Regisztráció Blogot indítok
Adatok
katemoss

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szemfülesebbek bizonyára észrevették, hogy ez a poszt egy teljes napot késett, a még szemfülesebbek pedig azt is, hogy valamilyen oknál fogva az összes Facebook posztunk eltűnt. Az összeesküvés-elméletek rajongóit szeretném ezúton is megnyugtatni, a két esemény között összefüggés ugyanis nincs,…..
katemoss 2021.01.27 12:48:12
@Ármándójózsi: jajajaja... bocsánat... :D csak az elsőnél egyből kiadta, és nem kellett semmire kattintani. így már ok, én voltam a bamba nyúl.. :D
katemoss 2021.01.27 12:56:25
@Ármándójózsi: haha, tényleg nem csak néznem kéne, hanem látnom is.. :D és ezt a szavazást máshol is közzé tetted?
O bella ciao, bella ciao, bella ciao , ciao, ciao, Fálki nem tűnt el, se nem távozott angolosan, se semmi ilyesmi, egyszerűen annyi történt, hogy a posztíróknak is vannak olyan napjaik, amikor nincs erre 3-4 órájuk/poszt. Meg ugye hétvége is volt, meg főcsoportdöntő és épp A nagy pénzrablást is…..
Megsértődés Merci Módra Pirított Fru Morzsákkal Díszítve  Végy egy kisebb darab Mercit és egy előző nap láb-, és kézsúlyokkal bepácolt Mót az ágyon. Ételünk akkor lesz tökéletes, ha az összetevők szigorúan baráti kapcsolatban vannak, erre a piacon érdemes rákérdezni vásárláskor. Helyezd őket az…..
Érdekesen indult ez a hét több szempontból is, emiatt csak egészen minimális mértékben húzódik feljebb a szemöldököm, amikor rájövök, hogy az RTL hivatalosan is elengedte a műsor kezét, és mostantól Péter és Ancsa kétszemélyes stábként működtetik a boltot: Ancsának már a haját sem lőtték be, és…..
Sziasztok hölgyek – urak, olvasók, kommentelők, facebookosok, indexesek és mindenki aki erre jár. Annyira unalmas volt ez a tegnapi rész, hogy nem tudom még most sem, hogy lesz ebből normális posztcsi. PP van ma is, valami elbaszott függőlegescsíkos ingben, inkább lenne akkor már jelmezben és…..
katemoss 2021.01.12 14:33:24
@Niemandhäuser: upsz, akkor elnézést kérek, figyelmetlen voltam, hogy már más is észrevételezte a problémát! :)
katemoss 2021.01.12 14:36:09
@Gia: másodikra meg, hogy nem emlékszem... :) hamar elfelejtette, hogy oda volt érte, míg meg nem hódította szíve hölgyét.
Sziasztok kedves ValóVilág-függő kispajtásaim, olvassuk meg együtt, hogy mit néztünk meg tegnap együtt a villalakók tegnapelőttjéről. Puskás úr a mai porondmester és az eheti sziporkázásai után szerintem ma is hozzá fogja tudni tenni a magáét...
Haljak meg, megfogadtam, hogy ma nem tolok ki a lassú neten tengődőkkel, és nem fogom telebaszni gifekkel a posztot, erre nem telik el az adásból 10 másodperc, már reflexből kaptam elő a giphy ablakot a tálcáról, amikor megláttam Norbit az elegánsan felhelyezett szemellenzőjében, hát ennyit a…..
katemoss 2019.10.10 15:04:49
@mérges nokedli: a szemét én is néztem, de olyan furán kék, amilyet én még eredetiben nem láttam... nem lehet, hogy kontaktlencse?? ha nem, akkor le a kalappal, tényleg gyönyörű.
Először is elnézést a kései hogyvoltért, nehéz a munka és a semmittevés közti kényes egyensúlyt fenntartani, ma ez például nem is sikerült. Csapjunk is bele, IzomTibi kézisúlyzókból és gyertyákból csinál a fűbe egy szív formát, gondolom Schwarzenegger szellemét próbálja megidézni. Ez sajnos nem…..
katemoss 2019.09.20 15:35:35
@FlowingBubbles: lemaradtam erről a részről: "elmesélte, hogy lettem dj storyt".. leírnád? :)
katemoss 2019.09.20 17:27:58
@Rugdoll: köszi az infot! hát én soha nem hallottam még a műsor előtt Nia Even nevét, mint dj, és ha sikeresebb lett, mint a párja, aki megismertette vele a szakmát, akkor az az ember max vmi vidéki suttyó clubban lehetett lemezlovas..... :)
katemoss 2019.09.20 17:31:04
@hereverő heverő: szeretet a nagy büdös lóf@szt....... :) Gáborka is, mint a legtöbb férfi, megy a pöcse után... hogy lehetne szeretni valakit, akit 2 hete ismersz.. illetve nem ismersz... mesterséges környezetben, össze vagy zárva vele.. ez egy jó nagy becsapás! :D
Álmomban a Love Islanden voltam, és marhára izgultam, hogy a gyerekeket ki viszi oviba, és vajon megmossák-e este a fogukat, és persze reméltem, hogy a férjem megérti, nekem most itt a helyem, és én nem a szerelmet keresem, csak úgy idecsöppentem, mert azért pihenésre mindenkinek szüksége van. A…..
katemoss 2019.09.18 15:18:23
@Post Modern Prometheus: igen láttam a dátumot! biztos abban az évben nyaralt Ibizán, és emlékezetes volt a buli... :D
katemoss 2019.09.18 15:39:03
@indy0311: nekem maga Tibi sem.... nem értem mit esznek rajta a nők.. egy nagyon nagyra nőtt óvodás...
nekem női szemmel Erik jön be a legjobban, persze amíg Andi seggében volt, az gáz volt, de mikor kiállt Nia ellen, az nagyon tetszett! :)
katemoss 2019.09.18 15:58:18
@indy0311: pont nem láttam, amikor rázta a seggét... a feladatokat mindig áttekerem, mert általában unalmasak. :D
Igen, Gábor nekem is tetszett külsőre, de ő bizonyítottan akkora lúzer, hogy egy hét után unnék rá, és onnantól hiába a szép test és a helyes pofi.
  This is the endBeautiful friendThis is the endMy only friendThe end Of our elaborate plans, the endOf everything that stands, the endNo safety or surprise, the endI'll never look into your eyes again (...)Come on baby, take a chance with usCome on baby, take a chance with usCome on baby, take a…..
katemoss 2019.02.18 14:30:09
@szociál: Huncika az általad felsoroltak mellett még azért nem nyert:
5. mert egy tuja volt, aki csak akkor éledt fel, amikor egy punci került hozzá megfarkalható közelségbe
6. mert a szeméből sütött, hogy ostoba (bár Zsuzsu is ostoba, de lehet, hogy egy nőtől ez elfogadhatóbb)
7. mert Roller volt a legjobb jóbarija bent (kint sztem pár hónapp múlva meg sem ismeri majd)
Ezek mondjuk az én gondolataim, én Zsura szavaztam, igazából mindegy lett volna, csak Roli-Hunci, Renyhe, G1G ne nyerjen! Ha Zsu és Adri maradt volna a végére, akkor lehet nem is szavazok, mert közülük mindegy lett volna nekem.
:)
Na eeez igen, Anikó billeg be egy olyan ruhában a stúdióba, ami végre kurva jól néz ki, a bakancs/rövid csizma mondjuk nem megy hozzá, de ettől hajlandó vagyok eltekinteni. Felvirradt a napja a Való Világ 9 utolsó párbajának, de mielőtt összecsapnak a Szív és az Ész Harcosai,…..
katemoss 2019.02.17 07:13:16
@ficekence: próbáltam, de továbbra sem működik.. még a végén emiatt nem sellő lesz, aki először kiesik
Tudtam, hogy hiányzik valami. Tudtam, éreztem, itt viszketett szüntelenül. Nem volt ez persze ennyire direkt, a tevékeny mindennapokat befolyásoló tényező, mégis, ott lüktetett szüntelen a háttérben, tudatalatti rétegeimet kotlós tyúkként kapirgálva, hogy valami még kell, valamivel még lehetne ez…..
katemoss 2019.02.15 14:34:57
@Paic Róbert: ez ok, és nem is mondom, hogy a lányok nem csináljak, dehogynem. de nem reggeltől estig, non stop, mint, ahogy macinaci teszi. és nem mások előtt, hanem, mint ahogy Tanárnő is írta, kimennek wc-re, udvarra, stb... sztem azt, hogy valaki ezt így intézi, a totális tiszteletlenség jele..
persze, mivel macinaci egész nap ezt csinálja, nehéz dolga lenne, ha be szeretné tartani a "játékszabályaimat"... ki sem jöhetne a mellékhelyiségről, vagy be sem jöhetne az udvarról... :)
katemoss 2019.02.15 14:41:09
@Cleveland55: igen, a következő a légzéstől való undorodás lesz, ha az büdös..... pontosan van sajnos olyan ember a munkatársaim között, akinek undorodok a légzésétől.... a puki is csak akkor undi, ha büdös. Ha csak hangos, akkor csak ciki! :)
katemoss 2019.02.15 18:51:59
@Nyuszomuszo83: így-így! megmondom őszintén, én már azért nem kommenteltem, mert zavart sokszor a stílus. egy darabig csak olvastam a hozzászólásokat, a végén már azt sem, mert csak felhúztam magam. ma sem olvastam vissza, csak feltettem egy kérdést, majd válaszoltam a tőlem kérdezőnek.
attól, hogy nem egy a véleményünk, még nem kell elharapni egymás torkát.. főleg nem egy ilyen trash műsor miatt. én csak azért néztem, mert kikapcsolt a hülyeség, ha lehetne egyiknek sem adnék ennyi pénzt a kezébe, de mivel valaki megnyeri, én Zsunak adnám. van aki meg Rollernek... tök mindegy, nekünk ettől nem lesz olcsóbb a kenyér..
Mobilos belém kötött még régebben, de annyira sem érdekel, hogy emlékezzek, mi volt a pontos téma, annyira meg pláne nem, hogy időt töltsek vele, hogy visszakeressem. :)
PEACE
Már a keddi műsornál tartunk, de ma se lépünk sokat előre. A szerkesztők még mindig a párbaj utóhatásaira koncentrálnak, mi meg nem tehetünk mást, csak nézzük a nyomorultak részeg vergődését. Láthatatlan László kiesése egyébként borítékolható volt, hisz még a villalakók sem hittek benne, hogy…..
katemoss 2019.01.24 13:29:52
@bElannaTorres: Nem is tudom... Szerintem Hunor nem nyugodt, hanem tök sötét.. igazad van, behúzódott Roller mögé, aztán kussol.. de nem hinném, hogy taktikából, egyszerűen csak ennyit tud. Meg nézni magát minden tükörben ami szembe jön. :)
A vezérlőbe Reni valamiért Ginut és Erát várja, de helyettük régebbi versenyzők futnak be. Név szerint VV „Dzsudibí Kedvence” Viki a hatodik évadból és VV „Gyíkember” Dennis a hetedikből, amelynek különlegessége, hogy arról hogyvoltoztam először. Ehhez képest…..
katemoss 2019.01.21 15:15:21
@Funk You: egyet értek...
Azért, mert Lacika azt mondta magáról, hogy szórakoztatta az embereket, nem biztos, hogy ez így is volt.. ismerek sajnos olyan embert közvetlen közelről, aki azt hiszi, hogy rohadt vicces és szórakoztató, és az elején még eljátszottam, hogy nevetek a viccein, hogy ne sértsem meg, mégis napi 8 órát vagyunk együtt, aztán egy idő után annyira idegesítő, hogy inkább úgy csinálok , mintha nem hallanám miket mond, mert ha egyszer nevetsz rajta, még nagyobb önbizalma lesz, és még jobban rákapcsol... na én Lacikát is pont ilyennek képzelem. Nem rossz gyerek ő, ha a 3 fiú közül kellett volna választani, akkor vigye ő a fődíjat, de mégis mi a fenéért vágta volna ki az RTL, ha annyira kibebaszott vicces lett volna? hiszen nekik is jól jött volna a humor, mert így is egyre laposabb a show... saját maga alatt vágná a fát a csatorna, mert ha valaki szórakoztató, akkor nő a nézettség, ha unalmas akkor csökken.
Nem kell egyből összeesküvés elméleteket gyártani. Azt sem tartom valószínűnek, hogy ezzel vagy azzal meg akarják nyeretni a játékot. Mi lenne abban a csatorna haszna? Szerintem rohadtul semmi, hacsak tényleg nem valakinek a közvetlen rokona, vagy a nyertes tejelne a nyereményből valakinek.. de egy ekkora produkciónál az szerintem kiderülne.
katemoss 2019.01.21 19:21:56
@Spitzbauer: jaja, de ha Lackó annyira érdekes lett volna, akkor az rtl-nek is érdeke lenne mutatni, mert lehetne vele számolni. Lehetne belőle később műsorvezető, lehetne rá építeni. Nem volt érdkekes, aztán pont.
Írták itt, hogy nem vágták be, h felvette a koronát? Hát ez aztán huuu..mert ha bevágták volna mi lett volna? Ti akkor is rá szavaztatok volna, én meg akkor sem
katemoss 2019.01.21 21:05:06
@Spitzbauer: jah, ok, akkor bocs. Mondjuk én soha nem nézem a párbajt, mert uncsi. A végén kapcsoltam oda, h lássam ki megy vissza. :)
A belevalót ma visszanéztem, ott tényleg normális volt Lackó, kár érte, Macinaci ProliRolinak kellett volna ott ülni..
Nagy az öröm a villában, ugyanis másfél év után az RTL csapata újra meglépte azt, amire a horrorfilmesek is csak akkor vetemednek, ha már végképp kifogytak az ötletekből: elővettek egy babát. Hála Istennek most tényleg csak egyet, az pedig nem sok vizet zavar, csupán Hunornak okoz néhány kellemetlen…..
katemoss 2019.01.19 20:41:18
@oh..my...: ez igaz. Bár ha lett volna egy Roli-Reni párbaj, én Renire szavaztam volna, na nem azért mert szeretem, csak azért, mert Reni sehogy nem nyerheti meg a végén, Roli viszont igen, és azt nem szeretném.. na de, hogy én mit szeretnék az senkit nem érdekel, úgyhogy mindegy.. :)
katemoss 2019.01.19 22:34:22
@csillagporszem: @javier2: @javier2: lófaszt készített ő elő! Azon volt minden erejével, h elkerülhe a párbajt.
Igaz, h nem Zsuzsu a legélesebb kés a fiókban, de Roli meg a buta rendőr gyerek sem sokkal okosabb nála.. de megértem én, ha sok ember ezzel tud azonosulni.
Testileg kielégíthet, szellemileg nem??? Hahaha... soha egy ujjal sem piszkálnám meg sem Rolit, sem egy hozzá hasonló, igénytelen undormányt...
köszi, de akad olyan, akit testileg, lelkileg kielégítek..
katemoss 2019.01.20 08:01:03
@Hedo a nokedli szaggató: jajj de KAMÁZLAK!!! :D Legyen igazad, tesze-tosza, csöpi Rollerke nem nyerhet, mert kidobom azbösszes tv-t a házból!
Anikóval indítunk, aki felfokozott állapotban van a párbaj miatt, és persze mi is, hiszen kurvára szétbasz bennünket az ideg, hogy melyik agyhalott esik ki vasárnap. Főleg mikor ilyen nagy a tét! Na jó, tét az nincs, felőlem még Anikó is kieshet, bár a dürhő Győzőnek jobban örülnék, mert miatta nem…..
katemoss 2019.01.17 13:14:28
@bElannaTorres: @csillagporszem: Ne legyen igazatok, én még bízom egy Zsu győzelemben, de már lassan nekem mindegy, csak Roli meg Renyhe ne! De Renyhe kimegy párbajra, kint marad, ez egyértelmű, Roli viszont ott lesz a fináléban.. és szerintem megnyeri.. engem a hányinger kerülget tőle, undorít kívül-belül..
katemoss 2019.01.17 13:53:19
@csillagporszem: miért mondjátok, hogy Rolinak nincs szavazó tábora? igaz én nem mélyedtem bele a facebook kommentekbe, de pont úgy hallottam, hogy Rolit "like"-olják nagyon sokan..
Elérkezett a párbaj napja, tudatja velünk a cigány órakereskedőnek öltözött PuskásP, majd bekokainozott indián módjára artikulátlanul üvöltve rakja máglyára a féltve őrzött agysejtjeinket. De előtte egy kis öfi! Az utolsó éjszakára hálótársat kell választani az öreg HP Baxxternek. Bizony itt…..
katemoss 2019.01.08 14:10:53
@bElannaTorres: én veled vagyok! Számomra Roli, Hunci, Renyhe haza! Hajrá Zsu! Tudom, hogy kattant, de benne látom a legkevesebb rosszindulatot még mindig. Talán még ahhoz is buta szegény.
A Hunci fajta férfiaktól hidegrázást kapok, mert egy fokkal lehet, hogy jobban néz ki, mint az átlag, de olyan szinten van eltelve önmagától, hogy így az az egy fok számomra átmegy mínusz egy fokba. És amilyen bamba pofákat tud vágni, 0 értelem van a szemében.
Roli nem sötét, de azért az okostól messze van, soha nem lesz egy VV Attila, nah..
Rúdlény meg szegény úgy borzasztó, ahogy van.
Kenbaba se nyerjen, de nem is fog, ebben biztos vagyok.
Lacika és Adri pedig még most is olyan jelentéktelen, hogy alig jutottak eszembe, hogy ők is ott vannak.
Ettől függetlenül szerintem a végső hármasban ott lesz Zsu, Roli és Lacika (vagy Adri), és Roli fogja megnyerni sajnos...
katemoss 2019.01.08 15:03:17
@UdvariatlanBolondvagyok: totálisan igazad van! volt egyszer egy pasim, aki hasonló volt, mint Huncika.... mikor egyszer bejött mögém a fürdőszobába, és megláttam, hogy magát nézi a tükörben, miközben éppen a nyakamat csókolja, abban a pillanatban rájöttem, hogy nanemáááá! olyan szinten kiábrándító ez egy pasinál, hogy elmondani nem tudom. :D
katemoss 2019.01.08 15:23:16
@bElannaTorres: én nem azért szeretném, hogy lány nyerjen, mert lány még nem nyert, hanem azért, mert ezek közül a pasik közül egyiknek sem adnám oda a nyereményt. a lányok közül Rúdlénynek semmiképp, vigye Zsu, vagy a kis tikkelős PUA, de PUA is csak akkor, ha ő maradna a döntőben, Zsu pedig valami csoda folytán kiesne..
Szerintem sixxnek szerettek volna kedveskedni a sztájlisztok, akik ma Anikót öltöztették, Led Zeppelines póló van rajta, mondjuk valószínűleg nem hivatalos zenekari póló, csak egy háundemes változat. Kedves gesztus, mindenesetre nem akarok sixx - azaz az öltözzünk változatosan csoport…..
katemoss 2018.12.21 11:12:14
@mobilos perpetuum: off.. Kezdem úgy érezni, hogy lehet Te vagy Viki, és álnéven írogatsz... :D Ha esetleg így van, bocsi, nem akartalak megbántani, lehet, hogy az életben teljesen más vagy, de számomra egy rettenet irritáló karakter voltál a villában... Ha meg csak egy "rajongója" vagy, akkor ezt tiszteletben tartom.. Senkivel nem veszek össze VV szereplőkön.. csúnya lenne, ha ennyire érdekelne a dolog. Már ez is túl sok. :D
on..
katemoss 2018.12.21 12:02:27
katemoss 2018.12.21 12:45:52
@mobilos perpetuum: na akkor te megy ugyanígy fikázod mondjuk a helikopterezőt.. miért gondolod, hogy drogfüggő??? Azért mert valaki elszívott már életében egy-két füves cigit vagy felszívott egy-két csíkot, még nem lesz drogfüggő... és nem tudom, hogy ez az igazság, vagy az, amit te írtál, de ha ennyire az igazság bajnoka vagy, akkor te milyen alapon írsz másokról ilyet, hogy drogfüggő? és ha meg az, akkor az egy betegség, hidd el tudom mit beszélek, sajnos ismerek függőket..
Egy nappal vagyunk a VV9 „this is the end of the world as we know it” – kaliberű párbaja után, és a villalakók nagy része nem tudja megemészteni, hogy születhetett ez a végeredmény, és különösen ekkora különbséggel. Annyit azért el kell mondanom, hogy a határtalan prosztóságával önmagát kiejtő…..
katemoss 2018.12.20 20:27:37
@mobilos perpetuum: kurvára nem jött be a helikopterező hülyegyerek, sőt ha már erről beszélünk, egyik sem. Bár nem is vágom már így, hogy pontosan melyik szériában kik szerepeltek, így, hogy felsoroltad, nem tudtam volna, h ezek az emberek egyszerre szerepeltek.. hála Istennek.. aggódnék is, ha ezt ennyire vágnám.. de ha már így felelevenítetted, akkor annak a szériának a végén Zsófikának adtam volna, ha már valakinek adni kell.. Vikit meg rühelltem, egy igazi gonosz picsa volt.. és nem tudtam neki megbocsátani, h kizáratta a gyagyás csávót..
Ma én debütálok a hogyvolt VV különítményében, egyenesen a Belevaló hogyvoltból szabadultam ide, szóval örülök lehetőségnek! Puskás úr hipergesztusaival indul a műsor, elmondja, hogy szülinapja van. Ennek örömére szavazhatunk Rolira vagy egy fantomképre (??) és nyerhetünk is a szavazatunkkal,…..
katemoss 2018.12.19 14:58:53
@Angora Cardi: köszönöm a választ!
fúúú azt a pufi Vikit de rühelltem! Miatta zárták ki annó Somát, ha jól emlékszem..
katemoss 2018.12.19 15:05:41
@Hedo a nokedli szaggató: valóban! köszi! :D
katemoss 2018.12.19 15:07:50
@Hedo a nokedli szaggató: én Simont amúgy nagyon sajnáltam. sok lehetőséget láttam benne, teljesen más volt, mint a vele egykorúak. Igazságtalan volt az a Vikis ügy.. :(
Igen, Baukó Éva ma este cougernek öltözve vonza be az elkerülhetetlen jövőjét. Mostmár tudjuk: PUA vagy Ánusz. A döntésünk megkönnyítésére VV Soma a vendég, akinek örülök, mert Ő tényleg szórakoztató. Amikor Soma próbálja bajtársiból bevédeni Ánuszt, Éva csípőböl leköcsögözi, lássuk be nem ok…..
katemoss 2018.12.14 19:41:20
katemoss 2018.12.14 19:41:31
38. nap Küldetésünk 38. napján továbbra is a NR4 (továbbiakban Föld bolygó a helyiek nyelvén) egyik legprimitívebb, az emberi faj egyedeinek vizsgálati anyagát továbbítjuk a X1683ZQ anyahajó felé. Vizsgálatunk tárgya egy 10 fős (javítás földi idő szerint 23.34-kor: 11 fős - Lacika egyed kimaradt az…..
Anikó lány a szomszédbólra fazonírozva fogad minket és a már jól begyakorolt drámai hangján mondja, hogy vége lesz az iskolahétnek. Mármint nekünk dráma, mert ha a foglalkoztatottak nem lesznek tematikailag rendezve, akkor nekünk megíróknak/nézőknek megint eljő a szarvilág. A kupola alatt viszont…..
katemoss 2018.12.10 14:44:11
@Hedo a szadista szexista anyuka: az, ha valakinek soha semmi nem elég jó, az nem rosszindulatúság. a rosszindulatúság sztem mások elleni áskálódás, gonoszkodás, ez csak szimplán elégedetlenség.
katemoss 2018.12.10 15:04:07
@szociál: aszta... :D azért óvatosan, értem én, hogy úgy néz ki, nő lesz az ellenfele ennek a bátor férfiúnak, de mi van, ha esetleg mégis Rolit vagy ne adj isten Kebabot viszi? :D
katemoss 2018.12.10 15:13:40
@Nyuszomuszo83: neked nagyon bögyödben van, nem vitatkozom, mert én Ánusszal szemben érzek hasonló ROSSZINDULATOT! :)
De melyik bentlakóra nem lehetne ráhúzni ezt?
Ugyan véget értek a nomádpusztai hétköznapok, de a villalakók teljesen megszokták a kőkorszaki retket, a középkori patkányos parókákat, de annyira asszimilálódtak, hogy a lassan bármely tetszőleges magyar kórház állapotát felvevő, esetleg egy portóríkói putri szintjére süllyedő Való Világ Villában…..
katemoss 2018.12.04 19:32:53
@szociál: ekg! Rühellem pumped csaját! De nem értettem pontosan, ezek szerint Zsuzsut akarja kivinni??
katemoss 2018.12.04 21:21:09
@szociál: Pumped csaja=Ánusz
Továbbra is a civilizációs hétnek nevezett nyomorúságot nézzük, aminek itt az elején még az őskorban leledzenek villalakóink, és ez a legtöbb játékos esetében sokkal kevésbé metaforikus, mint amilyennek a szerkesztők valaha is szánhatták. Kultúrantropológusok csak legvadabb álmaikban mertek…..
katemoss 2018.11.30 13:21:08
@Gonoszmostoha: valaki már az első rész kibeszélőjénél linkelt képeket Ánusz és Pumpi "barátságáról", de azért így mozgó képen látni elég sokkoló volt... :D