Regisztráció Blogot indítok
Adatok
biokandalló gyártás

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biokandalló gyártás GY.I.K 2018.09.19 23:26:06
----====GY.I.K.====---- (Gyakran Ismételt Kérdések) Hogyan fűt a biokandalló? Folyadékot, pontosabban bioetanolt, más néven bioalkoholt éget el. Ez az anyag füst, korom, vagy bármilyen más égéstermék nélkül ég szagtalanul Miért nem kell kémény a biokandalló…..
Blogbejegyzésünkben álomszép fürdőszobákat mutatunk, melyet biokandallóval tettek változatossá. A fürdőnk „szoba” jellegét számtalan módon erősíthetjük, bár tény, hogy egy vizes blokkban kandallóra számítana az ember legkevésbé. Ám a fürdőszobai tűzhely mégis az egyik legnépszerűbb trend ma a modern…..
A bioetanol napjaink egyik legígéretesebb üzemanyaga. Magas cukor vagy keményítő tartalmú növényekből állítják elő, az így nyert alkohol szinte teljesen tiszta, a gyártási folyamat végén 99,9%. Ez a rendkívül sokoldalúan felhasználható fűtőanyag az élet számos területén megtalálta a helyét, például…..
Tavasszal már sütögethetünk otthonunk teraszán, kezdjük csinosítgatni szabadtért!  Biokandallóink szabadonálló változatát bárhová elhelyezhetjük: télen a zárt térben, nyáron a kertben. És egy bioetanol tűzhellyel biztosan nem tudunk mellényúlni, hiszen nincs szükség bonyolult engedélyeztetési…..
A bioetanol napjaink egyik legígéretesebb üzemanyaga. Magas cukor vagy keményítő tartalmú növényekből állítják elő, az így nyert alkohol szinte teljesen tiszta, a gyártási folyamat végén 99,9% (bemutatótermünkben készleten, többféle illatosított változatban). Ez a rendkívül sokoldalúan…..
Biokandalló gyártás ősz-tél 2017.09.26 00:52:31
Biokandallóink nem csak az intim hangulat megteremtésére képesek, hanem fűtési hasznosulásaival is számolhatunk. Mivel a bioetanol fűtőértéke magas, ezért még a nem túl nagy méretűek is képesek lehetnek akár 3 kW-os teljesítményre. Ráadásul ennek a hőnek 100 %-a felhasználható a lakás levegőjének…..
Itt van az ősz, megint, újra... Jönnek a fázós reggelek, a plédbe burkolózós és összebújós esték, a forró teák, a fűtésszámla... Egy bölcs ismerősünk mindig azt mondogatta, figyeljétek meg, augusztus 20-a körül plusz-mínusz három nappal jön a lehűlés, aztán - utána bár visszatér - a nyár már nem…..
Ideje, hogy felkészüljünk a fázós napokra. Tesszük mindezt úgy, hogy a környezetkímélő technológiát meghökkentően formabontó dizájnnal párosítjuk. Gömb alakú biokandalló, amely még extrákkal is bír; egyrészt mobilis, másrészt 360 fokban elforgatható, harmadrészt nincs szüksége…..
Ki mondta, hogy a biokandallónak mindig ugyanott kell állnia? Mit szólna egy olyan megoldáshoz, amely teljesen mobil, tehát Ön döntheti el, hogy nyáron a kertbe, télen a nappaliba, vagyis mikor és hova helyezi. Felállíthatja az asztalon, de természetesen a padlón is, sőt, ha úgy tartja kedve, minden…..
Hogy miért ne csak a téli hideg miatt fontolgassuk a biokandalló vásárlását? Vessen egy pillantást képeinkre! A lobogó tűz intenzítása egyénileg szabályozható, éppen ezért bátran használhatjuk nyáron is. Pozitív tulajdonságait a végtelenségig tudnánk sorolni: könnyű a beüzemelése, teljesen…..
A tavasz/nyár beköszöntével szívesen töltjük az időt a szabadban, ha ráadásul saját kertünk is van kényelmes terasszal, netán városi lakásunk loggiával, bizony a napfényesebb időkben csábító kint ücsörögni családi/baráti körben, akár egy közös poharazgatásra. Lássuk csak, hogy milyen technikai…..
A statisztikai hivatal egy évtizedet felölelő lakáskutatásából kiderül, hogy a városi, többlakásos bérházakban élők ötöde elégedetlen lakókörülményeivel. A komfortérzet hiányának számos oka lehet. Ami az átalakításokat illeti a társasházi lakásokban kevesebb a mozgástér, de megfelelő tervezéssel,…..
Nyáron előkelő helyet töltünk a teraszokon és kertekben, amelyben nagyobb teret kapnak a szabadtéri programok, ahol szintén harmonikus hangulatot teremthetünk egy jól kiválasztott biokandallóval. A lobogó tűz intenzitása egyénileg szabályozható, bátran használhatjuk a napfényes évszakban is. És,…..
Manapság a vidéki házban és a városi lakásban élőknek is egyaránt megvan a lehetőségük arra, hogy otthonukba varázsolják a lángnyelvek pattogását, amely fűtőeszközként is megoldást jelent, illetve dizájn elemként is funkcionál. És napjainkban átértékelődik az a közmondás is, hogy "nincsen tűz füst…..
Bár a biokandalló lángjának mozgása feltehetőleg leírható a fizika képleteivel, mégis amikor a tűz felé révedünk, valami varázslatosat, kiszámíthatatlant, megragadhatatlant akarunk látni. A lángok tánca kaput nyit a fantáziánknak és közös játékra invitálja. A látvány valami ősi, organikus…..