Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tömör cunami

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Amíg az MSZP-vel nem áll szóba, addig az ő szekerüket tolja. Orbán Viktor a Jobbik frakciónál tett látogatás után azt mondta, mélyen elgondolkodna, ha az MSZP meghívná. Miután a Jobbikhoz már elment, az üzenet világos: még a Jobbikkal is inkább, mint az MSZP-vel. A…..
Győzött az együgyűség. A VH-1, az egyetlen nézhető (hallgatható) zenecsatorna immár teljesen lekerült a T-Kábel kínálatáról. Helyette 24 órában amerikai, viccesnek szánt izzadmányok, vagyis a Comedy Central. Kell, mert amíg meg nem jelent a legújabb ismétlőcsatorna, csak…..
tömör cunami 2009.05.05 12:12:20
VH1 volt az egyetlen nézhető zenecsatorna. A magyar MTV egy kalap sz@rt nem ér, ezt is elveszik tőlünk. Legyen komedicentrál is, de a VH1-et non-stop kérjük vissza.
Franz Ferdinand – Tonight: Franz Ferdinand (2009 Domino Records/Neon Music) 2005 óta változott a világ. Vesztettek népszerűségükből az akkor épp nagyon futó bandák, van aki ezt simán szar lemezzel egészítette ki (Kaiser Chiefs), szerencsésebb esetben előszedték a korábban…..
Állambácsi, azaz jelen körülmények között a gyurcsánykormány azon töri a fejét, hogy csökkentse az élelmiszerek áfáját, ezzel ellensúlyozva az árnövekedést.Hát ez az irány nem igazán jó, erre már rájöhettek volna akkor, amikor pár évvel ezelőtt lefaragtak az ÁFÁ-ból…..