Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiss Kevin

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Harap6 Fast Food ADS vs. REALITY 2017.05.23 21:07:21
Biztos veletek is megtörtént már, hogy képeken vagy videókon megláttatok egy guszta hamburgert megkívántátok, majd amikor bementetek ezt megvásárolni, akkor jött a csalódás, mert nem azt kaptátok, ami a képeken volt.. Na itt van erről egy videó, nézzétek meg!!  ..
Szuper hírünk van!!   A KFC után, most a Mekivel is nyerhettek. Szóval irány a McDonald's!   Nincs más dolgotok, mint bemenni és vásárloni valamit, majd a blokkon található kódot feltölteni. Feltöltés után egyből megtudjátok, hogy a szerencsés nyertesek közé tartoztok-e, vagy újra kell…..
Szereted a gyorskaját? Szeretsz koncertekre járni? Akkor nincs más dolgod, mint most menni a KFC-be!!   Minden 3. kosár + pepsivel nyerhettek 2 fős budapest park koncertbelépőt! Válasszatok legalább 1 újratölthető pepsit a kosaratok mellé, és regisztráljátok az ezek mellé kapott kupont a…..
Szinte nincs olyan ember, aki élete során még egyszer sem volt gyorsétteremben. Sokaknak azonban a gyorétterem szó hallatán a hamburgeren kívül valami negatív tapasztalat is az eszükbe jut. Ha neked is van valami rossz gyorséttermi élményed,oszd meg velünk! Kommentbe várjuk a sztorikat!..
Ma elhoztuk nektek egyik kedvenc ételünk receptjét, ami alapján percek alatt elkészítheted ezt az ínyenc ételt. Hortobágyi húsos palacsinta Hozzávalók: 40 dkg csirkemell vagy sertéscomb vagy borjúcomb 1 db hagyma 1 db zöldpaprika 1 db paradicsom 2+2 ek olaj 1 tk pirospaprika 15 dkg…..