Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ötfalusi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Maci volt 2007.01.16 20:27:00
Abbahagyhatjuk a találgatást, Kósa Lajos tiszta vizet öntött a pohárba. Az új jobboldali pártról szóló igényes publicisztikát nem más helyezte el a Magyar Nemzetben, mint Gyurcsány Ferenc. Napnál világosabb. Horváth Zsolt tehát se nem Orbán titkárnője, se nem Simicska…..
w Azurák Csaba, baszd meg 2006.12.10 20:03:00
...ha simán lenyúljátok a sztorit, akkor csak marad minden a régiben. De - ha már felhívsz, - ha megígéred, hogy meghivatkozzátok a forrást,- ha én csinálom meg és küldöm el nektek a chates accountot,- ha ezután még azt is elmagyarázom, hogy azért nincs attachment, mert a képek a…..
ötfalusi 2006.12.12 23:02:45
Ahogy így beleolvastam a kommentekbe, úgy tűnik ez a csont már jól le lett rágva, de egy szerintem jellemző esetet még megosztanék mindenkivel.
Kb. 5-6 évvel ezelőtt az egyik kertévés tényfeltáró-jólodamondó műsor bemutatott egy vidéki asszonyt, akinek kétkezi munkás férjét autóbaleset érte, elhunyt.A hölgy gyerekkora óta 100%-os rokkant, tolókocsiban ülve nevelte 3 gyerekét jócskán a létminimum alatt tengődve, tele adóssággal, amit az épülő kis házukra vettek föl. Nem részletezem, de a képen teljes katasztrófa, síró gyerekek, tolókocsis asszony, kilátástalanság, drámai zene, szóval az összes gusztustalan verbális és képi közhely. Másnap felhívtam a szerkesztő-műsorvezetőt, kértem, hozzon össze a riportalannyal, ügyvédként valószínűleg tudok segíteni. Bátortalanul jeleztem, hogy siker esetén talán visszatérhetne az esetre, hátha másoknak is megoldási javaslatot ad, meg egyébként is.
A hölgy megtalált, néhány hónappal később az egyik biztosító a férj halálát okozó autó kötelező felelősségbiztosítására tizmilliós kártérítést fizetett. Az özvegy befejezte a házépítést, beiskolázta a gyerekeket, szóval - igaz csak anygailag - egyenesbe került. A hölgy ekkor felhívta az ujabban eltünt /?/ főszerkesztőt, elmesélte a többé-kevésbé jóirányba fordult életét, kérte mutassa be azt, ha csak pár mondat erejéig is. Emberünk gyorsan lerázta, majd amikor magam érdeklődtem a miértről, azt mondta: "A kutyát sem érdekel egy sikeres, boldog "Átlagzsuzsi"! A mi nézőink a szenvedésre, a szerencsétlenségre, a lúzerségre kiváncsiak, akkor úgy érzik, ennél még az ő életük is jobb. A többi már csak a lábjegyzet, azt nem olvassa el senki sem.!" Természetesen az ügyről egy mondat sem hangzott el, a segítő kézről sem, bár erre akkor már igazán nem is vágytam. Ezzel együtt sokat tanultam ebből is.
Subba Hülye név a maximumon 2006.11.30 15:44:27
 A tegnapi Dr. Fenék után egyébként az a kérdés is felmerül, hogy vonzza-a valami az emberek gyógyításához a hülye névvel megáldottakat, vagy csak a véletlen játszik velünk.(A képért köszönet Zzeldinek, aki valami pécsi SZTK-ban lőtte.)..
w A fehér kocka 2006.11.28 03:35:00
A spanyol választási rendszer, és most már az ukrán is, tartalmaz egy lehetőséget azoknak, akik az induló pártok mindegyikét utálják. Mármint azon kívül, hogy otthon maradnak. Ez a fehér kocka: a mindenkinek a kurva anyját. Az „egyiket sem” opció. A votos en blanco…..