Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oregon88

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ért az NB I, és most látszik csak igazán, hogy mennyire kegyelmi állapot volt ez az elmúlt bő egy hónap! Többször írtam már arról, hogy az NB I már nem hoz lázba, elfordultam tőle, és az alsóbb osztályokban találom csak meg azt, amiért érdemes meccsre járni. Ez a blog is azért jött létre,…..
Folytatjuk „Öt legjobb film” sorozatunkat – ebben könyvek után filmklasszikusokat ajánlunk a figyelmetekbe. Célunk egy-egy ország öt jelentős filmjének rövid bemutatása. Olyan listát igyekeztünk összeállítani, amelyek képet adnak az ország filmművészetéről, közelebb viszik a nézőt kultúrája…..
Oregon88 2018.12.30 18:00:19
@α Ursae Minoris:
Mindegy,azért köszi.
lassan már kezdem azt hinni,hogy valójában nem is létezik a film :D
Lehet mai fejjel nem is érdekelne,de akkoriban eléggé érdekesnek tűnt,valószínűleg nem lehet olyan nagy szám,ha évek óta nem találtam olyan embert,aki tudna róla... :)
Oregon88 2018.12.30 19:04:10
@α Ursae Minoris:
Ez az :D Köszi :D
Oregon88 2018.12.30 19:23:31
www.imdb.com/title/tt0188350/?ref_=ttpl_pl_tt
Egész jó értékelést kapott.
Van egy vélemény is:
The movie is really funny and nice. The message of the movie is about how foreign people have it in Sweden. The actors act very good but some lines are too long. Lia Boysen fits in very good. Some jokes is not funny, but most of the jokes are fun. The script is good, but very long, it could have been shortened. The environments are beautiful and typical Swedish. The movie is good for all taste, both for children and adults. If you like little odd comedies is this a movie you must see. I like the movie because it was good actors and it was so funny. The script was long, as I said before, but anyway it was good. This is a movie you remember well after you've seen it.
Az utolsó mondatot meg tudom erősíteni :D
Aki tüzetesen nem böngészi át a térképet, nem találja meg Európa legfelkapottabb turistalátványosságát, Poznańt! Érthetetlen módon Budapestről még légi összeköttetés sincs, pedig a városból számos fapados légitársaság repül. Autóval csak egy kisebb kerülővel lehet elérni, ha autópályán akarjuk…..
A köztévé beszámolt a bajai halfőző fesztiválról, ahol a halfőzés mellé pálesz is járt, legalábbis erre tippelünk a videó alapján, mert az élő kapcsolásban bejelentkező riporter azon a részeg hangon hozta le a kis színest, amihez legalább hat feles kell, de gyorsan, melegben, húzóra. A kissé…..