Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A KÉT MILLIÓ MENTI MEG EUROPÁT

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viktor korábbi szóvivője a BBC Hard Talk című műsorában szerepelt, amikor bakot lőtt. A riporter megkérdezte tőle, hogy miért vannak utcán a nemzetközi felháborodást kiváltó Soros-Juncker plakátok. Ő meg azt válaszolta, hogy hát azért, mert kampányidőszak van...
A KÉT MILLIÓ MENTI MEG EUROPÁT 2019.02.28 04:27:13
@paraszthajszal: "Szerintem pont addig fogod leszarni, amíg nem a te rokonaidat fejezik le a karácsonyi vásáron vagy erőszakolják meg a nyílt utcán."

Ezek annyira idiota fanatistak, hogy mosollyal az arcukon halnanak meg. Orommel neznek amint a penge atvagja a nyakukat, mert az a legfontosabb szamukra, hogy megmutasak, hogy akkor is bejonnek az arabok, ha Orban nem akarja. Ennyire betegek.
A 444-nek már a második olyan, vágatlan videót juttatta el  a Kunigunda úti Mély Torok, ami egy normális országban simán alkalmas lenne arra, hogy vizsgálat induljon, és fejek hulljanak, mármint abban az értelemben, hogy a közszolgálat és a hiteles tájékoztatás szemen köpése miatt valakinek felelnie…..
A magyar sajtótörténet legabszurdabb negyedórája: így örömködöttek a pártállam agitátorai a Hír TV visszafoglalásán. ..
A KÉT MILLIÓ MENTI MEG EUROPÁT 2018.08.03 16:25:09
@maxval balcán bircaman: Ja a sajtoszabadsag az, ha media 100 %-at uraljak a liberalisok, ha csak a 80 %-at, mint most, akkor az diktatura.
Miután az Orbán Viktort egykor legeciző Simicska Lajos visszaadta a Hír TV-t a Fidesznek, azonnal megszűnt a csatorna legsikeresebb műsora, a Szabadfogás, de a vitaműsor vezetői „szamizdatban” megcsinálták a soron következő, szerda esti adást, amit azóta 151 ezren néztek meg a Facebookon. A műsor…..
Érdekes szerkesztőségi állásfoglalás jelent meg a Figyelő honlapján:  A Figyelő szerkesztősége elfogadhatatlannak tartja, hogy a kiadójában kisebbségi tulajdoni hányadot birtokló Ungár Péter LMP-s országgyűlési képviselő újságírókat fenyegessen meg. A politikus arra ragadtatta magát, hogy az Echo…..
A választások utáni közéleti polémiák egyik legfőbb témája a kistelepülések és a városok közötti hatalmas különbségek kidomborodása volt. Ahelyett azonban, hogy a Fidesz akaratának megfelelően egymásnak esnének az inkább kormányváltást akaró városiak és a kormánypárt bántóan primitív demagógiával…..
A KÉT MILLIÓ MENTI MEG EUROPÁT 2018.04.18 13:09:49
@morph on deer: "Most még csak diákokat vegzálnak és büntetnek ötvenezerre, akik mindössze mennek az úttesten. Mindjárt más. "

Igen egy 50 ezres csekk, az pont olyan mint ha valakinek kilövik a szemét, vagy kerítéshez bilincselve vasrudakkal félholtra verik. Az a szerencsétlen akít megvakítotatok, az késöbb öngyilkos lett. Ezért nem érdekel van e korrupció, vagy hogy mekkora a feltételezett média tulsúlya van a kormánynak, mert mindent és BÁRMIT el kell követni, a nemzeti oldalnak, hogy megvédje a hazaáruló, GYILKOS libsiktől az országot.
A KÉT MILLIÓ MENTI MEG EUROPÁT 2018.04.18 19:16:02
@morph on deer: "

gyébként ‘vasrudakról’ most hallok először. Milyen vasrudak? Honnan vették? Mihez nem volt elég jó a gumibot, vagy ilyesmi? )"

A SZADISTA ELMEBETEG VERENGZESHEZ NEM VOLT ELEG JO, A GUMIBOT !!!!!!"

""
Ugyanis az a ‘teleszkópos bot’ amire itt utalsz, a meghatározás szerint:
“acélból készült veszélyes kézifegyver”"""

"Erre én kényszer vagy tudatmódosító szerek hatására sem mondanám, hogy “vasrúd”," ahogy a gumibotra sem, hogy “hosszúkás gumidarab”, vagy ilyesmi, - de nem vagyunk egyformák.
Csak mert ha valakit viperával vertek félholtra, akkor a, akkor tán azt kéne mondani,"

Fontos kulonbseg. Tehat ha egy ACSKAPOCCSAL verlek pofan az nem zavar, csak ha egy teleszkopos, csovekbol rudakbol osszeallitott eszkozel. Oke kiprobalhatjuk,
A KÉT MILLIÓ MENTI MEG EUROPÁT 2018.04.18 19:24:54
@morph on deer: "Ő ült a rendőrautóban, amikor “mérget vett be”? Vagy neki volt az a számítástechnikai cége, amelyiket “eladott” az államnak? Esetleg nem tudott megélni, mert “megvédték a nyugdíját”, vagy földönfutó lett, mert “megsegítették”, mivel mindene elúszott a devizahitelen?"

Nem. Arra szamitastechnika tanarra gondolok, akit Gyurcsany rendorei megvakitottak, es akinek ettol, erthetoen ugy tonkrement az elete, hogy par ev mulva vegzet magaval.
Es ezert, ha Orban Viktor mostantol, mindennap ellopja a Nemzeti Bankot, 2022-ben, akkor is ra fogok szavazni. Es elore orulok a 2022-es ujabb szopasotoknak.
8:40 A lábon lőtt Magyar Nemzet 2018.04.14 09:36:27
Simicska Lajos a költészet napján bezárta a Magyar Nemzetet, az újságírók május elejéig még kapnak fizetést, aztán ha nem sikerül eladni, úgy járnak, mint a Népszabadság közössége: szélnek eresztik őket. Orbán Viktor régi harcostársa csomagban szeretné eladni a Lánchíd Rádiót, a Heti Választ és a…..
Furcsa dolgok történnek ezekben a napokban a világ legkülönbözőbb pontjain. Kim Dzsongun 2011-es hatalomra kerülése óta először hagyta el Észak-Koreát, hogy páncélvonattal Pekingbe látogasson. Nem csoda, ha tátva marad a száj, hiszen a saját rokonait is reggeli előtt akasztató diktátor meglehetősen…..
A KÉT MILLIÓ MENTI MEG EUROPÁT 2018.03.31 19:38:16
@feketeesfeher: "Amúgy csak a demokratikus államoknak kell eltűrni az állampolgárok önálló tevékenységét, véleményét,"

Ezek nem onnalo tevekenysegu civilek, hanem kikepzest kapott szabotorok, konkret parancsokkal. Akik tudatossan probalnak orszagokban zurzavart, kaoszt okozni, hogy az osszeomlo orszagban kollaborans ellenseges kormanyokat hozzanak letre.
ILYEN A HARMADIK VILAGHABORU.
MERT HABORU VAN !!!!!!!!!!

Egyaltalan nem tartanam tulzasnak, a statarialis kivegzeset ezeknek az ugynevezett """"""civileknek"""""".
Kezdem azzal, hogy én nem tartozom azok közé, akik szigorúan helytelenítik, ha valaki nem vesz részt egy parlamenti választáson vagy népszavazáson. Tiszteletben tudom tartani az álláspontodat, mert szerintem egy többé-kevésbé működő demokráciában teljesen elfogadható az is, ha az emberek bizonyos…..
Nem elég! A Fidesz szent tehene 2018.03.24 22:15:46
Korábban határőrként szolgáltam a hazámat és a munkám során számos idegenrendészeti eljárást indítottam. Fogtam határsértőket, hamis okmánnyal utazókat, csempészeket. A Határőrség 1990-2000 között több mint egymillió menekültet kezelt (legyen az gazdasági, vagy bármely más okból érkező) jogszabályi…..
A KÉT MILLIÓ MENTI MEG EUROPÁT 2018.03.26 00:36:19
"A Fidesz azzal vádolja a demokratikus ellenzéket, hogy be akarja telepíteni a menekülteket. Hazudnak! Mint ahogyan az előbb is leírtam, pont ők azok, akik ma is telepítenek be ilyen státusszal rendelkező embereket. A Fidesz azzal vádolja a demokratikus ellenzéket, hogy Betelepítési irodákat akar üzemeltetni. Kérem szépen! Ilyen típusú irodái a Fidesznek vannak szerte Ázsiában és úgy hívják őket, hogy Letelepedési iroda! A mai napig kb. 25 ezer külföldinek adtak jogszerű tartózkodásra lehetőséget nem csak Magyarországra, hanem a teljes Európai Unió területére is. Akkor miről beszélünk?! El kellene már hessegetni azt a narancsködöt!"

A szokasos demagog hazudozas, amivel persze az iroja is tisztaban van.
Mindenki tudja, hogy az arab betelepitesnek, amit Soros meg az ENSZ eroltet, Europa es az Europai nemzetallamok szetverese megsemmisitese CELJA. Orbannak NINCS ilyen celja.
Es azt is mindenki tudja, hogy az, hogy az Orbanek letelepedesi engedelyt adtak 20 ezer agyon ellenorzott, gazdag kinai uzletembernek, az kurvara nem egyenlo, a felsokorlatnelkuli, ellenorizetlen, eroszakos vallasi fanatikusok AKARATUNK ELLENERE torteno importalasaval.
Valamiert a kinai uzletemberekrol, vagy a gyerekeikrol senki sem gondolja, hogy majd vallasi , vagy barmilyen inditatasu terror cselekmenyt kovethetnek el. Es azt se latja senki, hogy eroszakosan terjesztenek a vallasukat.
Es egyaltalan nem, azzal a AGGRESZIV, POFATLAN, VERLAZITO, LENEZO GOGGEL jonnek ide, mint arabok. Hanem szerenyek, be akarnak illeszkedni,, igyekeznek megtanulni a nyelvunket.
Vajon minek köszönhető, hogy a minden elképzelhetőnél alacsonyabb morális szinten, teljesen ötlettelenül kampányoló kormánypárt a 2 hét múlva esedékes választások toronymagas esélyese? Pontosítva a kérdést: az ellenzéki oldal miért nem adta meg nekünk, egy rendes országot óhajtó magyar embereknek, a…..
Nem akarok anya lenni, de még csak meg sem akarom kockáztatni azt. Aspergeres vagyok, és habár sok autista remek szülő lesz, ez nem az a valami, amit én tovább fontolgatnék. Egyszerűen nincs meg bennem, hiányzik belőlem az az ösztön, ami ahhoz kell, hogy gondoskodjak egy másik személyről, de azért…..
Megfélemlítették Zalaegerszegen az önkormányzati dolgozókat, majd a helyieket, hogy Alföldi Róbert ne léphessen fel a városban. Az eset messze túl mutat a rendezőn...
Olyan helyzetben találta magát az egykori hódmezővásárhelyi polgármester, jelenlegi kancelláriaminiszter, melyben még soha nem volt politikai pályafutása alatt. Az időközi polgármester-választáson elszenvedett kormánypárti vereség után ugyanis Lázár Jánosnak vissza kéne kapaszkodnia a gödör…..
A KÉT MILLIÓ MENTI MEG EUROPÁT 2018.03.09 11:46:11
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: "Lázár bátran kimondta az igazságot: Bécs egy iszlámfertőzött nagyváros. Mi ezzel a probléma? "

Az a problema hogy kimondta.Hogy kimondta a barki altal lathato nyilvanvalo valosagot.
Érdemes egy picit hátralépve megvizsgálni a helyzetet most, hogy a lassú méregnek is nevezett "Korrupció" bizony elérte a Miniszterelnök családját. Ha a Fidesz veszít, akkor Orbán és a vezérkar valóban mindent elveszíthet, sőt még annál is többet. Eljárások indulhatnak és tekintettel arra, hogy a…..
A KÉT MILLIÓ MENTI MEG EUROPÁT 2018.03.02 14:01:28
@s: " Náluk emelkedjen a kamatszint, náluk szűnjön meg az EU támogatás, náluk rohadjon szét a gazdaság. Ne választásokon szabaduljanak a kelepcéből. "

Ja mostmar 8 eve mindjart no az inflacio, mar 8 eve mindjart megszunik az unios penz, plusz kizarnak minket, mar 8 eve mindjart bedol a gazdasag. Bizzal benne, mar tuti nem kell sokat varni.
„A nemzet nagysága, boldogsága mindig csak magában a nemzetben rejtezik.” Széchenyi: Stadium, 1832. „Jaj, Viktor, hát miért nem mondtad el? Na, hát nem haragszunk mi rád, ugyan, csacsi.Tudsz róla, hogy a kis vejed belekeveredett valami ügybe. Tudod, mert az OLAF szólt neked, hogy helló, van…..
A KÉT MILLIÓ MENTI MEG EUROPÁT 2018.02.19 14:08:22
@1ghost: Meg ha ezekbol a kitalalt korrupcios ugyekbol barmi igaz is lenne, az se szamitana semmit se, mert az hogy orszagot megvedo kormany hatalomba maradjon, EZERSZER fontosabb erdeke az orszagnak.
Ezenkivul meg, ugye nem gondolod komolyan, hogy az orszagunkat, es egesz europat arab megszallasal, iszlamizacioval fenyegeto unio velemenyet barki is el hiszi.
2018 áprilisában (feltehetően 8-án) országgyűlési választások lesznek Magyarországon. A rendszerváltozás óta még soha nem fordult elő, hogy kétszer is újrázni tud egy kormányzat – most jó esély mutatkozik arra, hogy megalakuljon a IV. Orbán-kabinet. Bejegyzésemben górcső alá veszem, miben bízhat az…..
Ferenc szerint az állampolgársági papírokat mindenki számára Isten állította ki; A Bizottság kitart a kvóta mellett, hiába érvelt Kurz a magyar álláspont mellett; Lengyelország egyelőre csak hézagosan követi a magyar példát, mert hibádzik a kétharmad...