Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyurmunk

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Négy hadsereg katonája Több olyan hazánkfia akad, aki emigrációs élményeit könyv alakban is megosztotta a magyar olvasóközönséggel, de olyanból nincs sok, aki mindezen belül számos hadseregre kiterjedő katonaéletére fókuszálna. Tordai K. Lajos önéletrajza viszont ilyen és áldom szerencsémet, amiért…..
1979-et írunk, éppen kinevezik Kjeld Kirk Kristiansent  a LEGO csoport élére. (a LEGO alapító Ole Kirk Christiansen unokája). Ugyanez az év, amikor is a LEGO a magasba tör, nevezhetjük Golden Age-nek, azaz az Aranykornak. Személy szerint nekem ez az az időszak amikor a legjobb…..
Interjú Kondor László fotográfussal 1998-ban hallottam először Kondor László nevét, amikor a Hadtörténeti Múzeumban, később pedig a Centrális Galériában kiállították Vietnamban készült képeit. Évekkel később aztán megpróbáltam vele kapcsolatba lépni, érdeklődtem mindenfelé, de eredmény nélkül.…..
Egy műszaki katona visszaemlékezése Ha már körüljártuk a csapdák témáját, gondoltam, méltó lenne egy olyan ember visszaemlékezésével folytatni, aki robbanócsapdának esett áldozatául és túlélte. George Watkins az amerikai 196. könnyű gyalogdandár katonájaként 1968 áprilisában Quang Tri tartományban…..