Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dezi

38 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
egy hülye életeXD vakációóóó 2008.06.19 10:26:30
nah már megint nagyon rég nem írtam, így nehéz lesz annyi mindent bepötyögni, ráadásul az időm is kevés, szal sietek.először is azért kell rohannom, mert most megyünk fel pestre.anya vizsgázik, addig mi a lacival elleszünk (XD) utána megnézzük a body kiállítást, amire már…..
e z a nap is szép volt, jó volt, de többet se akarok ilyet az biztos...XD ide oda rohangáltam, közben beszólogattam néhány embernek aki emgérdemelte( már rég meg kellett volna tennem, nemtudom mi tartott visza ) tegnap este alig aludtam, de valahogy még is volt valami ami…..
  hali! ödvözlök mindenkit, aki a mondo forumáról tévedt erre, most nézegettem, hogy 14-en vagytok. remélem tetszik a blogom :)) hihetetlen, hogy minden baromságot leírok ide, a fontosabb dolgokat meg mindíg elfelejtem...XD például hogy pénteken voltam a sláger rádióban.…..
na végre megint jó a billentyűzet, egész eddig nem írt. a morzsákat már kiszórtam belőle, újabban komoly pasztellkréta allergiában szenved...^^. na asszem ennyi volt, már megint kezdi. itt az ideje, hogy az íróasztalomnál rajzoljak, és nem a számítógépnél... azért egy…..
egy hülye életeXD yaoi 2008.06.07 11:23:00
                ahogy nézegettem hogyan találtok rá a blogomra, észrevettem, hogy nagyon sokan keresnek yaoit. ezen felbuzdulva komolyan elgondolkodtam azon a kérdésen , hogy nem kéne-e egy yaoi fanfictiont írnom. iza barátnőm már…..
egy hülye életeXD animecon 2008.06.06 22:37:00
annyira, annyira örülök! kiderült, hogy még is eltudok menni a conra, mert 16-án érek haza angliából, és a con meg 19-én van, szal nem ütközik:D még ne tudom hogy kinek öltözök( hogy copslayezek, az ugye természetes^^), van ino,és haku ruhám de vmi olyan…..
új erőre kapva folytatnám a tegnap elkezdett beszámolóm:)hol is jártam?? asszem ott, hogy ...hogy...fogalmam sincs, de nem is számít, inkább megosztom veletek, a legújabb baromságokat amit tesóval elkövettünk. először is amit tegnap előtt csináltunk, hogy amikor anya elment,…..
huh... annyi minden történik, hogy azt még elmondani is nehéz(pedig higgyétek el a beszéd az megy :),nem hogy leírni.akkor hát kezdeném a mai napommal.felkeltem, bebuszoztam az iskolába.minden nap 7 előtt érkezem, én lépek be először a suliba.mennyei érzés, bár olyankor inkább…..
tegnap jöttem haza az osztálykirándulásból, nagyon jó volt. biciklivel mentünk, és sátorban aludtunk, 2 napos volt.medencéztünk, vizilabdáztunk fociztunk(tele vagyok sérüléssel)este meg nyársaltunk.olyan hülye voltam hogy nem vittem semmit, csak a hálózsákom, és egy…..
egy hülye életeXD Hashiba love 2008.05.28 20:08:00
itt egy favorit kép, egy kicsit yaoi gyanús, de hát ez van... ..
egy hülye életeXD szia! 2008.05.28 19:36:00
hy! el sem tudom mondani hogy miylen jó napom volt. megpróbálom pontokban öszeszedni a nap eseményet (nem csak a jókat, hanem vicceseket, roszakat, és a semlegeseket is. na jó abból keveset) 1.:szia! van egy srác, aki már lassan egy éve teccik(öhm..."teccik"...enyhe…..
egy hülye életeXD versem+rajzomXD 2008.05.25 14:58:00
                                                  zuhogó esőben , sűrű ködfelhőben, én csak taposok a sárban, s mint könnyű gally az…..
már rég röhögtem annyit mint tegnap.láaval, és adrival elmentünk egy koncertre, de nem volt senki csak mi...XD úgyhogy az együttes előrehívott minket, és dumáltak velünk, meg nekünk játszottak számokat.király volt, elég későn, sötétedés után lett vége, ezért elmentünk a…..
itt egy újabb alkotásom lécci írjatok véleményt(az előzőkrőől is :) ja és nemsokára felrakom a mangám.ami van belőle...:D    Na végre sikerült megjavítani a billentyűzetet, pontosabban csak meg kellett fordítani és kirázni belőle a rengeteg morzsát. Tudniillik…..
egy hülye életeXD rajzaim 2008.05.23 14:03:00
                                    viszlát /part 1/    szőke, kékszemű fiú , 15 éves, és…..
   lécci elolvasni, és várom a kritikákat, talán egy csöbbet brutál lett avége, de végül is szomorú sztorit…..
egy hülye életeXD happy hippi 2008.05.20 17:42:00
itt egy happybb versem, külön kérésre:) így vezetnek az ifjúság csönedes ölén, égi múzsák, hisz hajdan ők is ezt tanulták, hogy mindíg csak jót cselekedjem, a ettől életem szökökútjából boldogság serken. ez az öröm hegyet renget, bátorít, s vezet minket, s bár…..
egy hülye életeXD fekete rózsa 2008.05.20 12:21:00
      írok egy regényt, itt van a bevezető, lécci olvassátok el, és írjatok véleményt.kicsit horror fantasy sztori... …..
egy hülye életeXD semmi 2008.05.20 17:00:00
na ezt is…..
egy hülye életeXD 2008.05.20 12:39:00
  egy régi versem:  mikor templomba ment a sátán,a papnak felállt a szőr a hátán,és síri csönd lett odabent,aki tudott hazament.a sátán le ült az orgonához,s minden rögtön gótra váltott.az ajtón lezárult a retesz,a templomtornyon megfordult a kereszt.s mikor megszólalt…..
  Most írtam, szerintem jó lett: Egy idő után megtanulod mi a különbség a kézfogás és az önfeladás között. És idővel rájössz, hogy a csók nem pecsét, s a bók nem egyenlő az esküszóval. Megérted, hogy a vonzalom nem szerelem és társaság nem jelent biztonságot.…..
képzeljétek elkezdtem rajzolni egy mangát! először nem nagyon mertem hozzáfogni, mert attól féltemm, hogy nem tudok még olyan jól rajzolni, de szerintem nagyon jól halad, ide is fel fogom rakni, ti lesztek (remélem) az első olvasók. már ma is fel akartam rakni őket, plussz még…..
rájöttem hogy egész eddig senki se tudta megnézni a blogom, mivel vázlaton hagytam a bejegyzéseket.na de most már! :D tegnap 31 volt az oldalletöltés:D csak tudnám hogy mi az...ha valaki tudja, írja már meg lécci.ja és arra szeretnélek kérni titeket,hoyg ha erre jártok,…..