Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MAMB00

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, akkor a tegnapi havas kitérő után következzen a már hétfőn belengetett (és általatok megszavazott) írországi párposzt, azaz Kisrumpf férjének írása az érem másik (nem túl fényes, inkább rozsdás) feléről. Lássuk tehát, mi az, ami idegesítő Írországban! (A képeket köszönöm Kisrumpfnak, aki ezzel…..
Van, amin az ember nem lepődik meg, ha arról olvas, mi a jó Írországban. Ilyen például a csodás táj, az írek humora, vagy éppen a zene. Az azonban engem legalábbis meglepett, amikor Kisrumpf a listájára felvette a gasztronómiát is. Mindjárt kiderült, miért és mi köze ehhez a határátkelőknek.…..
Határátkelő Elment az eszed? 2017.08.02 06:30:00
Elment az eszed, hogy hazajöttél? Elment az eszed, hogy Japánba mész? Elment az eszed, hogy…? Gyakran halljuk ezeket a mondatokat, és hát ha nem tévedek nagyot, a mai poszt szerzőjének, Thsaabee-nak jó párszor kijutott belőle. Hiszen elég ritka dolog az, hogy valaki mindent arra tesz…..
Amikor az Egyesült Királyság polgárai úgy döntöttek, kipróbálják, milyen szuper lesz az élet az Európai Unión kívül, nem csak a saját sorsukról döntöttek, hanem kissé átrendezték a határátkelők célállomásait is. A szigetország rengeteg külföldre vágyó munkavállalót szívott fel, az ő (és a már ott…..
Valami azt súgja, a mai poszt szerzője, TheGee és férje nagyon nincsenek egyedül dilemmájukkal, ami röviden úgy foglalható össze, hogy a Brexit óta Nagy-Britannia már nem az a hely, mint volt előtte, viszont merre lehet onnan továbblépni? Érdemes-e kockára tenni az eddig a…..
MAMB00 2017.05.23 16:53:55
@thegee
javasolok egy blogot:
martee.hu/
Ők pár éve már Kanadában élnek, és szerintem segítenének is, ha kérdést intézel hozzájuk.
< Remélem átengedi a HA-bloggazda >