Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bankkártyás szurkoló

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Próbálkozás többször is volt az RTL Klub fevásárlására, de tulajdonosuk, a Bertelsmann megerősítette szándékát: Magyarországon kíván maradni - nyilakozta a csatorna vezérigazgatója, Vidus Gabriella a 24.hu-nak. "Próbálkozás volt, igen, lehet, hogy lesz is, de eladási szándék nincs" - tette hozzá.…..
Túlélték, mégis meghaltak - ez az Andy Vajna segédletével új irányba állított TV2 hírműsora, az ironikus módon Tények című szomorú viccműsor leginkább emblematikus hírcíme. A vagy aljas és minden szakmai minimumot nélkülöző kormánypropagandában, vagy a leggagyibb bulvárlapot is alulmúló…..
"Mi a fasz közöm van a Digi kft. és egy harmadik fél közötti követeléshez/szerződéses jogviszonyhoz?" - szakad ki olvasónkból a kendőzetlen wtf, és joggal. Teljesen érthetetlen és valószerűtlen történet következik, meglepő végkifejlettel.  Hello Hilda! A posztolót már az elejétől lehet, elsőzni…..
Az idén ötéves Erzsébet-program keretén belül nyugdíjasok is pályázhatnak támogatott üdülésekre. A kiírásból annyi látszik, hogy némi korlátozással jár az utalvány - csak bizonyos helyekre mehetnek a nyertesek, akkor sem főszezonban -, de nyilván egy áprilisi balatonozás is jobb, mint egy…..
bankkártyás szurkoló 2017.05.23 12:16:49
via GIPHY A tények: bekrepált egy online, akciósan vásárolt egér. A gazdája az offline áruházba visszavíve kért cserét, amit csak nagy nehezen sikerült átvinnie, akkor is csak ráfizetéssel. Oké ez így? Szia Anno még fekete pénteken rendeltem a Media Markt online webáruházból egy Asus Cerberus…..
bankkártyás szurkoló 2017.05.23 09:41:56
Az alábbi sztori legjóindulatúbb olvasata is az, hogy az óbudai Auchan képtelen megoldani azt a kereskedelemben alapvető elvárást, hogy a termékek ára helyesen szerepeljen a polcon és a pénztárgépben. Ez egy napi szinten jelentős forgalmat bonyolító hipermarket esetében se nem túl hízelgő, se nem…..
bankkártyás szurkoló 2017.05.21 08:55:21
@Helga Beauty Salon: nem csak a lábközi zónába vált indokolttá a vigyázat, csusszanásveszély tábla kihelyezése. Miért tettcsináltál ilyet, talán jó volt? Mármint érdekes lehetett, ahogy tömegszexelő siklókként sikamlottatok (s csillogtatok is persze, megg világítástól függvényében annak) egymáson. Csúszóshármas. Korcsolyaversenyen ugyan nem indultatok, ahhoz nem volt elég telibefésült és csokorba rántott az energetikátok, S technikátok, de az olaj azért tocsogott rendesen. Az olaj is.
A budiajtót nem értem, de biztos vagyok benne, hogy szantaféi magaslatokban járt annak az ajtónak a vizuális költőisége. Hülye vagy ember, ez csak egy budiajtó, naigen, de milyen budiajtó, ráadásul az emberek még intrikáznak is körülötte. ki az az elvetemült aki önként gyakorit olvas, olajosenter, amit művészet leütni.
bankkártyás szurkoló 2017.05.21 15:35:58
@Helga Beauty Salon: én még mindig ottan tartok, hogy a mondanibeszélő közlésszándékát a mondatból kihámozni nem tudom shift.
Az alábbi sztorit olvasva összeszorul az ember gyomra, a tanácsot látva meg pláne. Erős érv a történet a fontos ügyekben tanúsított fokozott írásbeliség és kiemelt bizalmatlan hozzáállás mellett. Tisztelt Homár! Egyszer volt, hol nem volt, élt Gyöngyösön egy fiatal házaspár, akik kisgyerekükkel…..
Az addig oké, hogy ahhoz, hogy hivatalos felszólítás legyen, muszáj papíralapú értesítést küldenie a szolgáltatónak a tartozásokról. De miért nem lehet ezzel párhuzamosan elektronikusan is kommunikálni a kialakult helyzetet az előfizető felé? Email, sms, telefonhívás - a nem ajánlott postai…..
bankkártyás szurkoló 2017.05.12 14:09:28
@Figyel Castro: ignore, mi?:D Szerinted ezt hányan értették? Még a digitális gyermekek közül se sokan. Más korszak vanmárt. Most olyan manyecskás vagyok, faszom.
bankkártyás szurkoló 2017.05.12 14:51:28
@stakeholder Manyecs: bevallom ez nekem magas. Amúgy nem olyan vicces. Mármint az alapja.
@Figyel Castro: hája. Bár szubkultúra ritkán közérdek. Deja. Ingore for world. (azért ingore, mert Ingrid vagyok, meg svéd).
Olyan panasz még nem nagyon érkezett hozzánk, hogy véletlenül a kiválasztott és kifizetett termék helyett nagyobbat, szebbet, okosabbat küldött egy webshop, de egyes esetekben - például olvasónkéban, aki ajándékba vett egy laptopot - nem is feltétlenül könnyű ezt észrevenni. De mi van, ha rájön a…..
bankkártyás szurkoló 2017.05.11 16:44:25
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: eurutinból van a reborn már. Látom eu-kompatibilis a rutinom, ígyhagyom. Laptopot mindenkinek aki megérdemli. Ellenségeknek jóó hangosat és vibrálósat.
bankkártyás szurkoló 2017.05.11 16:54:10