal ráadásul all time rekordot is döntött. Idén is hasonló érdeklődésre számít a szerkesztőség, hetek óta az ünnepi…..
A Femina nyerte a hazai női oldalak látogatottsági versenyét februárban. Az Indamedia női portfóliójába tartozó portál a napi átlagos olvasószámot és a havi összlátogatottságot tekintve is az első helyen végzett. A Femina továbbra is stabilan őrzi piacvezető szerepét a hazai online női kiadványok…..
A Dívány életében mérföldkőnek számított az első szakácskönyv kiadása, ami a Mentes Anyu márkanevet széles körben is ismertté tette. Az első könyv sikerén felbuzdulva októberben rendelhetővé vált a folytatás, a Mentes Anyu Szakácskönyve 2. A kötet szerzője, a Dívány munkatársa Nemes Dóra - aki…..
A Femina Média zászlóshajója, a piacvezető Femina idén tavasszal egy nagy brandújító kampánnyal jelentkezett, ahol már az új, „Énidő.Veled.” szlogennel kommunikáltak a legnagyobb női magazinokban, országos elérésű tévécsatornákon, rádiókban, épülethálókon és óriásplakátokon. A brandkampányt…..
Mobileszközön még jobb felhasználói élményt nyújtó Dívánnyal találkozhatnak az olvasók augusztustól. A megújulás az online magazin egészét érinti, és erős közösségi média fókuszt hozott a divany.hu oldalaira. A Díványon a nyitóoldal elrendezésétől a cikkoldalak esztétikus, modern, mobilbarát…..
A Dívány szerkesztősége idén is szeretné megtalálni azt a pedagógust, aki egyedi és kreatív módszerekkel tanítja diákjait, akinek óráiért rajonganak a gyermekek. A pályázatokat július 25-ig várjuk.   A Lidl Magyarországgal karöltve indított kezdeményezést immár ötödik alkalommal hirdettük meg,…..
Az olvasottságot tekintve egy év alatt nagyot nőtt a Femina Média gasztrosite-ja. Erre a Kreatív.hu is felfigyelt, és egy átfogó interjút készített Sági Zsófiával, a Sóbors főszerkesztőjével a tavalyi év növekedéséről, a celebszakácsokról és a női célközönségről. A teljes interjú elérhető online, a…..
Büszkék vagyunk rá, hogy a Média a Családért-díj egyik februári győztes írását, a Femina.hu újságírója, Hódos Hajni készítette. A "Nem hagyhatom, hogy az anyák belehaljanak ebbe az életformába" - Így segít a sérült gyerekek családjainak Zörgő Sára című írás az Élet Kisvirága Alapítvány vezetőjével…..
Az Indamedia csoport portfóliójába tartozó gasztromagazin egész áprilisban magasra tette a lécet, a húsvéti hétvégén pedig egyszerűen kirobbanóan teljesített. A Sóbors ugyanis fennállása óta egyedülálló látogatószámot ért el április 2-án, amikor egészen pontosan 135 592 látogató böngészte…..
Az optimális irodai munkavégzéshez szükséges eszközöket forgalmazó Fellowes Hungary tavaly újságírói pályázatot írt ki a Magyar Újságírók Szövetségével közösen. A „Társadalmi problémák megoldása a nyilvánosság erejével” című, pénzdíjas médiapályázat nyertese Hódos Hajnalka, a Femina.hu újságírója…..
Az új arculat mellett tartalmi fejlesztésekkel is erősíti pozícióját a Femina.hu, amely a Indamedia-csoport egyik sikertörténetévé vált a látogatottsági adatok alapján. 2020 második felében egyértelműen megszerezte a piacvezető pozíciót a magazinok között, most induló kampányában az „Énidő.Veled”…..
Decembertől kapható a Mentes Anyu szakácskönyve, melyet a Dívány egyik újságírója, Nemes Dóra írt. A receptgyűjtemény Dóri első saját - és egyben a Dívány első önálló kiadású - könyve. A mentes receptek már majdnem egy éve futnak a Díványon, és nagy népszerűségnek örvendenek, de ahogy Dóri is…..
  Az adatok azt mutatják, hogy a mostani időszakban a hírek mellett több gasztro témájú cikkeket olvasnak az emberek. Akár ennek a kialakult helyzetnek a sajátossága is lehetne a Sóbors látogatottságának növekedése, de nem csak ez áll a már napi szinten 51 ezer valós felhasználót elérő kiadvány…..
Erősen indítja a 2020-at a Femina.hu. A januári adatok után a februári számok is szépen alakultak a női kiadványunknál. Volt olyan nap, amikor az ország legolvasottabb piacvezető női site-ja volt úgy, hogy az Index állt az első helyen.  Február 22-én az Indexet 785 856 egyéni látogató olvasta,…..
Olyan jól sikerült az év vége, hogy 2019. december 28. minden idők rekordját hozta a Feminának. Ezen a napon egész pontosan 673 ezer 159 egyéni felhasználó volt az oldalon. Ezt sikerült is egyből megdönteni 2020 első hetében, amikor január 4-én 699 ezer 372 olvasó volt az oldalon.¹ Az egész évre…..
Femina Media Sóbors.hu profil 2019.09.04 16:08:00
Eszünk, iszunk, jól vagyunk. Ha van helytálló szlogen, akkor ez bizony az, hiszen a Sóbors hitvallása nem más, mint az örömfőzés. Az Indamedia csoport gasztromagazinja színes tartalommal – a hagyományos receptektől kezdve a konyhatechnológiai trükkökön át a tudatos, mentes ételekig – kiszolgálja a…..