Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kedves Homár olvasó

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglepő képre hívta fel a figyelmemet egy Olaszországban élő barátom. A fotón egy, a Lánchídhoz elképesztően hasonló híd látható. Miután alaposan szemügyre vettem, már számtalan különbséget láttam, de első pillantásra tényleg meghökkentő a látvány. Mit keres Toszkánában a Lánchíd "unokatestvére"?…..
Kedves Homár olvasó 2017.06.02 08:23:57
@kugi: Az észak-olasz folyók folyóvölgyei általában mind ilyenek. Az év legnagyobb részén csak egy kis ér csörgedezik, aztán a tavaszi olvadáskor egy rövid időre megnő a vízhozamuk. De akkor fullra, parttól partig és mindent visz. Hidd el, tudják az olaszok, hogy miért ekkora a híd űrszelvénye.
Jön a nyár, és vele az utóbbi években egyre brutálisabb kánikulaszezon, ami főleg a városokban csinálja ki az embereket. Nem csoda, ha egyre többen adják fel a küzdelmet a hőséggel, és a hagyományos módszereket (vizes lepedő, huzat) sutba dobva feccölnek nem kevés pénzt a nyári rezsit is alaposan…..
Kedves Homár olvasó 2017.06.01 14:28:41
@Péter 2: Hm! Valóban az 1990-es években használt freon ózonpajzs-romboló hatását akarta elkerülni ez a szabályozás? Szerintem meg csak egy fidesz-közeli vállalkozót akartak helyzetbe hozni, aki jó néhány olyan szerelőt begyűjtött maga alá, aki véletlenül rendelkezik azzal a minősített légkondi szerelő papírral, amit ma Magyarországon nem lehet megszerezni, mert nincs ilyen képzés.
Olyan panasz még nem nagyon érkezett hozzánk, hogy véletlenül a kiválasztott és kifizetett termék helyett nagyobbat, szebbet, okosabbat küldött egy webshop, de egyes esetekben - például olvasónkéban, aki ajándékba vett egy laptopot - nem is feltétlenül könnyű ezt észrevenni. De mi van, ha rájön a…..
Kedves Homár olvasó 2017.05.12 10:40:53
Nekem ne üzengessen a Gazdasági Tanácsügyi Versenyadó Iroda.

@konigjanos: Lehet, hogy a Zemag a poszt tolónak szállított. Aztán a poszt toló odaadta ajcsiba a laptokot valakinek, aki kivitte külföldre. Nem lényeg a sztori szempontjából, hogy miképp került külföldre a laptok. Az a lényeg, hogy most külföldön van. Ez viszont megnehezíti a visszacserélést. Szerintem ennek a költségét is viselje csak a Zemag. Mert a mostani tulajdonosa az jóhiszeműen kezdte használni. Nehogy már ő fizessen rá bármit arra, hogy a romániai raktárban elbasztak valamit és összekevertek dolgokat. Gondolom külföldről drágább lesz és nehezebb lesz elintézni visszajuttatatás és több ideig tart.