Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nincsnicknincs

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Vajna-féle TV2-n műsort vezető Gundel Takács Gábor blogposztban reagált az Őcsényben történtekre. "Talán az őcsényi történések kijózanítóak. Nem, az nem lehet, hogy ennyire kiszolgáltassuk magunkat annak, amit próbálnak velünk elhitetni a hatalomért folyó harcban" – írja a Szemlélek blogon…..
nincsnicknincs 2017.10.03 23:50:32
@Könnyen elkaptuk, uram!: Azért jól mutatja a hozzászólásod, hogy miért nincs különbség egy átlag fideszes és dks között.:D
nincsnicknincs 2017.10.03 23:59:54
@Könnyen elkaptuk, uram!: Hmm, pedig szemmel láthatóan te sem vagy képes értelmezni, még az olyan egyszerű mondatokat sem, amit BlahBlah írt. Segítek: ő a kettős mércét kritizálja, te meg nekiugrasz olyanért, amit nem is mondott...
nincsnicknincs 2017.10.04 00:23:11
@Könnyen elkaptuk, uram!: Huh, vannak itt bajok. Na nézzük: mivel járul hozzá a hírhez a "Vajna-féle" jelző? Ad ez új infót annak, aki eddig nem tudta, hogy Vajnához tartozik a TV? Nyilván az OP arra akarna ezzel utalni, hogy a TV2 finoman szólva is kormány közeli. Vajon van olyan ember, aki nem tudta, hogy a TV2 kormány közeli, de abból, hogy "Vajna-félének" nevezzük a TV2-t, már rájön? Ez olyan kis Goebbels-féle csúsztatás tőled, ugye látod.:D
nincsnicknincs 2017.09.18 21:45:06
@Le Orme 2: Baromi nagy problémáid vannak úgy látom, hogy itt kötözködsz. Miért nem élvezed az élted?:)
16:00: Orbán: Magyarország sosem lesz bevándorlóország 16:28: Orbán: a brüsszeli bürokraták a "Soros-tervet" valósítják meg, és "Soros tenyeréből esznek" 28 perc kellett a királyi hírügynökségnek, hogy rádöbbenjenek, a bevándorlóország nem olyan erős hívószó, mint Soros, de amint ez…..
nincsnicknincs 2017.09.18 21:10:04
@A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok: Miért valaki azt vitatta? Vagy csak agyhalottak hiszik ezt? Btw, elárulnád nekem, hogy mi a rák lett volna baj azzal, ha pl. mszmp-s káderkölykök mondjuk leválogatnak orvosokat, nővéreket? Valami 1200 embert kellett volna befogadunk abból a "milliókból". Vagy ilyen jól áll az egészségügyünk, hogy már nem urológus-tanoncok ügyelnek a sürgősségin s már nem kell kórházi osztályokat bezárni nővér és orvos hiány miatt?
Külföldiként feltűnt nekem, hogy Budapest központi részében – különösen Pesten – mennyire kiváltságos helyzetben vannak az autók a gyalogosok kárára. A parkolóhelyek egyike azoknak a kellemetlenségeknek, amivel az autók és betonrengeteg által sújtott járókelők a városban szembesülnek. Terepmunkám…..
nincsnicknincs 2017.08.10 08:18:25
@vwxyz: Nyilván a teljesen logikus válasz erre, hogy nem, s tessék már mélygarázst rakni minden új épület alá, ahogy normális városokban szokás nyugaton.

Ehelyett mi az LM javaslata, felszíni parkolók beszántása alternatíva nélkül. Majd mikor ezt az önkormányzat "környezetvédelmi szakartői véleményekre hivatkozva" megteszi, hirteln megy is a terület valami havernak. Józsi nem tud parkolni s persze zöldterület sem lesz több...
nincsnicknincs 2017.08.10 08:26:28
@KissGecihuszár:

Bár nem nekem szólt, de ekkora baromságra már reagálok...

" Nos, nem tudom, feltűnt-e, de én az urizáló ÚRVEZETŐKRŐL beszéltem mindig is, akik a kecó és a fix melóhelyük (irodaház, telep, műhely, raktár, stb melóhelyek) közt urizálnak mert derogál nekik használni a ... közösségi közlekedést"

Élő embert nem ismerek, aki azért ülne bp-en autóban melóba ingázva, mert derogál neki a bkv. Te ilyen szar alakkal vagy tán körülvéve vagy látnok vagy és olvasni tudsz az autóban ülők gondolataiban?

"a nemzetközi összevetésben is igen jó minőséget nyújtó vízfejbeli közösségi közlekedést"

Hát izé, jártál te már mondjuk németeknél? Talán lenne fogalmad arról, hogy mi a jó minőséget nyújtó közösség közlekedés... Bkv nem az. Két nemzetközileg felhozható előnye, a viszonylag nagy járatszám és a futár, ellenben:
- csöves, drogos, késelő Orbán erőforrásokat máig nem tudják/hajlandóak szűrni
- klíma elvétve van a járműveken, igen a 40˘C-os kánikulában tényleg jó ötlet ez
- legtöbbször két szomszédos kerület között nincs direkt összeköttetés, emiatt feleslegesen hosszúak az autazási idők
- stb

"Jó lenne, ha nem kevernénk a szezont a faszommal és nem tennénk = jelet a melójukból kifolyólag (tehát szerelők, szállítók, kiszállítók) autóval járni kényszerülők közt! Ez menni fog, vagy még savazni szeretnél engem??"

Szerintem te kevered a szezont a saját f@szoddal, s a budai pláza mamikat az autóval közlekedő átlaggal... JA, csak ők az autóval közlekedők 1% (se), a többség meg - bármilyen hihetetlen számodra - azért megy autóval, mert úgy éri meg neki...
nincsnicknincs 2017.08.10 09:02:09
@vwxyz: Hol van benne a posztban, hogy mélygarázs épüljön alternatívaként? Csak a szokásos tiltsunk be mindent! hőzöngés...

"Azzal pedig teljesen egyetértek, hogy pont a fővárosi önkormányzat ne sajátítson ki magának egy túlméretezett parkolót a belváros közepén."

Ezzel egyetértek, már régen mélygarázsnak kéne ott is lennie. Btw, kik is voltak azok, akik rendzseresen leszavazták, hogy irodaházak alá mélygarázs kelljen, mint nyugaton? Oh wait, csak nem a teljes fidesz-mszp....
Magyarországgal szemben 1918-tól érvényesül a nemzetállami logika rombolása. Addig -- ideértve a középkortól kezdve a dualizmus páratlan fejlődést hozó fél évszázadát -- Magyarország soha sem volt nemzetállam, és nem is nemzetállami szempontok alapján működött. Amikor az lett, azt úgy nevezzük ma,…..
nincsnicknincs 2017.08.04 23:47:39
@444: "a 1990-2010 közötti zsidókeresztény kultúrán alapuló köztársaság elbukott. az, hogy van egy liberális zsidó baloldal és egy keresztény konzervatív jobboldal"

Huh, a keresztény konzervatív jobboldal, ugye valami vicc? Az megvan, hogy a fél fidesz vezetőség a nyakát töri, hogy pesti zsidó iskolában járjanak a gyerkőcök? Az megvan, hogy fideszes vezetői körökben (Orbánt is beleértve) szinte minden gyerek zsidó eredetű nevet kap? Meg nézz már rá, milyen irányultságú/tulajdonú magánsulikba járnak a "keresztény" fideszesek gyerekei...
nincsnicknincs 2017.08.04 23:50:10
@nincsnicknincs: Btw, az is remélem megvan, hogy szigorúan szűrni kell bármilyen fideszes médiából - ahol még van ilyen lehetőség - a fideszesek zsidó névadási szokásait.:) Próba képpen írd, be nemzeti sport bármely tetszőlegesen zsidózó fórumba, hogy Orbán három gyereke is szép ősi zsidó neveket kapott és olyan iskolákba jártak. Már meg sem jelenik a hozzászólásod. Ellenben, ha tetszőleges mszp-sre írod ezt be, akkor persze maradhat.:D

Egy kutyaszar az összes...
A pályakezdőket foglalkoztató örök kérdések, hogy hogyan találja meg az ember a szakmát, ami igazán érdekli, és azon belül hogyan szerezheti meg álmai állását. Az állásinterjúzással és önéletrajzírással kapcsolatos tippek olvasgatása mellett érdemes tapasztaltabb szakemberek, cégvezetők benyomásait…..
nincsnicknincs 2017.06.11 12:40:40
@konrada: "...azért ez bonyolultabb. A német Mercedes, vagy Audi is negyedannyi bért fizet az dettó azonos munkát végző, azonos szalagon dolgozóknak itt, mint otthon.
...és ezzel semmi gondja nincs a német államnak, mert a különbséget viszik haza nyereségnek, meg adónak.
...a magyar kamionos meg azért vállalja be azt cigányéletet, mert a magyarországi üzemek annyit fizetnek, amennyit, és így az ő keresete a magyar körülmények között magasabb.
...ezzel viszont már gondja van a német államnak, mert a fuvarozó cég nem oda viszi a nyereséget, meg az adót, hanem ide, ezért talál ki olyan protekcionista intézkedéseket, melyért - ha más ország hasonlókat tenne - leperelné a fejüket."

Na de akkor a megoldás baromi egyszerű. A magyar kamionos cég bevállalja, hogy legalább a kötelezően előírt német, francia, stb. minimumot kifizeti a "cigányéletet élő"* kamionosának. Itt még mindig versenyelőnyben lesz az olcsóbb rárakódó bérek miatt (szerviz, hr:D, stb.), de ezzel szépen eléri, hogy mindenki hirtelen kamionos akar lenni itthon, mert végre lesz egy szakma amit megfizetnek. Emiatt viszont a többi bérnek is emelkedni kell (lásd Audi, Merci gyárak, hr-esek 160-ja, stb) és a haza felvirágzik. Szóval megint oda jutunk, hogy a kommunista zsidóneveket adunk a gyerekeinknek szardarabokkal van itthon a gond akik a vezetői cégekben ülnek...

*Btw, mivel más egy magyar kamionos cigányélete egy németénél? Más útvonalakon járnak, vagy mi?:)