Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FCUK1

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kinyílt az olló az MSZP és a Gyurcsány-párt között, ezért ráparancsoltak a pártelnökre: hívja fel Botkát...
Kovács Zoltán a múlt év tavaszán és idén tavasszal is ugyanazzal a visszatámadással próbálkozott kivágni magát az ATV-ben a kínos helyzetből. Mindkét beszélgetés egy MNB-körüli korrupciós botránnyal volt kapcsolatos és mindkét beszélgetés teljesen átment abszurdba...
FCUK1 2017.05.26 18:33:34
@morpho: miért, különben mi történik?:)
FCUK1 2017.05.27 18:13:55
@Ylim: sajnálom, hogy tájékozatlan vagy, és égeted magad, de én nem a 7 évvel ezelőtti bagázsról beszéltem, hanem napjainkról. Nézz utána, kik dolgoznak mszps képviselők mellett közpénzből napjainkban! Aztán kussolj, jobban járunk;)
Örömhír a Nemzeti Együttműködés Rendszerében töretlenül hívő magyar polgárok számára! Május 31-ig ugyanis meghosszabbították a nemzeti konzultációs ívek visszaküldésének határidejét. Nyilván mindezt a nagy siker jegyében jelentette be a Miniszterelnöki Kabinetiroda. A néphülyítés eme sajátosan…..
Pont egy évvel ezelőtt több taxis demonstárció bénította meg Budapestet. A taxisok akkor az Uber ellen és „a személyszállítás rendbetételéért demonstrálnak”. Az Ubert betiltották. Csakhogy a taxisok 2/3-ánál még mindig nincsenek rendben a dolgok.   ..
FCUK1 2017.05.25 15:48:15
@Online Távmunkás: érint maláj, thai, kínai egyetemet, meg két másik amerikait is.
FCUK1 2017.05.26 21:23:41
@Online Távmunkás:

Hēilóngjiāng Dàxué, Heilongjiang Kínai Orvostudományi Egyetem (黑龙江大学) (Heilongjiang Kínai Orvostudományi Egyetem Magyarországi Tagozata)
Székhely címe: Heping lu 24, Xiangfang qu, Harbin shi, Heilongjiang sheng, 150040 Harbin, Kínai Népköztársaság
Elérhetőség: Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar (1088 Budapest, Vas u. 17.)

Mahachulalongkornrajavidyalaya University (European Buddhist Training Centre/Európai Buddhista Képzési Központ)
Székhely címe: PO Box: 79 Group I Lamsai, 13170 Wang Noi, Ayutthaya, Thaiföldi Királyság
Elérhetőség: A Tan Kapuja Buddhista Főiskola (1098 Budapest, Börzsöny u. 11.)

Open University Malaysia (Open University Malaysia Training Centre – OUM Kihelyezett Képzési Központ)
Székhely címe: Block B Level 1, Jalan Tun Ismail, 50480 Kuala Lumpur, Malajzia
Elérhetőség: Eszterházy Károly Egyetem (3300 Eger, Eszterházy tér 1.)

és bónusznak amerikai, ami nem veri a nyálát:
McDaniel College (McDaniel College Budapest Campus) (korábban: Western Maryland College)
Székhely címe: 2 College Hill, Westminster, Maryland 21157-4390, Amerikai Egyesült Államok
Elérhetőség: College International Oktatási Kft. (1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 2.)
FCUK1 2017.05.26 21:50:57
@tireless treehugger: pont ugyanazok a szabályok vonatkoznak rájuk
Orbán az uniós jogi mechanizmus nehézkességét lovagolja meg, mert tudja, hogy ily módon időzavarba tudja hozni a Közép-Európai Egyetemet. A csehek sem szeretnének a perifériára kerülni, pedig jön a kétsebességes Európa Lehet, hogy ősztől Csehország is csatlakozik a közép-európai populizmushoz. A…..
A kommunikációja alapján jelenleg az összes párt közül a kormánypárt a leginkább euroszkeptikus. Ráadásul ezt nem csak felvállalja, hanem teljes erejéből minden fronton folyamatosan kommunikálja is. Ebben az az igazán érdekes, hogy az összes mérés szerint a lakosság határozottan nagyobb része EU…..
FCUK1 2017.05.26 01:27:15
@Pop40: az unió nincs 70 éves, nem mondhatják. Viszont így, ahogy van, egy rakás szar.
Sőt, azt is elmondhatjuk, hogy ő áll mögötte. De az arckifejezéséből ítélve ez nem teszi különösebben boldoggá. Biztos már nagyon unja az amerikai elnökökkel való örökös találkozókat. (Nem.)..
Van az egyik világ, amiben ördögi migránsok árasztják el a világot, és Soros György, meg a CIA áskálódik ördögi ravaszsággal. És van a másik, amiben viszont a következő dolgok történtek...
FCUK1 2017.05.25 13:20:40
@sinus67: de unom már ezt a lemezt :) a következő track a többen vagytok, csak a választáskor mindig otthon maradnak a hívek, mert Fidesz. szép napot :)
FCUK1 2017.05.25 13:49:27
@sinus67: én védtem bárkit vagy bármit? idézd már, kérlek :)
FCUK1 2017.05.25 17:59:16
@sinus67: nem volt csörte, csak te próbáltál kialakítani, én meg nem voltam benne partner. Plusz nem védtem semmit, csak megállapítottam, hogy azért, mert a kisebbség szerint valami nem tény, attól az még lehet az, mint ebben az esetben. De van ennek fordítottja is: azért, mert a kisebbség szerint valaki lop, még nem lesz tény. Például.
A tavalyi olimpia csak a NOB-korifeusainak fizetődött ki, de nekik busásan, Rio viszont évtizedekig nyögi az adósságokat. A CEU örül, hogy bejelentette tárgyalási szándékát a new yorki kormányzó. Botka azt közölte, hogy ha nincs más választás, a szocialisták egyedül indulnak jövőre...
A mai számban egész oldalas uszítást láthatnak az olvasók.  A "10 perc gyűlölet" egyébként egy olyan szeánsz volt az 1984 című könyvben, amikor kötelező volt nézni a propagandát. Mint a Szabad Nép-félóra a kommunizmusban. ..
FCUK1 2017.05.24 23:35:49
@morpho: a megfutamodás, meg az, hogy nem tekintelek vitapartnernek, két különböző dolog. Csak nem érted meg, ezredszerre sem.
FCUK1 2017.05.25 02:51:01
@sinus67: egyrészt kő alatt élsz. Másrészt olyan dolgokról beszélsz, amiket én csak nem is érintettem, de a véleményed sem kérdeztem róluk. Mellesleg nem fogsz meggyőzni, felesleges próbálkozni. Mint ahogy én sem akarlak meggyőzni. Azért járok ide, hogy a balfasz b1 hazugságaira rámutassak, hogy ha bizonytalan tévedne ide, lássa, hogy megint nem olyan oldalt talált, ahol megmondják neki a tutit.
FCUK1 2017.05.25 03:07:52
@sinus67: lásd fentebb. Nem vitázni járok ide, pláne nem vakokkal és süketekkel. Jó éjt!
Olyan címlappal jelent meg ma reggel a Ripost, amire nehéz kulturált, civilizált módon válaszolni, akár cikket írni. Mindig azt hiszi az ember, hogy ennél már nem lehet gusztustalanabb. A ma reggeli Ripost bebizonyította, hogy lehet: ..
FCUK1 2017.05.24 15:14:11
1. Manchesterben nem robbanás történt, hanem merényletet követtek el, vagy robbantottak. lényeges különbség van a kettő között.

"Amikor az első hazugságok elhagyták Szijjártó száját, még akár gázrobbanás is lehetett volna." nem tudom, itt milyen hazugságokra gondol a szerző, de az elkövetés után nem sokkal már hozta a BBC, hogy merénylet volt, ugyanis a sérültek és a megmenekültek is posztoltak folyamatosan az internetre, ahol pontosan leírták, hogy szögek-csavarok okoztak sérülést. gázrobbanás???

Uniós országokban történnek sorozatban merényletek, és igenis van köze ehhez az uniónak. Egyrészt nem akadályozza meg, másrészt támogatja a bevándorlást. Igen, tudjuk, hogy a másod-harmadgeneráció követ el merényleteket, de a mostanában érkezőkne kis lesz másod-harmadgenerációja.

Hogy Sorosnak nincs köze a bevándorláshoz? hahaha, valóban. csak azokat a szervezeteket pénzeli, amelyek pl térképeket osztogatnak, hogy merre kell menni.

"Hiába a migráncsozás, a merénylő nem menekült volt, hanem egy angol egyetemista." nem, a merénylő egy másodgenerációs migráns volt. ez olyan, mintha azt mondanátok, hogy akik most jönnek, azokat engedjük be bátran, nem fognak minket kicsinálni, csak majd a gyerekeik a mi gyerekeinket. kösz, nem.

"Olyan címlappal jelent meg ma reggel a Ripost, amire nehéz kulturált, civilizált módon válaszolni, akár cikket írni." akkor ne tedd, mert csak mélyebbre mész, mint ők maguk.

"Mindig azt hiszi az ember, hogy ennél már nem lehet gusztustalanabb." de, pont ez a bejegyzés a példa rá, hogy lehet.
Miután a magyar kormányzat a CEU  ügyben is az időhúzással próbálkozott, meg azzal, hogy tárgyaljon már velük az amerikai kormány, mert ők tudják ám, hogy szokott, meg felhatalmazás nélküli embereket küldött a "tárgyalásokra", az USA Külügyminisztériuma egy szokatlanul kemény hangú nyilatkozatot…..
FCUK1 2017.05.24 03:17:15
@morpho: Soros. megalapította az egyetemet, nem tartották be a szabályokat, ki is baszták őket Prágából. így kezdődött :)
FCUK1 2017.05.24 10:02:48
@Arthur Bloch: de akkor miért nem maradsz csendben???
Az idén ötéves Erzsébet-program keretén belül nyugdíjasok is pályázhatnak támogatott üdülésekre. A kiírásból annyi látszik, hogy némi korlátozással jár az utalvány - csak bizonyos helyekre mehetnek a nyertesek, akkor sem főszezonban -, de nyilván egy áprilisi balatonozás is jobb, mint egy…..
Nem kellett sokat várni arra, amiben amúgy is biztosak voltunk: a Fidesz és Orbán Viktor saját, menekült- és Brüsszel-ellenes kampányához próbálja felhasználni 22 fiatal halálát a manchesteri terrortámadásban...
FCUK1 2017.05.23 15:42:32
"Tegnap este én is koncerten voltam: a Depeche Mode budapesti fellépésén. Én is a kijáratnál tolongtam, én is a tömegben toporogtam. Az Üllői úton is borzalmas pusztítást végzett volna egy pokolgép – akár ott is robbanhatott volna. Önző gondolat, de látva a manchesteri tinilányokat ért kegyetlen támadást, örülnöm kell, hogy egy darabban hazaértem.
Nem akarom lefutni a szokásos köröket: a kegyelet, a megbotránkozás, az értelmezés New York, Madrid, London, Boston, Párizs, Nizza és Berlin után ezerszer végigjárt stációit. Tudom, hogy idővel nem lehet majd letagadni, hogy ez a vallásháború már a határainkon belül zajlik, hogy a kulturális marxizmus receptjének hozzávalói, az integráció, a multikulturalizmus és a kulturális relativizmus fogalmai a fundamentalista iszlámmal találkozva sorban kicsorbulnak. Csak annyit szeretnék, hogy azok a humanisták, baloldaliak, keresztények és liberálisok, akik körömszakadtáig tagadják a merényletek vallási hátterét, akik nem akarják tudomásul venni, hogy a jelenlegi módszerekkel nem lehet megállítani a muszlim közösségek radikalizálódását, gondoljanak bele, mit kockáztatnak. Európa minél később cselekszik, minél később zárja le határait, minél későbbre halasztja legalapvetőbb értékeinek, a nemek egyenlőségének, és a másként gondolkodás meg a szabad vallásgyakorlat tiszteletének megkövetelését, annál brutálisabb lesz az a politika, amit majd a végzetes pillanatban a félelem és a gyűlölet lángjai kikényszerítenek.
Humanistaként, baloldaliként, keresztényként és liberálisként egyaránt azt gondolom, hogy nincs abban semmi ördögtől való, ha a továbbiakban nem folytatunk kontinentális emberkísérletet a muszlim hátterű tömegek betelepítésével, ha a továbbiakban elvárjuk a velünk élő muszlim közösségektől és hívektől, hogy tiszteljék állam és egyház egymástól független működését, fogadják el a nők törvény előtti egyenlőségét, tiszteljék a melegek saját szexusukhoz fűződő jogát, s úgy általában rendelődjenek alá szabadelvű és nyitott társadalmaink alapvető normáinak. Ha pedig ez nem megy, ha a mi játékszabályaink számukra nem elfogadhatóak, akkor adjunk nekik pénzt, és telepítsük vissza őket abba a világba, amely az ő erkölcseik szerint működik."

Puzsér Róbert
Újabb Fidelitasos videó-gyöngyszem: kutyát sétáltatnak a nagyon fiatal demokraták. És megint belezavarodnak a mondataikba. ..
FCUK1 2017.05.23 02:36:06
@Pop40: ne csinálj már úgy, mintha akármelyik bejegyzésnek itt a b1-en lenne más lényege is, mint hogy "jaj a Fidesz" :) nem is értem, minek eresztik ennél bővebbre...
FCUK1 2017.05.23 09:29:51
@Sörös Mérenc: röhögni:)
FCUK1 2017.05.23 09:54:11
@Sörös Mérenc: ne vedd ennyire komolyan az életet, mert nem fogod élvezni!
Az FT szerint Trump kiszámíthatatlansága a nyugat hanyatlását jelképezi. Soros György 764 millió dollárt tett meg a tőzsdén az elnök közeli csúfos bukására. Szíjjártó: Ugocsa non coronat! A világsajtó még mindig vastagon foglalkozik az újabb kormányellenes tüntetéssel. A kormány 7 éve hazavágta a…..
A múlt héten erőszakkal távolították el a ligetvédő aktivistákat a vizes vb helyszínének kinevezett városligeti tópartról. A rendőrség úgy ítélte: a demonstrálók alkotmányos jogainál fontosabb a vizes vb. Most pedig, a költési időszak közepén csonkítják a fákat...
Orbán Viktor bebizonyította, hogy nem az a beszűkült tudatú vezető, amilyennek az állandó sorosozás miatt sokan gondolják. Tisztában van azzal, hogy nem minden baj okozója a világon a magyar számozású milliárdos...
FCUK1 2017.05.22 12:59:08
@The Ghost Wolf: na, nézzük akkor a dátumokat: 2005-ben már látszik, hogy gáz van, "trükkök százai" történnek, le is minősítenek. aztán a választás miatt megy tovább a hazudozás, a választás után meg elismerik (őszödi beszéd), hogy KO az ország.

szerintem kettőnk közül nem én nem vagyok tisztában a történtekkel, pedig az ember azt hinné, hogy 11 év elég még neked is feldolgozni a történteket. ezek szerint nem sikerült :)
FCUK1 2017.05.22 13:39:58
@morpho: www.origo.hu/gazdasag/hirek/20111125-a-gyurcsanykormany-forditotta-meg-a-felminositesek-sorat.html

2011-es az origos cikk, úgyhogy ez még a független :) origo.

na, miután kiderült, hogy megint hazudsz, le is zárhatjuk :)
FCUK1 2017.05.22 13:43:23
@a nagy hohoohooo: az alatt a szint alatt vagyunk, amit a "demokratikus" időszakban összehazudtak Fletóék? valszeg, ha nincsenek a trükkök százai, ott sem lett volna olyan jó az értékelés. plusz vicc, hogy amikor IMF-hitel kell a fizetőképesség megőrzéséhez, akkor nem bóvli az ország, de amikor politikailag az a jó, akkor meg bóvli.

na, részemről ennyi. amit írtam, megállja a helyét, hogy hogy magyarázzátok a bizonyítványt, az meg nem érdekel, további szép napot!
A nemzetközi sajtó Washingtontól Bécsig hírt adott az újabb kormányellenes megmozdulásról. Lengyelország mind inkább magára marad az unióban és félő, hogy a végén hátat fordít a szervezetnek...
FCUK1 2017.05.22 09:09:45
FCUK1 2017.05.22 11:53:42
@Sörös Mérenc: párezer. 10 milliós országban. kevesebb a semminél.
FCUK1 2017.05.22 11:55:15
@1ghost: neked is szép napot, megbukott már a patás?
Nemcsak szürreális és abszurd, hanem nagyon kínos volt az Indexnek küldött "közérdekű adatkérés". Még Lomnicinak is...
Az OECD legfrissebb jelentése (pdf) szerint a magyar Európa legkövérebb országa: itt a legmagasabb az elhízottak aránya népességen belül. A 30 százalékos aránnyal (az OECD-átlag 19,5%) a világon Magyarország a negyedik az Egyesült Államok, Mexikó és Új-Zéland mögött. (Képünk illusztráció. A másik…..
FCUK1 2017.05.20 13:40:25
Az elmúlt hét év megtanította a Fidesz politikusait arra, hogy az ellenzéki sajtó ellen egy tuti megoldás van: megvenni, aztán vagy bezárni, vagy kormánypárti médiává alakítani. Ennek ellenére még mindig vannak olyan kíváncsiskodó firkászok, akik szeretnének valódi kérdéseket feltenni a kormánypárti…..
Megosztja a közvéleményt a Momentum csütörtöki lépése, mely szerint az Origo szerkesztőségében kérték számon az őket lejárató cikkek íróját. Beszélhetünk-e a sajtószabadság lábbal tiprásáról? Egyáltalán, beszélhetünk-e az Origóval kapcsolatban sajtóról?..