Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gregory House MD

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudok aludni. Azt álmodtam, hogy míg alszom, addig kiderül, hogy a Fidesz csak 99 mandátumot tudott megszerezni április 8-án, és a levélszavazatok és határon túli szavazatok is csak rontanak ezen. Azt álmodtam, hogy Szél Bernadett helyi győzelme mellett előkerül még egy LMP-s zöld a narancssárga…..
Sándor öt év Ausztria után költözött vissza Magyarországra, és ha azt mondom, meglepte a magyar valóság, akkor nem mondtam semmit. Mégsem vág neki még egyszer, a poszt végén azt is elárulja, miért. Te is hazaköltöztél? Hogyan élted meg? Maradsz, vagy visszamennél megint? Jelentkezz a…..
Gregory House MD 2017.06.12 12:30:21
@geegee: de az meg minek? Hogy ha nyugdíjasként beteg leszel, rádomoljon a plafon a kórházban, meg te hordd be az elemet a saját vérnyomásod megmérésére, meg a papírt, hogy ki tudják nyomtatni a zárójelentésedet? :O
Nyugdíjasnak semmiképp nem jönnék ide, mert itt abba 2 hét alatt bele lehet dögleni, amit az ún. nyugaton simán 100%-ban túl lehet élni.
Gregory House MD 2017.06.12 12:30:42
@Ma Baker: Azért nulla konkrétum, mert ha konkrétumokat írna, akkor fel lehetne őt ismerni. Jobb a homályban maradni manapság... Akinek meg konkrétumok kellenek, annak azok is kevés bizonyítékot jelentenének. Ha te másképp látod a dolgokat, én őszintén irigyellek. :)
A mai poszt szerzőjét (mint oly sok sorstársát) a devizahitel sodorta abba a helyzetbe, hogy úgy érezte, külföldön tudja csak helyrehozni az életét. Ő magát „Balek Bélának” nevezi, és az alábbi posztban kifejtettekkel indokolja, miért nem tér haza. (Őszintén bevallom, nem vagyok gazdasági szakember,…..
Gregory House MD 2017.06.07 10:07:36
@Bal: Adnak neked is szívesen, de 40-et kell visszafizetned ;)
Gregory House MD 2017.06.07 10:07:52
@Gekko: fizetett X milliót, plusz elvitte a bank a házát. Mit is kellene még fizetnie?
Elgondolkodtató adatok jelentek meg a napokban arról, mennyien tervezgetik a határátkelést Magyarországon. Sokan közülük ráadásul nem csak a szavak szintjén, hanem komolyan foglalkoznak az elvándorlás gondolatával...
Gregory House MD 2017.05.22 10:30:40
@Buchhalter: Mi dettó. Megyünk négyen, és mindenkit támogatunk a rokonságból, aki követni akarja a példánkat. A barátaink már itt-ott szétszórva kinn vannak.