Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krikovac

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Adott egy barátnőd, aki gyereket vár. Te meg már évek óta gyakorlod a kötődő/válaszkész/természetes/minekisnevezzükezt babagondozást, gyereknevelést, családi életstílust. Hogyan csábítod, informálod, reklámozod, befolyásolod, győzöd meg az általad követett út “helyességéről” (ennek a posztnak nem…..
Mom Bond Legyen az első a második 2017.06.04 11:14:52
Annyival könnyebb a másodikkal. Eleve nem is tudunk annyit szorongani rajta, mert ott van az első. Aki éppen szokik le a pelenkáról (vagy csakazértsem), csak akkor eszik, ha szájába tömöd a falatot, egy jó óvodát kell neki választani, beírt az üzenőbe a tanítónénije. Én úgy képzelem, hogy van egy…..
Mom Bond Szoptatás és alkotás 2017.05.28 12:15:15
Összesen több mint 3 éve szoptatok - ez napközben és este is sok-sok órát jelent ha összeadjuk. Teljesen mindegy egyébként, (van aki fél éve, van aki 12) csak abból a szempontból releváns, hogy bőven lett időm sokféle tapasztalatot gyűjteni a szoptatásról, és arról, hogy mit kezdjek magammal ezekben…..
 Én szeretek mindent megtervezni, kézben tartani, hatással lenni a dolgok alakulására és folyamatosan tudom magam azzal gyötörni, hogy mit tehetnék még meg. (Egy fokkal mazochistábban: mit tehettem volna még meg.) Olvasom Máté Gábort lelkesen, mert számomra hitelesen és élvezetesen vegyíti a…..
Miután gondosan kihúztuk a listánkról azokat a családos ismerőseinket, akiket zavar a nyilvános szoptatás (ez praktikusan megesik, ha 1-2 óránál hosszabb időt töltünk együtt), fennakadnak az együttalváson (nem utazáskor fogjuk átszoktatni a kisdedeket külön ágyba), akikkel nem tudjuk összeegyeztetni…..