Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mihail Ignatyef a CEU rektuma

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú időn át kedvenc karikatúrám volt, amikor a repülőn az utasok át akarják venni a gép vezetését mondván, a pilóták túlságosan eltávolodtak tőlük. De elnézve az elmúlt másfél évtized kormányzásait tompult ennek a rajznak a kijózanító hatása. Látva, mennyire sikertelen szinte minden, amibe a…..
Azt írja a Pesti S., hogy Közép-Európa jobban teljesít. Fertilitási mutatói jobbak, mi jelentjük a vitalitást Európában, nem pedig a hanyatló (és nyilván impotens) nyugat, társadalmunk életképesebb, ezért nem szorulunk bevándorlókra, bezzeg azok igen. Hogy mire építi ezt – a táblázattal is…..
Van egy kormány, amelyiknek nagyobb a hatalma, mint bármelyik rendszerváltás utáni elődjének volt. Gondolhatnánk, hogy ez a kormány stabil és jól kitalált ideológiával bír, vonzó politikai valóságot kreált, na meg jól is kormányoz - hát hogyan máshogy lehetne ilyen sikeres? A valóság az, hogy ez a…..
Mivel nincs már olyan független sajtó Magyarországon, amely tudósítókat tudott volna küldeni Pekingbe, valamint a magyar miniszterelnök kínai látogatás a világsajtó ingerküszöbét nem ugrotta át, minden, amit Orbán kínai látogatásáról tudunk, azt tőle magától tudjuk...