Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kantorman

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre többször hallható az építtetőktől új építésnél vagy felújításnál az a kívánság, hogy azért telepítenének hőszivattyú + napelem rendszert, mert szeretnék “lenullázni” a hőszivattyú alacsony áramfogyasztását. Előzőnél sokkal gyakrabban merül fel az, hogy fűtsünk árammal - tudva azt, hogy még…..
kantorman 2020.01.28 16:54:54
@schankox: ablakot se mosol?
Aki a jövő évi országgyűlési választást szabadnak és demokratikusnak gondolja, az vélhetően a Kádár-rendszer látszatvoksolásait is annak érezte. Hiszen több jelöltből választhatta ki a polgár azt az egyet, akinek győznie kellett. Az nem demokrácia, amikor a hatalom dönti el, kire lehet szavazni...
Netes celeb, YouTube-sztár, már ha olyan van itthon, de ezek szerint a crossover sikerült, megnyerte az ötödik évadot. Király Viktor vagy Janicsák Veca jobban megérdemelte volna, de nem lehet minden szavazó mellé énektanárt állítani.  ..
Napelem Mennyit termel a napelem? 2017.09.19 17:04:53
A napelem rendszerek várható energiatermelésének meghatározása mára lényegesen egyszerűbbé vált, hála az utóbbi években kidolgozott számítógépes modellező programoknak. A programoknak köszönhetően a tényleges termelés jó eséllyel előre modellezhető, vagyis akár minimális, alig néhány százalékos…..
kantorman 2017.09.21 02:17:18
@Dorottya Veres RLDD: az kihagytad, hogy 5 év után kb felére csökken a hatásfok.
Hosszú Facebook-posztban tálat ki az X-Faktorban kiesett énekes, Nagy Szimonetta, akit a zsűri négy nemmel küldött el színpadról múlt héten. Magától a műsortól egyébként mi nem voltunk elragadtatva, bár az RTL Klub próbálta megújítani a zenei showt- a hetedik évadra azonban ez már menthetetlenül…..
Itt van egy trailer, tessék megnézni, utána felteszek egy kérdést. Mehet? Na, a kérdés: a fentiek alapján a The Orville a) egy Star Trek-paródia, vagy vicces átértelmezésb) egy klasszikus sci-fi kalandtörténet Ha az elsőt választottuk, akkor tévedtünk, legalábbis Seth…..
kantorman 2017.09.13 04:00:38
@FayRodisz: pláne amit a zsindexes "kritikusok" húznak le...