Regisztráció Blogot indítok
Adatok
<3...annácska...<3

22 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy héttel késöbb, az ágyban...-Bill rosszötlet volt az egész házat bekameráztatni! -nyöszörögtem ő meg 'viccből' befogta a fülét. -tudom, de a te ötleted volt! -vigyorgott, majd mint a jógyerekek lekapcsoltuk a villanyt és alukáltunk.Két héttel késöbb, az…..
-ÉÉÉÉBRESZTŐŐŐŐŐ! - üvöltöttem egy nagyot, aztán az elöttem lejátszódott eseménysorozattól hatalmas röhögésben törtem ki. Tom leesett az ágyról és egy hatalmasat huppant, Bill és Kata egyszerre ültek fel és pont egymásba vágták a fejüket, mire Bill visszadőlt az…..
-Hát jó, legyen! - mondta Bill -de akkor most, menjen el mindenki, ugyanis hajnali 2 óra van... Nem is tudom, hogy gondolta az RTL II, hogy ilyenkor beállítanak - majd a csaj vágott egy pofát -jójó értem, hogy valóságshow... -folytatta egy sóhajjal lezárva.A staff tagok elmentek szinte…..
<3...annácska...<3 2009.09.12 23:14:54
Semmi különös, csak amolyan nem hétköznapi látvány, hogy a kanapédon épp falja egymást két hevült testű fiatal. Tépték egymásról a ruhát, harapdálták egymást. Nem tudtam eldönteni melyik van jobban beindulva, szinte már harcot vívtak az irányításért. Mind a ketten…..
Olyan jól esett. Olyannak a karjaiban lenni aki nem szánakozva nézett rám. Végre kaptam egy ölelést, ami melegséggel tölött el. Régen láttunk egymást, jócskán 3-4 éve. Mióta eljöttem Németből.-Mivan veled mióta...-megakadtam, tudtam, hogy úgy mint én nem szeretek beszélgetni…..
-Azt hiszem Rebi, valahol ott tartottam, hogy a tv-seknek ajtót nyitottam. - merengtem a távolba, hátha felfrissítem az emlékezetemet.  Azthiszem talán az egyik kedvenc fámon bambultam el, amikor újra beléhasítottak az emlékek. Hol fájó, hol olyan csodálatos, hogy még ma is elfog…..
-na gyere megérkeztünk! szálljunk ki a kocsiból! - mondtam Rebekának.Rebeka nagyon szép hosszú szőke hajú, magas vékony lány. A féltestvérem, és én mint jó nővér minden nyáron elhívom magamhoz, hogy pihenjen egy kicsit. Szép környéken lakok nagyon, nyugodt és csendes. A…..
Hirtelen annyira felment bennem a pumpa, hogy felpattantam az ágyról és kiszaladtam Katáék után. Egy-két embert fel is borítottunk a rohangálásban, és Bill is alig bírt utolérni minket, de azért ott loholt mögöttünk. -hahóóó várjatok már meg! most hova futtok? De…..
-TOOMMMM-harsogta önelégült vigyorral- Visszajöttek!Majd megvárta, míg felkelltünk, és kinyitotta az ajtót, ezzel jelezve, hogy menjük be.-Sziasztok! Én Tom Kaulitz vagyok! -nyújtott kezet felénk.-Én meg Bill Kaulitz, de ha jól sejtem ezt is tudjátok.-majd sejtelmesen ő is kezet…..
<3...annácska...<3 2009.08.30 22:53:22
-mi történt? mért rángattál el így? -értetlenül állt elöttemNem válaszoltam neki, ledöntöttem az ágyra és elkezdtem kicsatolni a nadrágját. -jaaa értem - mondta egy önelégült vigyorral - de kicsim, most kicsit sokan vannak nálunk ahoz, hogy eltünjön a két házigazda - a…..
-de gyere már! itt nem lehet semmi bajod, négy méter mély a víz - mondta bíztatóan Bill-hááát nemtudom - kezdtem meginogni-na gyere ugorj! -bíztatottÉn már eldöntöttem magamban, hogy nem ugrok és tartani is akartam magam hozzá. Amikor hártafordultam, hatalmasat sikítottam mert…..
<3...annácska...<3 2009.08.28 00:11:20
Mielött ledobott az ágyra én odanyúltam, hogy megnézzem mégis mennyire az az annyira. Hát nagyon, nagy és kemény és húúú. Kicsit el is nevettem magam, mivel hirtelen zavarba jöttem a gondolattól, hogy biztosan nagyon jó volt még a baleset elött is, ha volt valami. Rámfeküdt és…..
Egy darabig csak néztük egymást a csajjal. Aztán Bill is megtalált minket.-jajj dejó, hogy megvagy úgy elrohantál, hogy alig kaptam észbe - majd észre vette, hogy nem figyelek rá mert csak a csajt nézem és ő engem. - ja amúgy bemutatom Clara-t ő a házvezetőnőm, nélküle már…..
-te mit csinálsz idióta?- ordított fel Kata miután ellökte magától a srácot-cicám ne csináld ezt! Megint nem vetted be a gyógyszered? -mondta a srác a Katának - Gyere szépen megyünk haza. A Kata elkezdett vele üvöltözni, hogy mit képzel és mindenki őket nézte. Bill és én csak…..
-szóval akkor mi együtt vagyunk? - kérdeztem értetlenül Billtől, mikor visszajött a szobába. - igen- mondta unottan mert már 5ször 5féle képpen megkérdeztem ugyanezt, mire megértettem-szóóóóval akkor az durva. soha nem gondoltam volna, hogy egyszer egy korházban ébredek és…..
Kata már a folyósón annyira be volt indulva, hogy amikor be értek a wc-be, teljes erejéből nekinyomta Tomot ez egyik fülke ajtajának. Vadul csókolták egymást, Tomot nagyon felizgatta, hogy ez a vadság és Kata ezt nagyon hamar meg is érezte. Most Tom átvette az irányítást, gondolta…..
-... jó mondjuk erre nem is emlékezhetsz mert ezt még nem meséltem - magyarázta Kata a négy nappal korábban történt eseményeket, egészen részletesen...-ez eddig tök jó. - mondtam megtörve - de még mindig nem mondtad el, hogy mi van köztem és Bill között. Már az egész elmúlt…..
4 nappal korábban...Berontottunk az ajtón és egymást ölelve csókolóztunk majd ráugrottam. Akkor tudtam, hogy nekem sosem lesz elég belőle. Egyszerűen minden percben őt kívántam... amikor ettem, amikor olvastam, amikor fürödtem, amikor tv-ztem... mindig. Minden pillatban azt vártam,…..
-Jóestét! Nem kell műteni, én most nem tőle jöttem, ha esetleg a ruhám keltett önökben aggodalmat. Nem az én betegem, csupán egy másik orvosnak közvetítettem mert el kellett rohannia egy sürgős esethez. Nincs semi komoly baja, most még alszik. Kissebb agyrázkódást szenvedett, de…..
-megnézem hogy mit csináltatok az unokaöcsémmel. - mondta Kata idegesen-Tessék? -nézett hirtelen mindenki a Katára- Nemrégen futottunk össze az egyik boltban és kiderült, hogy ő is kiköltözött németországba. -magyarázta Kata- de ez egy köcsög - mondta Bill-te vagy a köcsög…..
- Gábi te miről beszélsz? -kérdezte Bill teljes meglepedtséggel, feleszmélve a pofonból.Erre énis lekevertem neki egy kurvanagyot. Jólesett mert, ahogy megláttam Gábit felment bennem a pumpa és valakin ki kellett tölteni... -Lili állj már le! hazudik. - mondta Bill-most akkor mi van?…..
-Kata gyere! -majd Tom megragadta Katát a karjánál és a Koronita VIP termébe vitte amit kibérelt egész estére. Ott leültek és italozgattak... egyszercsak Tom letérdelt Kata elé. -Kata! Elfogadod a 24 karátos gyémántgyűrűt? -Vitt bele Tom egy kis viccet, hogy ne legyen olyan…..
-Gábi nem tagadom még mindig érzek iréntad valamit... - hallottam Bill hangját. -de Bill! még nincs késő! még újrakezdhetjük. én nagyon szeretlek téged, és úgy volt hogy hamarosan összeházasodunk. mi lett a terveinkkel? mi lett az álmainkkal? nézd neked most ott volt a Lili pár…..
-jó akkor süss nekem palacsintát - mondta Bill. najó megint ökörködik... látom nem sokra fogok vele jutni. Elmentem fürdeni majd beültem a kocsimba, gondoltam mászkálok egy kicsit a városban.beültem egy kávézóba és felhívtam Katát.-igen? - szólt bele egy álmos hang. -tudod…..