Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B.Marcsi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fiatalabb generációk életéből szinte teljesen kikopott a televíziózás - ezeket a tartalmakat egy előre megszerkesztett, reklámokkal teletűzdelt műsorfolyamnak tekintik. A szokások változásával a hirdetőknek is új utakat kellett keresniük ehhez a korosztályhoz: jelenleg a…..
B.Marcsi 2018.02.24 15:39:14
Sports Illustrated 'Swimsuit' nevű bikinis kiadványa minden év februárjában kiadásra kerül - ez idén sem volt másként.  A magazinba bekerülni minden modellnek, sportolónőnek és hírességnek nagy szó, melyért nem jár honorárium, cserébe viszont a világ legszebb tájain - többek között Arubán, a…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Kedves Munkahelyi (T)error blog! Szeretném megosztani veletek az én sztorimat, amit friss diplomás pályakezdőként volt szerencsém megélni és mely intő jelekre érdemes odafigyelni egy-egy adott munkahely választásánál és,…..
B.Marcsi 2017.10.31 22:06:01
@BéLóg: így van... d209 és gy.fegyenc nem engedte az ilyesmit. minden szép és jó volt, + nyugati bérek, bécsi cukrászda
A császárfával kapcsolatban mindig sok kérdés merül fel, sokan megváltó csodafaként üdvözlik, elsősorban energetikai értelemben, másokat a szépsége ragad meg, ezért szeretnének róla többet tudni, míg egyesek szerint magyarországi jelenléte veszélyt hordoz, és invazív fajként tekintenek rá. Egyetemes…..