Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GAMER Boy

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglestük, hogy működik a gyakorlatban a Ryanair új kézicsomag-rendszere, röviden: feleslegesen szigorú. Annyira túlbiztosítják magukat, hogy félig üres a fedélzeten a csomagtartó, egészen kis csomagokat is elvesznek már.  A kérdés az volt, pöccre betartják-e a saját új szabályukat, vagy van valami…..
Konzolokszervize 2017.08.31 16:17:50
2017 November 7-én bizony megjelenik az Xbox-ok skorpiója, az Xbox One X. Mondjátok, hogy nem várjátok az Xbox One X-et, mint a Messiást. Ugye, hogy nem mondjátok. A legtöbb gamer, még a PlayStation Fanok is kíváncsian várják a PS4 PRO-t trónjáról letaszító Microsoft Xbox One X konzolt. November…..
A Razer Mano'War 7.1 egy megfizethető gamer füles, melyet a Konzolok szervize is nyugodt szívvel ajánl mindenkinek, aki kicsit is szeret játszani. Szerintem nem kell mindenkinek bemutatnom a mestert, aki megmutatja mire is képes ez a füles, amin én is elgondolkodtam, hogy megveszem.  A…..
A konzolokszervize kipakolta instagramjára a Resident Evil 7 gyűjtői kiadását, pontosabban azt a házat, amit az tartalmaz.  Eszméletlenül jól néz ki, nézzétek csak: Shut up and take my money! #residentevil7 #collectorsedition Konzolok Szervize (@konzolokszervize) által megosztott…..
Sokan azt hiszik első hallásra, hogy a Konzolok Szervize csupán egy konzolszerviz, holott sokkal több annál. Azon kívül, hogy valóban kitűnő szerviz szolgáltatásaik vannak és szakértői minden konzolbelsőnek és külsőnek, forgalmaznak is konzolokat, kiegészítőket és játékokat. Arról nem is beszélve,…..
Én többek között nem szeretem a túlárazott játékokat, ezért is vásárolok akciós játékokat a konzolok szervizétől, mert általában a nagyok között nekik vannak a leginkább megbízható áraik. Vegyük például a Farpoint nevű playstation VR játékot, ami hamarosan megjelenik. A fegyverrel felszerelt verzió…..